miron78 Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Miron możesz mi podać model twoich zimówek?? Sunny SN3830 98V XL czy 94V ??Pytam bo chyba kupie takie same do mojej B8 XL ---------- Post dopisany at 18:15 ---------- Poprzedni post napisany at 18:11 ---------- mam nadzieję, ze Miron poda mi chociaż dane tych opon bo chce mieć dobrą przyczepność jak będę przed nim uciekał Ps. Sorry za literówkę Miron jakbym mógł nazwac Cie kretynem Spoko - Pawlo - za takie teksty w moim kierunku jeszcze nigdy nie doszło do bójki - zawsze kończyło się przelewem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo 2004 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 No i kupiłem Dzieki za odpowiedz Miron. Będziemy mogli obydwoje wystawić opinie na temat tych opon. Letnie opony tej firmy juz miałem w rozmiarze 19" i byłem z nich bardzo zadowolony wiec mam nadzieję, że tak samo będzie z zimówkami. Co do przelewu to się dogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Miron możesz mi podać model twoich zimówek?? Sunny SN3830 98V XL czy 94V ??Pytam bo chyba kupie takie same do mojej B8 XL ---------- Post dopisany at 18:15 ---------- Poprzedni post napisany at 18:11 ---------- mam nadzieję, ze Miron poda mi chociaż dane tych opon bo chce mieć dobrą przyczepność jak będę przed nim uciekał Ps. Sorry za literówkę Miron jakbym mógł nazwac Cie kretynem Spoko - Pawlo - za takie teksty w moim kierunku jeszcze nigdy nie doszło do bójki - zawsze kończyło się przelewem Przelewem krwi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 19'' AUDI Rotor S4 RS4 8K S-Line felgi ORYGINAL (3706445936) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 co chciałeś powiedzieć przez wklejenie tej aukcji ? że tanio ? czy ze fajne ? widziałem ją wcześniej - przed zakupem moich cena dobra jak na ori aczkolwiek nie widzę powodu dokładania ponad 1000zł za znaczek audi na feldze i druga sprawa zawsze to używka ad.2 to ET jest jakieś z d*py hamer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 co chciałeś powiedzieć przez wklejenie tej aukcji ?że tanio ? czy ze fajne ? widziałem ją wcześniej - przed zakupem moich cena dobra jak na ori aczkolwiek nie widzę powodu dokładania ponad 1000zł za znaczek audi na feldze i druga sprawa zawsze to używka ad.2 to ET jest jakieś z d*py hamer tym tokiem rozumowania, pomysł posiadania audi traci sens:bag: żart w stylu super expressu, wiem:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 co chciałeś powiedzieć przez wklejenie tej aukcji ?że tanio ? czy ze fajne ? widziałem ją wcześniej - przed zakupem moich cena dobra jak na ori aczkolwiek nie widzę powodu dokładania ponad 1000zł za znaczek audi na feldze i druga sprawa zawsze to używka ad.2 to ET jest jakieś z d*py hamer tym tokiem rozumowania, pomysł posiadania audi traci sens:bag: żart w stylu super expressu, wiem:decayed: traci sens przepłacanie jeżeli audi np. zleca produkcję felg o chin Chciało mi się śmiać z felg kupionych od Marcina (ori 18 z audi a5) Na jednym ramieniu znaczek audi a na przeciwległym made in china ---------- Post dopisany at 14:35 ---------- Poprzedni post napisany at 14:34 ---------- chyba że felgi był powypadkowe i to jedno ramie było wspawywane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 I też masz przeyebane jak i Pawlo a Hammer to już na maxa ---------- Post dopisany at 14:38 ---------- Poprzedni post napisany at 14:36 ---------- miron może być, że spawane dziadostwo kupiłeś, bo jak wiadomo, na swoich tnie się najlepiej oczywiście te kilka postów to żart, jakbym i ja miał mieć przesrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Miron ja mam na zimę 16" biedrony ori Audi a na lato ori Audi 17" z A6 C6 i oba komplety w jednym miejscu mają logo Audi a w drugim Made in China. Chinole coraz więcej robią dla Audi. Sony Xperia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Miron ja mam na zimę 16" biedrony ori Audi a na lato ori Audi 17" z A6 C6 i oba komplety w jednym miejscu mają logo Audi a w drugim Made in China. Chinole coraz więcej robią dla Audi.Sony Xperia Oczywiście że tak, wszyscy zlecaja produkcje Chinczykom, nie ma sie co oszukiwac ze Audi z tego zrezygnuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 co chciałeś powiedzieć przez wklejenie tej aukcji ?