Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] Mironowóz cz.IV - S4d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobre heble to podstawa! :decayed:

ceny faktycznie dobre :wink:

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 166,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Hamulce o symbolicznym przebiegu kpl. przód i tył 2000zł

Kpl czyli tarcze ,klocki ,jarzma i zaciski ?

tak

---------- Post dopisany at 11:14 ---------- Poprzedni post napisany at 11:11 ----------

807de57b0fa903fem.jpg

34147b1cdf6fdfa9m.jpg

ae774fb508ccb65bm.jpg

91e577c29475607em.jpg

Opublikowano

wszystko super ale ja bym te felgi przemalował na srebrno... tym bardziej że lustra masz w satynie

Opublikowano
wszystko super ale ja bym te felgi przemalował na srebrno... tym bardziej że lustra masz w satynie

+1

PS. Lustra:slina::slina:

Opublikowano

ale lala :slina:

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj było szaro i buro - koła tym bardziej na mega ciemne wyglądają - na żywo robią robotę - co nie znaczy że kiedyś dla odmiany malniemy je na srebrno :wink:

Opublikowano

a mi się kolor felg widzi - brakuje wisienki w postaci hebli i będzie gicior - powiedz Mirek jak jesteś zadwowolony z Eibacha? Amory nie tłuką z powodu pracy w innym zakresie ? nic z tych rzeczy?

Opublikowano
  • Autor
a mi się kolor felg widzi - brakuje wisienki w postaci hebli i będzie gicior - powiedz Mirek jak jesteś zadwowolony z Eibacha? Amory nie tłuką z powodu pracy w innym zakresie ? nic z tych rzeczy?

jak narazie jestem bardzo a bardzo zadowolony - aż sie dziwie że we wcześ iejszych furach eibacha nie wkładałem - już nie wspominając o tym że autko tak idealnie to mi nigdy nie siedziało

---------- Post dopisany at 11:50 ---------- Poprzedni post napisany at 11:46 ----------

Zobacz Siemian - te same koła a na tym foto zupełnie inny efekt

03504252ddd59407m.jpg

Opublikowano

no to na wiosnę a5 pójdzie w dół - bo rozumiem same springi zmieniałeś jak dobrze pamiętam?

Opublikowano
  • Autor

tak

Opublikowano

no racja tu wyglądają lepiej. Aczkolwiek ja jestem zwolennikiem jasnych felg. raz że ciemny powoduje ze wydają się mniejsze, dwa że dwukolorowe felgi kojarzą mi się z suzuki albo podobnymi wynalazkami :wink:

Opublikowano

jest :slina:

Opublikowano

auto wyglada zacnie.

a jak ci sie znudzi zawsze mozesz zrobic tak jak tu panowie TAG Motorsports - RS4 Widebody Project Underway

swoja droga takie auto tna ze szkoda gadac:facepalm:

Opublikowano

Nie no, miodzio:slina: Rotorki były proszkowane? Farba dużo ciemniejsza jak na dekielkach.

Opublikowano
  • Autor

Felgi są takie jakie były od nowości

Opublikowano

Ci goście zawstydzili Nosba:kox: Jak dla mnie też fela powinna być srebrna:good:

Opublikowano

świetne te lustra, musze takie sobie sprawić :slina:

Opublikowano
  • Autor
Ci goście zawstydzili Nosba:kox: Jak dla mnie też fela powinna być srebrna:good:

gdyby były dostępne srebrne to pewnie znowu dla odmiany bym kupił - ale jakoś boję sie prawie nowe felgi malować - skoro nic im nie jest - boję się efektu po malowaniu - kolor wyjdzie nie taki lub samo wykonanie nie będzie mi odpowiadać i już d*pa - dopiero będę niezadowolony

---------- Post dopisany at 17:43 ---------- Poprzedni post napisany at 17:42 ----------

mam wrażenie że ta felga w srebrnym kolorze straci efekt - jak już to ktoś pisał ROTOR jest efektowny ale w dwu kolorze

---------- Post dopisany at 17:46 ---------- Poprzedni post napisany at 17:43 ----------

jak ktoś dysponuje foto B8 na srebrnych rotorach to poproszę

Opublikowano

A tu sie właśnie nie zgodzę. Po pierwsze ori rotor jesli juz nie ma aż takiego dużego kontrastu kolorów a to naprawdę bardzo duzo robi bo w ori rotorze felga tworzy całość a u Ciebie jest wrażenie jakby były to dwa oddzielne elementy. Nie zgrywaja sie. Co do dwukolorowosci rotorow to tez myślałem ze srebrne sa do d*py dopóki nie zobaczyłem srebrnych u kumpla w a8 w rozmiarze 21' albo 22'

---------- Post dopisany at 18:54 ---------- Poprzedni post napisany at 18:47 ----------

Miron porównaj sobie kolory ori rotorów:

a4-foliert-rotor-rs5-bremse-1996108474741647012.jpg

i Twoich:

03504252ddd59407.jpg

o tym własnie mówie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.