poziek Opublikowano 12 Grudnia 2007 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Jaka jest realna cena za 8800 sirocco ale nie gold? Bo z tego co widze na allegro to lepiej jak kupie sobie Iphona poki jestem w usa.
Gość rob Opublikowano 12 Grudnia 2007 Opublikowano 12 Grudnia 2007 ja mam tego i jestem zadowolony :th: najbardziej podoba mi się, że jest cieniutki http://pl.samsungmobile.com/wcms/products/phones/phonedata/features/PL-SGH-D900I.jsp
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Grudnia 2007 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Max nie wiesza Ci się Twoje E50? U mnie tragedia , chodzi jakby był zawirusowany... Najgorsza Nokia jaką miałem
Mad_MAX Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2007 Max nie wiesza Ci się Twoje E50? U mnie tragedia , chodzi jakby był zawirusowany... Najgorsza Nokia jaką miałem Nigdy zaden fon z Symbianem tudziez z Windowsem mi sie nie zawieszal!!! Moze to kwestwia wprawy hehehe A tak powaznie to od razu zmienilem soft na najnowszy Ori zazwyczaj ma to do siebie ze sie wiesza
pet3r Opublikowano 12 Grudnia 2007 Opublikowano 12 Grudnia 2007 trzeba dbać o to, żeby w tle nie działały żadne aplikacje i najlepiej ustawić jakiś prosty motyw. stworzyłem sobie swój własny, kompletnie zmieniony w stosunku do oryginału i była tragedia - fon chodził dużo gorzej, nie łapał klawiszy, myślał dużo dłużej. zainstalowałem też najnowszy soft i chodzi troszkę lepiej. a to, że czasem dłużej pomyśli można mu wybaczyć [br]Dopisany: 12 Grudzień 2007, 23:12 _________________________________________________Mad_MAX - odpowiedz na moje PW, a jeśli nie dostałeś - pytałem w jakich pieniądzach będziesz miał N95.
AdamDFO Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 a może pomyśl nad QTEK 8500 (HTC Star Trek) wyglądem zbliżony do V3 system Windows Mobile for Smartphones. LG z tego co słyszałem (znajomy jest serwisantem LG) to lipa, Samsungi ujdą jako zwykłe telefony, Sony ericssony sie rozpadają- odpadają od nich małe części, albo padają glośniki/mikrofony/joystiki, nokia ostatnio coś słabo z materiałami stoi, ani n73, ani n95 nie zadowala mnie wykonaniem, jednak za takie pieniądze chciałoby sie czegoś lepszego (nawet 6630 czy 6600 miały lepsze wykończenie), a co do wykorzystywania funkcji symbiana to czemu nie korzystasz, ja np uwielbiam sobie postawić tel na uchwyt, kiedy stoję w korku i właczyć jakaś komedie, ludzie sie wkur...ją korkiem a ja sie luzuje:) co prawda mam palmfona na WM6 ale w symbianie przecież tez tak można osobiście moje typy tel w podobnej cenie to: QTEK 8500 Nokia E61 Nokia 6120 SE p990i
areckid Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Nawiaze jeszcze do N95. Dzis zaczynam testowac nawigacje Garmin'a, ktora wczoraj wlasnie wgralem. Jest to chyba pierwsza nawigacja dzialajaca w telefonie z wbudowanym GPS'em, oprocz Route 66 (ktora trzeba podpisywac elektronicznie). Po prostu plug'n'play Jak na razie jest o niebo lepsza od firmowej navi Nokii dolaczonej do telefonu. Chetnych po info zapraszam na PW.
poziek Opublikowano 16 Grudnia 2007 Opublikowano 16 Grudnia 2007 czy ktos z was pisalby sie moze na iphona? jade do salonu appla na 5AV i sie rozejrze. jacys chetni?
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Grudnia 2007 Opublikowano 16 Grudnia 2007 kumpel ostatnio przywiózł z US , podobno zapłacił 330 $
adamooo Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 330 ? to gdzie to zakupił ? na lans polecam sirocco używam pół roku i jak nigdy nie lubiłem nokii to ta pokochałem
hhacek Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 widzialem dzis na zywo sirocco GOLD , troche festyniarska, tel dal murzyna ( nie mylic tu z naszym VIP-em) , moim zdaniem sirocco black jest
Gość rob Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 czy ktos z was pisalby sie moze na iphona? jade do salonu appla na 5AV i sie rozejrze. jacys chetni? ile może coś pomyślimy
poziek Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 nie jest tak rozowo niestety, nie przyjmuja platnosci gotowka tylko karta kredytowa mozna za niego zaplacic w sklepie...nadal kombinuje...dam znac
Gość rob Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 może jak weźmiesz hurtem kilka sztuk, to będą rabaty dla klubu :>
Mad_MAX Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2007 jak bedzie dobra cena to ja sie pisze NA PEWNO!!! A dobra cena .......... ja moge miec u nas po 1500zl jak bedzie taniej cos to biore na pewno Cuberos cos wspominal ze za 300 dolcow bedzie miec , wiec moze cos kolo tego ??
Hugo Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Cuberos cos wspominal ze za 300 dolcow bedzie miec , wiec moze cos kolo tego ?? Może ktoś mu kupi Itouch'a zamiast Iphone'a
wustyle Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 wszystkie telefony przy iphon'ie to smietnik '-) i nie chce slyszec o tym ze iphone ma edge a nie ma 3G na youtube jest test, na ktorym film z tego serwisu laduje sie szybciej po edge'u w iphon'ie niz na nokii N95 po 3G zreszta, kto mial iphone'a w reku ten wie co sie dzieje w jego glowie jak zacznie sie nim bawic i go uzywac '-)
Mad_MAX Opublikowano 21 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2007 wszystkie telefony przy iphon'ie to smietnik '-) i nie chce slyszec o tym ze iphone ma edge a nie ma 3G na youtube jest test, na ktorym film z tego serwisu laduje sie szybciej po edge'u w iphon'ie niz na nokii N95 po 3G zreszta, kto mial iphone'a w reku ten wie co sie dzieje w jego glowie jak zacznie sie nim bawic i go uzywac '-) Wiem o czym mowisz , mialem go w reku 15 minut i zrobil na mnie ogromne wrazenie!! a co jak co to na bajerach w telefonach to ja sie znam Ale to co oferuje Iphone standardowo a co jeszcze mozna wgrac to po prostu kosmos A tak BTW: Do sprzedania mam HTC TyTn II , SPV M650 , 2xNOKIA E65, 2xNOKIA 6300 <---- NOWKI!!!! i NOKIA E50 , NOKIA 7373 <--- uzywane
Rekomendowane odpowiedzi