Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Brak Swiatła przeciwmgielnego!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Po kupnie samochodu okazało sie ze nie działa swiatło przeciwmgielne tylnie.Żarówka jest na 100% dobra.Moze wyłacznik ??jesli któs ma schemat podłaczenia swiatła mgielnego,lub wie któredy ida kable od tego swiatła to był bym wdzieczny.

Opublikowano

To samo miałem kabel był uszkodzony we wiązce pod kanapą troszkę się naszukałem, a sprawdzałeś bezpiecznik ? .

Opublikowano

To jest juz polift? Czy włacznik sygnalizuje załaczenie, a tylko światło z tyłu milczy, czy zupełny brak reakcji po wciśnięciu przycisku?

Czy od ostatniego używania światła kiedy działało grzebałeś coś w elektryce?

Opublikowano

Tak to polift , nie grzebałem w elektryce , napisalem ze dopiero go kupiłem i swiatło juz nie dzialalo! a jak włacze przycisk od mgielnych tylnich to zaswieca sie w nim dioda led, wiec chyba bedzie gdzies kabel uszkodzony.A czy kabel z mgielnych idzie po stronie słupka kierowcy??, wiecie moze jaki jest jego kolor??

Opublikowano
wiecie moze jaki jest jego kolor??

wyciąg sobie cały wkład z żarówkami z tylnej lampy ,popatrz sobie sam na kabelek i będziesz wiedział jaki ma kolor .... :hi:

Opublikowano

To jest juz polift? Czy włacznik sygnalizuje załaczenie, a tylko światło z tyłu milczy, czy zupełny brak reakcji po wciśnięciu przycisku?

Czy od ostatniego używania światła kiedy działało grzebałeś coś w elektryce?

Witaj. Podłącze się pod temat. Mi również nie działają z tyłu przeciwmgłowe. Aczkolwiek u mnie jest taka sytuacja, że jest zupełny brak reakcji po wciśnięciu przycisku. Również polift :)