Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Którą V6 wybrać

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

paput z tego co pamietam trafiles na zloma afn wiec wiesz.

A ile max leci taki AAH

bez przesady większość co jeździ AFNami ma problemy z przeładowaniami :cool1:

Paput, odkąd się na forum pojawiłeś to tylko płakałeś, że musisz turbinę wyczyścić a najlepiej oddać do regeneracji (prawie rok czasu). Ale nawet nie kiwnąłeś palcem żeby coś z tym zrobić. Tylko płacz, że przeładowania :hahaha:

A wyczyszczenie turbiny to koszt 300zł, jak komuś bardzo $$ szkoda to może to zrobić samemu. Ale nie lepiej płakać:afn bee, turbina bee, diesel bee.

Przeładowania są najczęściej z winy użytkownika a nie samego sprzętu.

wracaj na forum diesla nie rób tutaj OT
Opublikowano

A ile max leci taki AAH

Paput, odkąd się na forum pojawiłeś to tylko płakałeś, że musisz turbinę wyczyścić a najlepiej oddać do regeneracji (prawie rok czasu). Ale nawet nie kiwnąłeś palcem żeby coś z tym zrobić. Tylko płacz, że przeładowania :hahaha:

A wyczyszczenie turbiny to koszt 300zł, jak komuś bardzo $$ szkoda to może to zrobić samemu. Ale nie lepiej płakać:afn bee, turbina bee, diesel bee.

Swiete slowa,albo lejace wtryski,duzo rzeczy na to wplywa.Ja przykladowo nigdy nie zaznalem trybu awaryjnego w swoim samochodzie,az mnie nieraz to dziwi zima nie zima,zawsze wszystko smiga.

Opublikowano

jak kto bda tak ma :gwizdanie:

Opublikowano

A ile max leci taki AAH

Mam słabą tolerancję na osobników wypisujących głupoty :gwizdanie:

Opublikowano

A ile max leci taki AAH

Mam słabą tolerancję na osobników wypisujących głupoty :gwizdanie:

fkaty suche fakty ileż razy można turbo wyciągać i czyścić???? ilu mam takich znajomych???? wielu. popytaj pastaldo chociaż i sam nie pisz głupot i nie wysławiaj tego swojego diesla bo to nie bóstwo
Opublikowano

Jak widać, są osobnicy dla których samochód z turbiną jest zbyt skomplikowany w użyciu.

To chyba oczywiste, że jeśli turbo ciągle się brudzi to nie jest wina PSJ.Wielokrotne wyciąganie i czyszczenie turbiny bez znalezienia przyczyny świadczy tylko o wiedzy takich "mechaników".

Opublikowano

Jak widać, są osobnicy dla których samochód z turbiną jest zbyt skomplikowany w użyciu.

To chyba oczywiste, że jeśli turbo ciągle się brudzi to nie jest wina PSJ.Wielokrotne wyciąganie i czyszczenie turbiny bez znalezienia przyczyny świadczy tylko o wiedzy takich "mechaników".

:ot::closed:

wiele razy o tym pisaliśmy, koniec śmiecenia tutaj

ty tak się czepiasz to miej odwagę tutaj powtórzyć swoje słowa: "Silniki V6 koncernu audi nie trzymają serii jeśli chodzi o moc, a ich użytkownikom zostaje sam dźwięk bo to nie jedzie" tak pisałeś kolego, czy reszta się z tym zgadza?

Opublikowano

widzialem 2.8 30v ktore moc mialy duza mniejsza niz producent zaklad (193konie).Wiec troche prawdy w tym jest

Opublikowano

"Silniki V6 koncernu audi nie trzymają serii jeśli chodzi o moc, a ich użytkownikom zostaje sam dźwięk bo to nie jedzie"[/b] tak pisałeś kolego, czy reszta się z tym zgadza?

JA TU Z TEGO MIEJSCA PROTESTUJE!!! :angry: bujdy na resorach. moja V6 ma ponad 260tys i buja sie jak trzeba :naughty:[br]Dopisany: 02 Maj 2011, 17:44_________________________________________________owszem, pewnie i z uplywem lat tam tych kucykow zdycha kilka, ale w jakim aucie tak nie jest???

