Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ANB] Moje Audi a4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6ce6b1ec0406f408m.jpg b42aaeaa1cb8504fm.jpg d84e5474d1c0138bm.jpg 6aab7bc8d2d5ecccm.jpg a3c060f9a78a65a2m.jpg

1.8 Turbo 150KM, bezowa skora, symphony+bose, klimatronic, autko po II lifcie, choc nie wszystkie elementy sa poliftingowe.:( :th: :thumbup:

Autko mialo wszystkie ciemne szybki,ale niestety nie przeszlo przegladu i musialem zerwac.

Wiecej zmian nie bedzie.:) Dojdzie pewnie jakies LPG, bo z benzynka nie idzie wyrobic.:) Nie bedzie zadnych tuningow, wiejskich spojlerow itd. Byc moze kiedys jakies zwiekszenie mocy, ale to sie okaze.:D

Opublikowano

Bardzo ladna! Zarowno wewnatrz jak i z zewnatrz.. To drewno pasuje do jasnej skory.. :drool:

Co do szybek to szkoda ze trafiles na taka stacje.

Jedynie co to zastanow sie nad jakas ladna fela.. Duzo poprawi.. :th:

Co do tych czesci przedliftowych, to co dokladnie mieles na mysli..? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

O felgach zapomnialem powiedziec,bo beda nowe z oponkami letnimi jakimis ciekawymi.

A co do czesci, ktore nie sa poliftingowe, to np. brak komputera pokladowego. Zegary sa z wersji przedliftingowej. Troche bez sensu, ale co zrobic.:)

Opublikowano

Nie bedzie zadnych tuningow, wiejskich spojlerow itd. Byc moze kiedys jakies zwiekszenie mocy, ale to sie okaze.:D

Piękna wersja, skóra, wyposażenie ale jak zwykle polecam obniżyć, seryjne zawieszenie jest za wysokie, kwestia komfortu/wyglądu. Zamiast zwiększać moc, może zrezygnuj z LPG.

Opublikowano

daj spokoj z tym gazem '-)

kupiles krowe, to musi cie takze stac na sznurek '-)

Opublikowano
  • Autor

Hehe. W tym momencie 11 literkow, to nie jest za dobry wynik, jak na benzynke. Po prostu majac LPG mozna wiecej sobie pojezdzic.:) Na razie walcze z US, bo zaswiadczenia mi nie chcialy pipy dac. Jutro, a wlasciwie dzisiaj wydzial komunikacji i blachy do odbioru, jak dobrze pojdzie. Miejmy nadzieje,ze stanie juz na polskich blachach (i tak jezdzilem na zagranicznych hihihi).

Opublikowano

Hehe. W tym momencie 11 literkow, to nie jest za dobry wynik, jak na benzynke.

to jest rewelacyjny wynik jak na ten silnik. i naprawdę jeśli nie robisz tych 25-30 k km rocznie to odpuść sobie ELPIDZI bo szkoda tak ładnego auta a przede wszystkim silnika...

Opublikowano

zgadza sie

11 litrow to dobry wynik

ja jak depne to pali 25 l/100 km

poza tym na co ci jakas puszka w bagazniku i korkek od gazu na zderzaku '-)

brak prestizu '-)

Opublikowano
  • Autor

zgadza sie

11 litrow to dobry wynik

ja jak depne to pali 25 l/100 km

poza tym na co ci jakas puszka w bagazniku i korkek od gazu na zderzaku '-)

brak prestizu '-)

hehe. Dobre podejscie. :D Jakos sie to ukryje. :dance:

No srednio za 100zl pb95 zrobilem 200km. Ale jezdze rano 7km, po poludniu 7km spowrotem do domu przez 20 dni w miesiacu, wiec dlatego pewnie. A nie jezdze wiecej, bo 50zl na100km to jednak nie malo. :) Dlatego mysle o jakiejs sekwencyjce.

Opublikowano

Ale jezdze rano 7km, po poludniu 7km spowrotem do domu przez 20 dni w miesiacu, wiec dlatego pewnie.

no to patrz, po duzym zaokragleniu w gore mozna powiedziec ze robisz 150 km tygodniowo tj. 600 miesiecznie co daje 7200 w skali roku wiec absolutnie nie oplaca ci sie zakladac instalacji. podlicz to sobie. instalko nim 3000 + wieksze koszty ekspoloatacji bo( drozszy przeglad, czesciej bedziesz musial wymieniac swiece, olej) no i wieksze ryzyko awarii silnika.

Opublikowano

Gratulacje furki , środeczek bardzo przyjazny , ogólnie gładko wygląda , ja bym w ogóle zerwał ta folię i zaciemnił go znów na min .zaciemnienie . bardzo to fajnie by wygladał :th: a no i jeszcze jakiś felunek a potem to tylko radość z jazdy :naughty:

a co do gazu to wybór należy do ciebie ,ja tez robie dziennie ok 7-10 km tyle co do szkoły i mam gaz i nie nażekam , (chociaż ja już kupiłem z gazem )

pozdro

Opublikowano
  • Autor

Wszystko bedzie,ale powoli. Na razie sie splukalem.

Co do przeliczenia. Owszem. Masz racje. Moze i sie nie oplaca,ale jezdze malo, bo paliwo za drogie. Jak bede mial gaz, to bede jezdzil wiecej.:) W druga strone tez to dziala. A gaz sie zwroci. W roku robilem kolo 25 tys. Teraz mysle,ze okolo 15tys. Koszty utrzymania moze i wieksze,ale na pewno tansze niz jazda na benzynie w dzisiejszych czasach. Benzynka ma podskoczyc do 5zl za litra, gdzies pisalo na jakims serwisie.

Opublikowano

skoro już zadecydowałeś to ok i życzę cię żebyś nie stwierdził ze turbo i gaz to nie jest dobra para...

Opublikowano

Bardzo ładny środek . Zazdroszcze duzego radia i nowego klimatronika .. no i skórki :slina:

Opublikowano
  • Autor

thx, ale powiem Ci,ze wolalbym normal radio + suba, bo niestety do tego sie nie da podpiac. :( efektem podpiecia jest prawdopodobnie zwalony wzmacniacz.:(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo ładna , dziwi mnie tylko to ze nie przeszła by przeglądu bo miała szyby przyciemnione z przodu , jak tylko to by bylo powodem wystarczyło dać 50 zł w ręk :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Istniala taka mozliwosc. :> Problem widnial w czym innym. Dziwna folia po prostu, ktora pod katem roznie sie zachowywala. nie wiem,czy tak to ma byc, ale np. patrzac pod katem 45st ciemnosc masakryczna, a na prost szyby widac bylo cos tam do srodka. No,ale przynajmniej mam problem ze smerfami z glowy, no, ale kosztem wygladu niestety:(

Opublikowano

no, ale kosztem wygladu niestety:(

Kolor auta masz przezjbisty :thumbup: A co do szybek to odklej tą co masz i zrób na lajcioszku :th:

Opublikowano
  • Autor

no, ale kosztem wygladu niestety:(

Kolor auta masz przezjbisty :thumbup: A co do szybek to odklej tą co masz i zrób na lajcioszku :th:

Dzieki. Nad tym sie tez zastanawiam, tylko sie o tylna boje troche, bo ja nie wiem, jak oni ja przyciemnili O_o!

Opublikowano

fura idealna, od koloru po wyposazenie ... moze to niegrzeczne pytac o pieniadze ale ile Cie kosztowała? bo warta sie sporej sumk :>