Grzesiekkbc Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Koledzy nie wiem czy dobrze to wkleiłem do odpowiedniego działu ale jeśli by ktoś mógł to proszę o VT felg. Zależy mi na tym by zrobić raniona w kolorze białym, czarnym kolor nadwozia. Pilna sprawa bo chce oddać felgi do malowania. Mam takie foto na którym coś widać.
!Tommy Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 daj jeszcze zdjecie w słońcu lakieru, bo z foty wychodzi prawie czarne auto a wiem ze masz inny kolor
HaVoK Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Koledzy nie wiem czy dobrze to wkleiłem do odpowiedniego działu Dział owszem nie ten. Jeżeli tu Ci nikt nie pomoże to napisz tutaj (w zasadzie odrazu powinieneś tam pisać ) http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=200.540 daj jeszcze zdjecie w słońcu lakieru, bo z foty wychodzi prawie czarne auto a wiem ze masz inny kolor Kolega napisał że czarny kolor nadwozia.
Grzesiekkbc Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 Ja mam lakier czarny bez żadnej perły czy metaliku. Samochód był lakierowany na nowo w zeszłym roku a kolor lakieru to LO41 (najczarniejszy z czarnych). Można brać odcień ze zderzaka tył np bo taki jest właśnie kolor w realu. Biały kolor też jest mile widziany coś w stylu akrylu.
Reniu Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Czasem trzeba zobaczyć by dojść do jakiś wniosków, po to robi się m.in. VT. PS. czarne nie są złe
!Tommy Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 daj jeszcze zdjecie w słońcu lakieru, bo z foty wychodzi prawie czarne auto a wiem ze masz inny kolor Kolega napisał że czarny kolor nadwozia. a sorrki, na poprzednim filmiku z jego autem byl inny kolor
Grzesiekkbc Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 Reniu Wielkie dzięki za pomoc teraz mam dylemat bo z tego co widzę to porównując te 2vt i moją serię myślę czy ich nie pomalować tak jak były bo tylko wtedy wizualnie wyglądają na większe.
andy_sky Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Reniu Wielkie dzięki za pomoc teraz mam dylemat bo z tego co widzę to porównując te 2vt i moją serię myślę czy ich nie pomalować tak jak były bo tylko wtedy wizualnie wyglądają na większe. dokładnie tak zrób
Obsession Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 no faktycznie jasne wyglądają na większe ale czarne też ładne
grubcio1980 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Czarne są .Białe jakoś mi nie leżą.
Grzesiekkbc Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Opublikowano 13 Marca 2011 Fele już w podkładzie jutro kupię lakier wybór padł na srebrny metalik z Hondy i w środę montujemy kółka na aucie nareszcie bo na zimówce to jak koza wygląda.
Rekomendowane odpowiedzi