Opublikowano

widzialem 2.8 30v ktore moc mialy duza mniejsza niz producent zaklad (193konie).Wiec troche prawdy w tym jest

mniejsza moc niż zakładana

duże spalanie

same plusy, nie kupuj v-ki zostań przy dieslu :decayed:

Opublikowano

poza tym pare modyfikacji sie robi jak filtry, wydech, jak ktos ma kase to kompresor do wolnossaka i znow przybywa w stajni zrebakow :polew:

Opublikowano

To nie mój cytat :dziura:

a przynajmniej nie jego całość, przecież to nawet nie jest poprawnie napisane (gramatycznie) :gwizdanie:

Opublikowano

a przynajmniej nie jego całość, przecież to nawet nie jest poprawnie napisane (gramatycznie) :gwizdanie:

co sie głupot czepiasz, liczy się sens panie polonisto
Opublikowano

co sie głupot czepiasz, liczy się sens panie polonisto

Sens? Chyba według Ciebie :gwizdanie:

Zacytuj poprawnie mój post, a nie wklejasz swoje "opinie" i przypisujesz je mnie :hahaha:[br]Dopisany: 02 Maj 2011, 17:57_________________________________________________Sprawa chyba wyjaśniona, niestety wbrew sugestiom nie jestem ani przeciwnikiem v6 ani wielkim fanem diesla :)

Po prostu nie lubię czytać głupot (to nie jest prywatne forum), taki mam charakter, że muszę się wtrącić.

Opublikowano

Ja jeżdżę gnojowozem już 3 lata i powiem że fajnie się jeździ . To mój pierwszy ropniak ale chyba już ostatni niby spalanie małe pędzel ma lecz to nie to, cały czas jeździłem benzyną i jednak przeciąganie do 6000 i wyżej :evil: wciąga .Następnym autem będzie V6 TT w b5 :wink4: . Trochę człowiek poczytał,pooglądał i nie taki diabeł straszny jak go malują ,a części w niektórych przypadkach są dużo tańsze ( rozrząd ze pewnego źródła niecałe 1000 pln) :kox:

Opublikowano

heh,a wg mnie, to kazdy jeden zajechany motor nie bedzie trzymal mocy :kox: wow, ale odkrylem odkrycie :polew:

sam chetnie posmigalbym 2,8 30V w quattro zima :decayed:

a na marginesie, to u nas na spotach kiedys a6 c4 z rzędowym 2,5tdi mega objechal coupete 2,8 v6 +q

a6'tka nie dlubana, seria, po prostu 2,8 zajezdzone

:)[br]Dopisany: 02 Maj 2011, 19:20_________________________________________________dobrze gadasz Patryku:D

moje nastepne auto tez bedzie mialo 2,7 tt q :decayed:

to chyba naturalna droga rozwoju na obecne czasy,a potem to juz 3,0tfsi:)

Opublikowano

.Następnym autem będzie V6 TT w b5

bardzo rozsądny wybór chłopcy

Opublikowano

.Następnym autem będzie V6 TT w b5

bardzo rozsądny wybór chłopcy

i nie dzięki tobie :naughty:

Bo gdzieś czytałem że jak ty kupiłeś niebieską viagre to wszyscy za tobą :polew:

Opublikowano

Ja jeżdżę gnojowozem już 3 lata i powiem że fajnie się jeździ . To mój pierwszy ropniak ale chyba już ostatni niby spalanie małe pędzel ma lecz to nie to, cały czas jeździłem benzyną i jednak przeciąganie do 6000 i wyżej :evil: wciąga .Następnym autem będzie V6 TT w b5 :wink4: . Trochę człowiek poczytał,pooglądał i nie taki diabeł straszny jak go malują ,a części w niektórych przypadkach są dużo tańsze ( rozrząd ze pewnego źródła niecałe 1000 pln) :kox:

ja za rozrząd dałem praktycznie niewiele wiecej niż do 1.8T :wink4: (używka :polew:)

w s4 problem jest z niektórymi częsciami bo w nie ma zamienników i tylko w ASO w chooj drogie ale to niektóre

widze ze chłopaki zaczynają mężnieć :decayed:

Opublikowano

Wiec chyba was poslucham i wezme 2.8 :cool1: