H4mm3R Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Zdecydowanie lepiej ale i tak d*py nie urywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 dla mnie najładniej to auto wyglądało na rs-ach , 2 miejsce obecne a 3 czarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 dla mnie najładniej to auto wyglądało na rs-ach , 2 miejsce obecne a 3 czarne Co fakt to fakt - RS ładniejsze były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 nowe ładniejsze jak na moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Srebrne pasuja bardziej, pozniej te ciemniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Zdjęcia pewnie nie oddają takiego efektu jak na żywo, obadamy w piątek, różnica jest i jak dla mnie na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Idę sprawdzić auto, czy nie za***ali bo coś bardzo podobne do moich ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 A tu foto w delikatnym słoneczku i na brudnym autku Jak dla mnie jest przecudnie i nic już w kwestii kół nie zmieniam Na avancie szwagra też pięknie wyglądają - w wekend postaram się porobić foty obu fur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Jest dobrze! Kilka stron wcześniej powiedziałem, że się chyba starzejesz bo nie chciało Ci się zrobić przymiarki ale teraz to cofam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 miron - a jak maiłeś te czarne rotory, to się przyznać nie chciałeś, że kicha w porównaniu do szarych Ty krętaczu jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 dalej uważam że te ciemne też coś w sobie mają - mega groźnie autko wygląda i był mega efekt w czasie jazdy ---------- Post dopisany at 12:27 ---------- Poprzedni post napisany at 12:25 ---------- i nie wiem jak to możliwe ale te ciemne lepiej siedziały na autku - większa głębia była i bardziej koło wystawało - a wg parametrów powinno być tak samo Ciemne 9" ET40 jasne 8,5" ET35 czyli jasne powinny być 1mm schowane w stosunku do ciemnych - w praktyce mam wrażenie jak by ta różnica to było z 5mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 no i Marcia miał jak zawsze racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 no i jak Siemian teraz może być ? czy jeszcze masz ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Zaraz coś wymyśli - poczekaj ze dwa dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Panie mironie pozwolę sobie również dołączyć do grona tych którzy twierdzą, że opcja srebrna felg to :kox: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 dzięki Teraz będę się bił z myślami do wiosny które sobie zostawić a które sprzedać ---------- Post dopisany at 21:28 ---------- Poprzedni post napisany at 21:27 ---------- na chwilę obecną patrząc na Wasze wypowiedzi czy to w tym wątku czy innym to 80% osób jest za jasnymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 oj tam się będziesz bił - daj spokój podeślij mi te "czarnuchy" to polatam sobie/potestuje je w przyszłym sezonie jak się lata na porządnej feluni :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 dzięki Teraz będę się bił z myślami do wiosny które sobie zostawić a które sprzedać ---------- Post dopisany at 21:28 ---------- Poprzedni post napisany at 21:27 ---------- na chwilę obecną patrząc na Wasze wypowiedzi czy to w tym wątku czy innym to 80% osób jest za jasnymi Robisz auto dla siebie czy dla innych ludzi? Tobie się ma podobać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 ale mi się już w ogóle całe auto nie podoba - modzę z nudów bo zmienić nie mam na co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Teraz dopiero tu wskoczyłem i jeśli o mnie to te jaśniejsze duuuuuuuuuużo lepiej pasują, ale to tylko taka moja skromna opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi