PABLO Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 O tych Ci mówiłem ostatnio na zlocie w Krk Dla mnie numer 1 :> Ale te co masz również super wyglądają, i kolejny raz się powtarzam jak zobaczyłem te fele to od razu człowiek myśli że fajne 19"tki, w B8 21" trzeba by było założyć żeby znowuż wyglądały na 20" ale to nie na naszych drogach [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 23:31_________________________________________________ Chodzi Ci o te od RS5 Zgadłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Tylko ze one przy 20 calach maja ET 26 i Mironowi totalnie nie pasują obcierka jeszcze wieksza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 no fakt - wzór ładny - ale też dostępność w normalnych pieniądzach żadna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Domyślam się Ostatnie zdjęcie "na dzisiaj" Ten wzór też jest ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Pablo to to samo tylko 19.... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 nie bardyo ta samo , ale fakt 19 cali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Ups no faktycznie..te 20 jednak lepszy wzór dla mnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 No rewela , ale B8 to chyba sobie trzebal mloteczkiem ranty podprostowac zeby to weszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 No chyba ze wyjda w dobrym ET tak jak Pablo dał na foto..W RS4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 teraz jest git chociaż rs4 też były za***iste [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2011, 00:16_________________________________________________ jaka jest waga tych felg ? a jaka rs4 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Nie wyjda tam sa felgi RS5 a wiec ET 26 i takie tez bedzie mialo RS4.Zreszta widac ze ma jzunapompowane blotniki.Jedyna mozliwosc to felga z A6 C7 bo tam jest ET38 w tej faldze.Ale to 10K i tylko serwis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 ps. jednak rs6 wyglądają lepiej niż rs4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 _________________________________________________ jaka jest waga tych felg ? a jaka rs4 ? kurcze Adaś jakoś nie przyszło mi do głowy żeby sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 _________________________________________________ jaka jest waga tych felg ? a jaka rs4 ? kurcze Adaś jakoś nie przyszło mi do głowy żeby sprawdzić a szkoda..teraz nowe felgi robią z innego aluminium..i to że felga ma więcej mięsa to nie znaczy że jest cięższa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Nie wyjda tam sa felgi RS5 a wiec ET 26 i takie tez bedzie mialo RS4.Zreszta widac ze ma jzunapompowane blotniki.Jedyna mozliwosc to felga z A6 C7 bo tam jest ET38 w tej faldze.Ale to 10K i tylko serwis. Dokładnie, ale dla chcącego nic trudnego Śliczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 _________________________________________________ jaka jest waga tych felg ? a jaka rs4 ? kurcze Adaś jakoś nie przyszło mi do głowy żeby sprawdzić a szkoda..teraz nowe felgi robią z innego aluminium..i to że felga ma więcej mięsa to nie znaczy że jest cięższa te z a A5 mogę zważyć nawet jutro ale z RS6 już nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Miron fajnie ze pojedziemy na hamownie na takiej samej wielkosci kolach i oponach. Bedzie mozna porzadnie porownac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Kiedy śmigacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Jak Patryk wróci, żeby Mirek mógł program zapodać odrazu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 fajnie , to moze ten filmik jeszcze urodzicie przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi