miron78 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 220 (jak przyjechała z DE 3 lata temu miała 170 tyś - ja w 3 lata w polsce zrobiłem 50 tyś) ---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ---------- 500km temu wymienione oleje, filtry, pełny serwis klimy Hamulce po wymianach - wystarczą na długo Koła lato 8mm - koła zima 7mm (wartość 12 tyś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snajper1998 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 wystawiles ja tylko na forum czy na alledroge tez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 tylko i wyłącznie na forum Ale coś czuję że jeszcze trochę dla mnie pojeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snajper1998 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 cos tez mi sie tak wydaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekSPI Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Gdzies wczoraj portfel przejebalem a mialem dzis po nia byc:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kqba Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 @miron78 - Parkujesz czasami w Żorach przy ul. Osińskiej, czy podobna stoi na SGL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Tak to ja - czasami ---------- Post dopisany at 08:54 ---------- Poprzedni post napisany at 08:53 ---------- Powinieneś wiedzieć że nie ma takiej drugiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Tak to ja - czasami ---------- Post dopisany at 08:54 ---------- Poprzedni post napisany at 08:53 ---------- Powinieneś wiedzieć że nie ma takiej drugiej Co ty robisz w żorach ... ???? Musze sprawdzić adresy na Roksie haha :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Czas zmienic autko - za dużo osób mnie namierza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 załóż seryjne zderzaki, koła 16'' i już Cię nikt nie pozna :-P albo przesiądź się do MPK, a auto wstaw do salonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Mirek, jutro się widzimy. Startujemy ok 14. do zobaczenia ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Szerokiej drogi i do zobaczenia - mam nadzieje że lecicie Twoim - chętnie bym oblukał Twoje S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 tia, lecimy eSą. Zewnętrznie na ten moment to ona nie jest super utrzymana, natomiast mechanicznie absolutnie wszystko cacy. ;-). ide w kime bo po dyzurku jestem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzie Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Piekna sztuka az milo popatrzyc z checia bym taka przyjal tylko na automacie do kompletu pod moje a4 cabrio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Auto sprzedane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 jak ma się sprzedać jak jeszcze nikt nie oglądał a info dałem tylko na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 No i .... pojechal sztrucel jeden ... :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 bez plotek mi tu - nigdzie nie pojechał Fura po oględzinach (w godzinach wieczornych:decayed:) została oblukana, zaliczkowana i zarezerwowana. Mam przeczucie że trafia w dobre ręce a przyszły właściciel potrafi docenić wkład pracy i serca. Boję się nawet powiedzieć na głos że ta fura i to forum będzie miała na sumienu kolejnego normalnego gościa, któremu zniszczy psychę na punkcie audi. Przyszły właściciel jeszcze w sumie auta nie kupił i w pełni za niego nie zapłacić a już mi zlecił jego dalsze rezanie Poprosił mnie o dokończenie projektu "parktronik przód + tył z wizualizacją na ekranie" (oczywiście na jego koszt) - tak więc zapowiada się nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 No i .... pojechal sztrucel jeden ... :D:D:D taaa...Ty wiesz...boś był....aha :grin::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 bez plotek mi tu - nigdzie nie pojechałFura po oględzinach (w godzinach wieczornych:decayed:) została oblukana, zaliczkowana i zarezerwowana. Mam przeczucie że trafia w dobre ręce a przyszły właściciel potrafi docenić wkład pracy i serca. Boję się nawet powiedzieć na głos że ta fura i to forum będzie miała na sumienu kolejnego normalnego gościa, któremu zniszczy psychę na punkcie audi. Przyszły właściciel jeszcze w sumie auta nie kupił i w pełni za niego nie zapłacić a już mi zlecił jego dalsze rezanie Poprosił mnie o dokończenie projektu "parktronik przód + tył z wizualizacją na ekranie" (oczywiście na jego koszt) - tak więc zapowiada się nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi