turdzi Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 na razie - zupełnie na poważnie - auto to ostatni temat w jaki mam zamiar pchać kasę Gdybym zaś dostał np. 5 tyś zł i musiał je utopić w auto to zrobiłbym albo zewnątrznie pakiet S4 albo utopił kase w wydech i coś tam jeszcze żeby przekroczyć 310ps ........... ale narazie ani jedno ani drugie mi nie grozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 bylo stawiac na moc nie na kola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 na razie - zupełnie na poważnie - auto to ostatni temat w jaki mam zamiar pchać kasę Gdybym zaś dostał np. 5 tyś zł i musiał je utopić w auto to zrobiłbym albo zewnątrznie pakiet S4 albo utopił kase w wydech i coś tam jeszcze żeby przekroczyć 310ps ........... ale narazie ani jedno ani drugie mi nie grozi Czyli za tydzień będzie S4 TDI By Miron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 ja bym te 5 k przeznaczył na wakacje a nie na auto, jak by nie było to wszelkie modzenie to skarbonka bez dna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ale Miron napisał gdybym musiałbym utopić a wtedy zgadzam się w 100%. Ja zrobiłbym wydech... Wogóle lepiej juz odkładać na nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 no to jak bym -musiał- to wakacje z autem -np. trip dookoła Europy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 bylo stawiac na moc nie na kola lans musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 posadz go troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 posadz go troche nie chcę - dla mnie jest idealnie bo jest cm niżej niż miałem w B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!Tommy Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 1/4 mili zaliczona ogólnie mega zadowolony - w sumie sam pozytywy co do przejazdów dzięki za foty i czekam na filmiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 jakie czasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 kurka na 17" B8 to awaria ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Co do samych zawodów - warunki nie były za ciekawe ale jakoś poszło - wyniki z bardzo niczego nie powiedzą bo trasa była znacznie pod górkę ogólnie 4 miejsce na 15 samochodów - było by 3 miejsce gdyby nie klubowy kolega .......................................... :decayed: Ps. Orzełek - dzięki za towarzystwo najlepszy uzyskany czas to ET+RT 14.745 (ET 14.3) z ciekawszych przejazdów to objechanie dość znacznie jakiegoś dodge 5,7 hemi 380ps ( 2 przejazdy i 2 razy dostał ) i B8 kontra nissan 370z ( 1500kg 330ps i dostałem jakieś 2 długości a spodziewałem się większych batów ) Orzełek się spisał i wskoczył na podium Ps. Muszę też dodać że tym razem startowałem na moich zimówkach - to też była mega dobra decyzja - pewnie lepsze czasy - strasznie kiepska nawierzchnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 1/4 mili zaliczona ogólnie mega zadowolony - w sumie sam pozytywy co do przejazdów dzięki za foty i czekam na filmiki we wanna more [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2011, 21:14_________________________________________________Dobra spóźniłęm się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 w klasie street diesel byłem czwarty, Orzełek trzeci a to coś wygrało http://www.mrmotors.pl/projekty.php?id=17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 a Orzel ma sam program czy tez cos podubane mocniej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 dokładnie jego pytaj co ma więcej - ma 40 kucy i 50nm więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 I see a te felgi to ty masz 16 czy 17 cali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi