virus Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Witam Mam mały problem z moja audiczką pojawila mi sie kontrolka na desce żółta z jakby silniczkiem pojechalem na vaga i okazało sie ze to zawór podciśnienia turbiny pisalo cos takiego ze sie wystarczająco nie otwiera i teraz pytanie na allegro sa zawory z 3 miejscami na rurki a u mnie są 2 rurki od podcisnienia i wmiejscu 3 rurki jest taki plastik i czy jak kupie ten z 3 wyjsciami to czy bedzie pasował i czy jak załoze taki czujnik to bede musial pojechac kasowac bledy czy kontrolka sama zgscnie tu jest fotka takiego czujnika z allegro
Iverson Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 To jest czujnik od EGR (czarna główka), szukaj z białą. (tak samo wygląda)
virus Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2007 podalem tylko przyklad nie moge znalesc na allegro czujnika o dokladnym nr tu gosc sprzedaje jakis z b5 http://www.allegro.pl/item280297303_zawor_czujnik_turbiny_audi_seat_skoda_vw_nowy.html ale czy ten czujnik bedzie pasowal i ma wlasnie to trzecie wyjscie a tutaj jest wlasnie taki sam nr ja amm dokladnie 8E0 906 627 C a gosc sprzedaje bez literki C niby ale jak pisales Iverson ze jest czarny nie wiem czym to sie różni i ten jest niby na 3 fotce z tym plastikiem i 2 wyjsciami tylko ten plastik u mnie byl u góry tak jak zalaczonej fotce wyżej jest 3 wyjscie http://www.allegro.pl/item279997062_zawor_agr_egr_tdi_vw_audi_n18_nowy_warszawa.html
Iverson Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zawór podciśnieniowy turbiny musisz znaleźć (N75), to co pokazujesz to jest od EGR, nie wiem gdzie dokładnie się znajduje w B6, ale ma napewno biały łebek. szukaj!! najważniejsze zeby wtyczka się zgadzała, reszta to to samo.
virus Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2007 czyli to 3 wyjscie moge olac?? i czy to z b5 czy z b6?
Iverson Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Ja w B5 mam 3 wyjscia na wężyki. Widać na rys. tylko 2-nie chce Cię w bład wprowadzać. poczekaj niech ktoś z B6 sie wypowie.
kalina Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Pewnie pisało " open or short.." - prubowałeś poruszać wtyczką albo coś w tym stylu.
llevy Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Jedź do ASO kup orginał i po sprawie taki zawór nie jest drogi
virus Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2007 i chyba tak zrobie bo pewnie nigdzie nie dostane takiego jak ma byc
Rekomendowane odpowiedzi