że tanio ? czy ze fajne ? widziałem ją wcześniej - przed zakupem moich cena dobra jak na ori aczkolwiek nie widzę powodu dokładania ponad 1000zł za znaczek audi na feldze i druga sprawa zawsze to używka ad.2 to ET jest jakieś z d*py hamer tym tokiem rozumowania, pomysł posiadania audi traci sens:bag: żart w stylu super expressu, wiem:decayed: traci sens przepłacanie jeżeli audi np. zleca produkcję felg o chin Chciało mi się śmiać z felg kupionych od Marcina (ori 18 z audi a5) Na jednym ramieniu znaczek audi a na przeciwległym made in china ---------- Post dopisany at 14:35 ---------- Poprzedni post napisany at 14:34 ---------- chyba że felgi był powypadkowe i to jedno ramie było wspawywane Zapewne sporo z ori części jest made in Państwo Środka:wink: Rano jeansy, po południu iphony, w nocy felgi całość za 20gr na godzinę Twoją koncepcję rozumiem, jest logiczna:wink: Swoją drogą, powinieneś przyjąć zasadę, jak dochodzisz do momentu, że zmieniasz felgi dla samej zmiany, należy kupić nowe auto:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 co chciałeś powiedzieć przez wklejenie tej aukcji ?że tanio ? czy ze fajne ? widziałem ją wcześniej - przed zakupem moich cena dobra jak na ori aczkolwiek nie widzę powodu dokładania ponad 1000zł za znaczek audi na feldze i druga sprawa zawsze to używka ad.2 to ET jest jakieś z d*py hamer Że cena spoko, bo cały czas słyszę że taki komplet kosztuje 6-7K, poza tym gość w opisie podaje że ma drugi kpl o dużo ciekawszych parametrach. Kur... teraz sobie przypomniałem że Ty masz 20" Dobra nie było temetu... To co masz masz dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Ja bym stare 20 (te ciemne) zostawił na zimę, nie będzie aż tak syfu widać. Jasne kosa, gdybym nie widział porównania na fotkach pomyślałbym, że to ta sama felga ;P Ale zice rozbrajają… one jeszcze nowością pachną… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Mała perswazja siłowa i Hammer od razu zdanie zmienił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 jak już jesteśmy w temacie rotorów to: FELGA AUDI A8 S8 4H0 ROTOR 21" ORYGINAŁ (3716877057) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. za jedną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Fela i stołki oblookane na żywo. Powiem tak: Jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 jak Wam się podoba ta felga na B8 i ogólnie sama w sobie 19" LS DESIGN 5x112 AUDI A3 A4 A6 GERMANY TUV (3867211693) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. dla mnie mistrzostwem są te foto na B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 To jest coś ala rotor tylko bez tych końcówek polerowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieron82 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 jak już jesteśmy w temacie rotorów to: FELGA AUDI A8 S8 4H0 ROTOR 21" ORYGINAŁ (3716877057) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.za jedną i tu kolejny przykład, po co płacić za fele oryginał ze znaczkiem Audi jak produkcja jest Italy - jeszcze się okaże, że to ta sama fabryka gdzie robią repliki Giasone jak Wam się podoba ta felga na B8 i ogólnie sama w sobie19" LS DESIGN 5x112 AUDI A3 A4 A6 GERMANY TUV (3867211693) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. dla mnie mistrzostwem są te foto na B7 do czarnej fury bajka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi