agusia59 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Czy koniecznie musi byc napis AIRBAG potwierdzajacy ze jest poduszka? Bo u mnie po stronie pasażera nie ma takiego napisu i sie teraz zastanawiam czy jest ta poduszka czy jej nie ma?
Kolkov Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 możesz to sprawdzić, zdejmij ten plastik od pasażera (taki jak od bezpieczników), zerknij do środka i zobacz czy masz poduchę
Kali S4 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 W oryginale była też naklejka przy prawym słupku
PiotrekS Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Może jakaś atrapa wsadzona, trzeba zdjąć i sprawdzić.
grippen Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 powinien byc napis AIRBAG ale mamy te same roczniki i ja mam tylko zaślepkę więc u ciebie pewnie też tak jest
mirek s Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Z początku produkcji niektóre miały jedną poduszkę - ja tak właśnie mam.
chrupek80 Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 panowie-mam pytanie. Macie rocznik 95, a ja zmieniłem u siebie zegary mam 97, a zegary załozyłem z 95 i wogóle mi sie nie zapala kontrolka air bag. jak mam 4 poduchy i dlatego pytam was czy u was się zapala po przekręceniu kluczyka na chwile kontrolka air bag czy nie. pozdrawiam
mirek s Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 czy u was się zapala po przekręceniu kluczyka na chwile kontrolka air bag czy nie. pozdrawiam Zapala się na chwilę.
addassko Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 były wersje z 1 - najwidoczniej masz atrape, co do kontroliki musi sie zapalic na chwilke
chrupek80 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 kurde-bo ja już drugi licznik z anglika przymierzam i to samo-kontrolka się wogóle nie zapala-nawet na chwilę-jak porównywałem ścieżki w liczniku to w moim szły do miejsca w który były wlutowane jakieś tam elektroniczne pierdółki-a w tym z anglika były tam puste miejsca. przelutowałem je- ale tez nie działa.
addassko Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 kurde-bo ja już drugi licznik z anglika przymierzam i to samo-kontrolka się wogóle nie zapala-nawet na chwilę-jak porównywałem ścieżki w liczniku to w moim szły do miejsca w który były wlutowane jakieś tam elektroniczne pierdółki-a w tym z anglika były tam puste miejsca. przelutowałem je- ale tez nie działa. hmm mozesz miec problem... czego nie zyczymy
Rekomendowane odpowiedzi