rafal5134 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 :> wszystkie zmiany jak na załączonym obrazku. 2005 2.0TDI BLB .W planie jeszcze, ciemniejsze szyby i felgi, ktore juz czekaja na wiosnę w garazu. W wyposażeniu dodatkowo; nagłośnienie Bose, tempomat, czujniki przód/tył, rolety boczne i elektryczna tylna. Nad wirusem nie myslalem, z tego wzgledu iz wystarczajaco sie juz naczytalem o silnikach BLB......niestety furka miala jakies przygody lakiernicze. W tej chwili ma 200000km. ...a tak wygladala przed.
jedrekx Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 a jakiś szerszy opis? wyposażenie, planowane mody, rocznik, silnik? cokolwiek?!
filip1001 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 a co to za przedni zderzak ?? mi się ta stylistyka nie widzi nic a nic, bo jestem zwolennikiem modów ori , ale jak Tobie się podoba to ok
jedrekx Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 przednie lampy mi się nie podobają nie pasują moim zdaniem do B7 lampy pseudo B8
mech15 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 lampy ciekawe. Przydałyby się fotki z trochę większej odległości!!
mgtan Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 zaprezentuj furkę jak to robia inny... zdjęcia, wyposazenie itp. Spójrz na inne profile.
Rafał34 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Kolego te ledy usuń wyglądają , zrób więcej fotek!!!!!!!. Ogólnie fajne autko mam nadzieję, że będzie długo służyło .
Ponior Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 A mi się podoba zderzak (to jakieś dokładki firmy??) i lotka na klapie, jest inaczej ale bez "wsi", gładko i nieprzesadzone Lampy ok tylko czy świecą dobrze, bo miałem w golfie ładne junjany ale nie świeciło to nic a nic ps. daj więcej zdjęć
A4_Dominik_WAW Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Kolego te ledy usuń wyglądają , zrób więcej fotek!!!!!!!. Ogólnie fajne autko mam nadzieję, że będzie długo służyło . Uważam że można wyrazić swoją opinię, że się coś nie podoba. Wszystko jest kwestią gustu i to właścicielowi ma się podobać A zdania usuń coś tam coś tam - nikt nie pyta tu o radę ? A co do autka to mi się podoba nawet ten zderzak i lampy mogą być chociaż też jestem zwolenników tego co ori. Ale jeżeli właścicielowi się podoba to mi 2x bezawaryjności
Rekomendowane odpowiedzi