Staszek20VT Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 Dla mnie rewelacja Zapodaj jeszcze lotke na klape taka jak ma np bajk Tam już jest przetłoczona klapa z takim lekkim spoilerkiem.
mystic.pl Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 No, na tych felgach wygląda idealne do sedana :kox:
Dano Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 d*py nie urywa i powiem że mi się słabo podoba, wyglądaj jak twój żółty Leon na tych kołach.
bajk Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Dzięki za wszelkie opinie Dano, Aga chciała kupić kapelusz, ale jej to z głowy wybiłem :gwizdanie: Tymczasem... dzięki koledze źrebak z tego forum zostały zakupione (od niego) felgi 18" z modelu DTM Edition... I autko dostało felgi na lato: Jutro, bądź w środę zostanie poddane "zabiegom" upiększającym Porządne mycie, glinkowanie, polerka i woskowanie... Dla uściślenia - to nie z wersji DTM, tylko "titanium" dostępnej tylko na rynek USA. Felgi są bardzo fajne, tylko trzeba dobrze zdjęcie zrobić Wywalaj szybko ten chrom i z lampami coś zrób Fajnie ta dokładka z cupry wygląda muszę przymierzyć do siebie
Flyer Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Naprawde nie wiem co Wy widzicie w tej dokladce od Cupry...
mystic.pl Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Naprawde nie wiem co Wy widzicie w tej dokladce od Cupry... Który raz ja to czytam
źrebak Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Dla uściślenia - to nie z wersji DTM, tylko "titanium" dostępnej tylko na rynek USA Hej, wzór to DTM. DTM alloy wheels: "They were offered on the B7 S4 25th Anniversary, A4 DTM, A4 w/ Ti Package (but they were Ti colored), and some late production B7 cabriolets"
bajk Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Dla uściślenia - to nie z wersji DTM, tylko "titanium" dostępnej tylko na rynek USA Hej, wzór to DTM. DTM alloy wheels: "They were offered on the B7 S4 25th Anniversary, A4 DTM, A4 w/ Ti Package (but they were Ti colored), and some late production B7 cabriolets" Wzór tak, ale nie one nie pochodzą z wersji DTM tylko Ti
reniek Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Szkoda ze sa tylko w 18 calach. Jakby były większe to bym pomyslał do siebie
bajk Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 oryginałów nie ma, ale VMR robi taki sam wzór w 19" http://www.velocitymotoring.com/wheels_v709.html
Staszek20VT Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Opublikowano 8 Marca 2011 d*py nie urywa i powiem że mi się słabo podoba, wyglądaj jak twój żółty Leon na tych kołach. Ale to nie OZ-ty jak w Leonie były Musze te felgi zobaczyć w realu To kombinuj ze spotem Z lampami będę robił jak się uda to w tym tygodniu polecą na czarno i wylecą te pomarańczowe kierunki. A co do chromów to nie wiem... Muszę poczytać jak się za to zabrać...
Dano Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Możesz zrobić z niego typowego bandziora całego na czarno poobklejać znowu dach i lusterka w karbonie to wtedy te koła będą pasowały idealnie ale ty weź się trochę otrząśnij Stanisławie bo Audi to inna liga niż Leon i wg. mnie ten styl i koła nie pasuje do tego auta, ale nie mnie to oceniać i to tobie ma się podobać ja osobiście bym tego nie założył.
Staszek20VT Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Opublikowano 11 Marca 2011 W ostatnich dwóch dniach autko poddane zostało odnowie lakieru i przygotowaniom do wiosny/lata Zostało umyte, wyglinkowane, wypolerowane, a następnie pokryte woskiem oraz sealantem. Koła zostały wyczyszczone, zaczernione i zabezpieczone... Ze względu na to, że są to moje pierwsze spotkania z polerką nie uzyskałem 100% korekcji i lekkie ryski pozostawały. Ale specyfik Black Hole Poorboys je dość skutecznie zamaskował. Ale jak na pierwszy raz jestem bardzo zadowolony. Ogólnie w mojej opinii autko się odmłodziło :okulary: Użyte środki: - Alloy Wheel Seal - Autoglym; - Clean Wheels - Autoglym; - Fast Glass - Autoglym; - Extra Gloss Protection - Autoglym; - Hi-Tech Wheel Brush - Autoglym; - Black Hole Show Glaze for Dark Vehicles - Poorboys; - Gold Class Car Wash Shampoo & Conditioner - Meguiars; - Gold Class Carnauba Plus Car Wax - Meguiars; - Smooth Surface Clay Kit - Meguiars; - NXT Generation Tech Protect - Meguiars; - Hot Shine Tire Spray - Meguiars; - DAS-6 PRO Dual Action Polisher; - pady Sonus SFX; - środki do polerowania Sonus SFX;
mgtan Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 wyszło ładnie... takie zabiegi świetnie widać na czarnych autach...czy tez granatowych itp.
Ponior Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 I to wszystko na sycowskiej ulicy się działo, mogłem moim podjechać to byś przy okazji wypolerował go troszke :kox: Przyciemniałeś kierunki z tyłu czy takie były ??.
Staszek20VT Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Opublikowano 11 Marca 2011 Tak, w Sycowie a kierunki to fabryka.
Rekomendowane odpowiedzi