koniu123 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 witam mam pytanko odnośnie programu VAG COM 208.1 PL co onim można powiedzieć pytanie do znawców ,sam jeszcze nie prubowałem z niego kożystać ciekawi mnie czy dobry czy szajs. Wpadła mi wręce pełna wersja i niewiem czy zawracać sobie głowe tym programem . Może ktoś z klubowiczów miał znim doczynienia , prosze o opinie
SebMis Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 skoro 308 t OK sprawdzony i za darmo to po co używać jakiś staroci
spanky Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 witam mam pytanko odnośnie programu VAG COM 208.1 PL co onim można powiedzieć pytanie do znawców ,sam jeszcze nie prubowałem z niego kożystać ciekawi mnie czy dobry czy szajs. Wpadła mi wręce pełna wersja i niewiem czy zawracać sobie głowe tym programem . Może ktoś z klubowiczów miał znim doczynienia , prosze o opinie im starszy tym gorszy ....
ArtJG Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 skoro 308 t OK sprawdzony i za darmo to po co używać jakiś staroci Kolego SebMis, powiedz gdzie można zdobyć ten program "za darmo", bo wszystkie wersje które mam to niestety "szerłery" :-( pozdrawiam * Kolego ArtJG czy czytałeś regulamin forum ????????? Nie propagujemy tutaj nielegalnego oprogramowania
Yukas Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Ja również chętnie się przyłącze do pytania gdzie moge znaleźć pełną wersje VAGCOM, może być 3.08 lub nowszy, bo mam już interfejs i nie moge zdiagnozować swojej Może ktoś ma legalną pełną wersje wóczas prosze o kontakt na PW
ArtJG Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Do moderatorów Z całym szacunkiem, ale ja też nie jestem za piractwem. Ten program chcę mieć drogą legalną, co niestety nie jest tanie. Więc jeśli widzę , że ktoś mówi ,iż ów program można nabyć "za darmo", to ja sie pytam Gdzie ? PS. Dowolne interpretacje moich postów jak najbardziej dozwolone.
SebMis Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 trzeba umieć czytać, to jest oficjalna strona producenta na której udostępnia ten program za free: ross-tech
lukaszr Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 trzeba umieć czytać, to jest oficjalna strona producenta na której udostępnia ten program za free: ross-tech Dokładnie. Tam wszystko znajdziesz i jak przeczytasz to będziesz wiedział o co chodzi. Poczytaj jeszcze dokładnie forum, a na pewno odpowiedź się sama nasunie.
Rekomendowane odpowiedzi