Gość Keżor Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 LUKE, I'm your father ... :kox: tak jakos mi sie skojarzyło nie oglądałem gwiezdnych wojen :gwizdanie: a co do samej pracy , to wygrywa bo ma pewną część z Audi dokładnie to S3 po lekkich modyfikacjach wskoczył na oryginalne ślizgi
Flyer Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Keżor, praca nr 1 kox, ale z tymi lustrami a'la M3 pojechales... Mogles tez jakiegos grilla zasadzic
Gość Keżor Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Mogles tez jakiegos grilla zasadzic hahaha, po co z przodu grill? te wloty ytlko dałem żeby sie hamulce chłodziły i ten dyfuzor żeby nie odleciał od ziemi z tyłu na nadkolu masz grill :polew:
ykk Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Jakies soczewki z przodu by mu sie jeszcze przydaly..
grafi Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Keżor jesteś wielki ale poczekaj właśnie kończę ściągać Paint-a I wtedy Ci pokaże
rex Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Tą razą mi się najbardziej podoba praca bratpit'a. Tylko tylnie lewe kółko siakoś dziwnie tak stoi A tak poza konkursem to Keżorowe puzzle rządzą
marcin j Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Kezor poprostu a i dla reszty za wklad
Marekpl Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 jak dla mnie to powinien byc konkurs kezor vs sokolnh oraz inni kontra inni :>...juz wiem czym na narty chciałbym jechać
Nowak_zg Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Keżor, praca nr 1 kox, ale z tymi lustrami a'la M3 pojechales... Mogles tez jakiegos grilla zasadzic to nie sa lusterka ala m3 ;> lusterka ala M3 wygladaja calkiem inaczej to sa lusterka rajdowe stosowane np. w Mitsubishi evo VIII fq400 ( tak zwane potocznie "uszy shreka" ) ;]
malik Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Kężor, chylę czoła. Jedyne do czego mógłbym się przyczepić to, że trochę olałeś antialiasing przednich wlotów. Ale rozumiem, że brak czasu na dokładne "wygładzenie"
krzyniek Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 chłopaki dużo fajnej robótki zrobiliście i "malec" jakby ożył keżor masz halogenki z kratkami od audi :gwizdanie: fajnie wyglądają. mogę zagłosować na dwie prace? bo dwie mi się podobają
Gość Keżor Opublikowano 12 Grudnia 2007 Opublikowano 12 Grudnia 2007 za długie to głosowanie !! i tak już nikt nie głosuje , albo niech tu głosowanie dalej leci żeby nie było że chce wygrać przed czasem , a róbmy już następną edycje z obiecanym cubrowozem
rafalekx Opublikowano 12 Grudnia 2007 Opublikowano 12 Grudnia 2007 za długie to głosowanie !! i tak już nikt nie głosuje , albo niech tu głosowanie dalej leci żeby nie było że chce wygrać przed czasem , a róbmy już następną edycje z obiecanym cubrowozem Keżorku jak Ci się nudzi to możesz zrobić VT mojego pojazdu Wysłać Ci jakąś ładną fotkę?
Gość Keżor Opublikowano 12 Grudnia 2007 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Keżorku jak Ci się nudzi to możesz zrobić VT mojego pojazdu Wysłać Ci jakąś ładną fotkę? nudzi nie nudzi ale piwo bych se dupnął możesz wysłać , ale B5ki lubie to nie można syfu zrobić z niej , a ja czasem lubie sobie spojler pierol...ć to wrzuć fotke swojego , ja wrzuce swojego i powiem że wirtual haha i przerobiłem na sedana :polew:
sokolnh Opublikowano 12 Grudnia 2007 Opublikowano 12 Grudnia 2007 no konczmy i dawac inną baze, tylko pasowały by troche wiecej czasu miec na zrobienie vt
Mad_MAX Opublikowano 12 Grudnia 2007 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Oddalem glos na Grafiego za .......................... to ze sie nie zraza "profi" umiejetnosciami konkurentow Panowie zrobcie jakis VT z moim Zdjatka sa w MOJA A6 albo w podpisie
Nowak_zg Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 widze ze grafi sciagnales juz tego photoshopa
grafi Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Kupiłem :gwizdanie: i teraz sie uczę A jak moja praca ?
Rekomendowane odpowiedzi