Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] a4 cabrio na fulu ;-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

piękne jest to cabrio :kox:

Opublikowano

jest lepiej. ale nadal uważam, że te felgi nie pasują

Opublikowano

ja bym avuski III wrzucił :kox:

Opublikowano

cena w € prawdziwa, na Alledrogo nie ma nawet jednego kompletu lamp po lifcie więc ta cena nie jest wcale taka zła jak za 2 nowe lampy i do tego jeszcze przejściówki na kable które umożliwiają poprawne działanie ledów

co do felg R8 to właśnie takie założyłem do mojego Cabrio - ale "tylko" "18 :-)

w tym wątku masz foty jak to wygląda http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=133014.0

Opublikowano

hmy to nieee fele myslałem ;-) a przod mam b6 ty zrobiłeś b7 więc idziesz w dobrą stronę ;-) lampy za drogie :)[br]Dopisany: 01 Maj 2011, 11:55_________________________________________________czas ściągnąć folię .....dziś chcieli mi zabrać dowód ............za ciemne szybki za ciemne a szkoda :mysli:

Opublikowano

no niestety do folii prędzej czy później się przyczepią, trenowałem to przy poprzednich samochodach i zawsze miałem kłopoty

a szkoda bo w sumie nie mogę się zgodzić że przyciemnione szyby powodują niebezpieczeństwo (oczywiście boczne i tylna a nie przednia)

Opublikowano

To choroba do sprzętów bez dachu :-)

Opublikowano

hmy to nieee fele myslałem ;-) a przod mam b6 ty zrobiłeś b7 więc idziesz w dobrą stronę ;-) lampy za drogie :)[br]Dopisany: 01 Maj 2011, 11:55_________________________________________________czas ściągnąć folię .....dziś chcieli mi zabrać dowód ............za ciemne szybki za ciemne a szkoda :mysli:

szczerze mówiąc dla mnie przyciemnianie szyb w cabrio jest bez sensu...

Opublikowano

tak kupiłem i nie chciało się mi ściągać.........a teraz muszę;-)

szczerze mówiąc dla mnie przyciemnianie szyb w cabrio jest bez sensu...

Opublikowano

Leon - zmiana koloru felg wyszła temu autku naprawdę na dobre. Czarne nie pasowały ani do tego lakieru...

Teraz jeszcze brakuje gleby no i może body S4 do końca?

- kratki halogenów

- tylny dyfuzor + jakieś fajne ścięte końcówki 90mm

Nie widzą mi się drewniane dekory - ale nawet nie wiem co zaproponować w zamian do czerwonej tapicerki.

Na koniec jakaś fajna kiera (może MF+TIP S4 z B7?) :naughty:

Generalnie gratuluję nadwozia Cabrio :good:

Opublikowano

Fortepianowa czern bedzie pasowala. :)

Opublikowano

też bym chętnie zmienił drewno na jakiś inny chrom/piano black czy carbon ale znalezienie używanego kompletu do Cabrio graniczy w PL z cudem albo ceny są totalnie z kosmosu