addassko Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Witam, poniżej wrzuciłem pare fotek mojej A4 z silnikiem 2.0 benzynka w manualu - kupione w 2002 roku jako nowe z salonu Na chwilę oobecną autko ma przebieg nieco ponad 200tyś km i jest prawdziwy BEZWYPADKOWA sztuka co więcej nie miała nawet delikatnej stłuczki i niech tak zostanie... Co do wyposażenia to posiada m.in.: - Pakiet chrom - Wewnętrzne dekory SOUL zmienione na ALU - pełen FIS wraz z wymieniona manetką odblokowany - Kierownica trójramiena z B8 z chromowaną MF - RNS-E + 10 głośników - Klimatronik dwustrefowy - Pakrtronic tył - Elektryczne szybki (wraz z domykaniem i otwieraniem z pilota) - Elektryczne lusterka - Felgi 15` ORI (lato) od wczoraj na nowej gumie Dunlop Sport SP 01 - Felgi 18` ORI (lato) na gumce P ZERO 245/40/R18 - 6 x AIRBAG - kurtyny - podłokietnik (przód i tył) - kontrola trakcji ESP - halogeny - kolor LX7Z - DELFINGRAU EFFECT - zmieniareczka 6xCD - DVD Phonocar`a + odblokowana TV - belki dachowe (baza) oryginalne AUDI + box THULE Atlantis 780 - brak oznaczeń na tylnej klapie - tempomat - bluetooth - system obsługi głosowej SDS - LED`y - umieszczone na samym dole zderzaka przedniego... - kierownica trójramienna czarna skóra z chrom MF z B8 Powoli zaczyna przybywać Imienna Kiera z MF chrom z B8 poniżej najnowszy nabytek... zmieniareczka CD odblokowanie FIS`a proszkowe malowanie ramion wycieraczek a młody sobie sam wyrezał wyrezane LED... Już z DVD i TV FREE teraz na dniach dokładam kamere cofania a na lato 18-stki na gumce P ZERO 245/40
wojciu0308 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 jakieś plany? wyposażenie? opisz autko troche :gwizdanie:
wojciu0308 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 zmieniaj fele na większa a ta sobie zostaw na lato kolorek bardzo ładny
grzes1150 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 zmieniaj fele na większa a ta sobie zostaw na lato kolorek bardzo ładny chyba na zimę? Fajny kolorek Zapodaj fotke wnętrza
wojciu0308 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 no sory pomyłka z rana zaspany bylem
addassko Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Opublikowano 13 Marca 2011 wojciu spoko co do wnętrza jutro wrzuce fotke kolorek tez mi sie bardzo podobał i taki zamówilem... to delfinowy koledzy odnośnie felg napisze wam tak... żonka smiga na codzien autkiem wiec tak musi byc - jest naprawde bardzo dobry komfort jazdy itp sam jestem zwolennikiem niemieckiego stylu --> nisko i szeroko :> drugie autko ktore mamy jest na codzien uzytkowane przez moja osobę i mam tak wrzucone 18` a zawias regulowany i bardzo twardy wracajac do tematu karocy ma takie buciki i tak zostanie
Artur82 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 za kolor i sedana pokaz jeszcze srodek...i napisz cos odnosnie planow co do delfinka
Wandej Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 auto ładne ale silnik beznadziejny! beznadziejny jest diesel Bardzo fajne auto za***isty kolor i Bose Jest co rezac
piteras Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 prawie jak moja, fajny kolor po co rezac ? jak dla kobiety to wystarczy, ja mialem zamiar zalozyc u siebie 17 s-line ale nalezy umiec jezdzic na takich - a zonka tez sie wozi audiczkiem - szkoda by bylo 2 tys. jak dla niej kupimy cos mniejszego wtedy i owszem powodzenia i bezawaryjnosci zycze
addassko Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Opublikowano 14 Marca 2011 każdy ma prawo do swojego zdania... fakt ze posty typu beznadziejny silnik mnie smiesza bo moglbym napisac beznadziejny jest caly B5 z 98roku diesla nie chcialem i nie bede miec tak jak LPG... nawet dobre zapalniczki sa na benzyne :> autko jak auto ma smigac i tyle... byc serwisowane i nie oszczedzane na czesciach i wymianach plynow... kupujac autko tej klasy w salonie jako nowe jeszcze w 2002 roku wystarczalo i wystarcza w zupelnosci opcja ktora wtedy zamowilem wrzucam foto środka:
Thom4s Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 To już nieźle długo Ci służy. Oby jeszcze posłużyło. B6 jak B6 chyba najładniejsze audi z dzielonym grillem, w sumie ładniejsze też od B7. Planujesz kupno B8 również z salonu?
addassko Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Opublikowano 14 Marca 2011 To już nieźle długo Ci służy. Oby jeszcze posłużyło. B6 jak B6 chyba najładniejsze audi z dzielonym grillem, w sumie ładniejsze też od B7. Planujesz kupno B8 również z salonu? nie stac mnie w tej chwili mam nadzieje ze kiedys moze
Gość elvis80 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 To już nieźle długo Ci służy. Oby jeszcze posłużyło. B6 jak B6 chyba najładniejsze audi z dzielonym grillem, w sumie ładniejsze też od B7. Planujesz kupno B8 również z salonu? nie stac mnie w tej chwili mam nadzieje ze kiedys moze wpadej na SPOTA jutro 3 Stawy godz. 19:00
Młody_drog Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Widać, że jeden dbający właściciel, zadbane wnętrze, nawet włącznik świateł perfekt
addassko Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Opublikowano 14 Marca 2011 wpadej na SPOTA jutro 3 Stawy godz. 19:00 z checią postaram sie byc jutro na 19.00
Gość elvis80 Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 i jak tam komunikaty w jęz. ang też tak chcę KROLU[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 22:26_________________________________________________kolego a Ty żonie pokaż moją stronę hehehe taki mały
addassko Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Opublikowano 15 Marca 2011 i jak tam komunikaty w jęz. ang też tak chcę KROLU[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 22:26_________________________________________________kolego a Ty żonie pokaż moją stronę hehehe taki mały smiga az milo :)
Rekomendowane odpowiedzi