pawel1380 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 no...dużżżżżżżżżżo lepiej....teraz gleba i będzie :good:
leon_stalowawola Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2011 teraz to będzie ale remont multitronica bo coś mu się wali;-)
leon_stalowawola Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2011 i juz nikt mi nie pojedzie za fele/?
jedrekx Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 jest lepiej. ale nadal uważam, że te felgi nie pasują
leon_stalowawola Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2011 jest lepiej. ale nadal uważam, że te felgi nie pasują hehehe ;-) spox nigdy nie mam długo felg więc coś się zmieni kiedyś............
MatteoAlessandro Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 srebrne fele od razu o niebo lepiej :-) ja do mojego cabrio zamówiłem dzisiaj lampy tylne od B7 wraz z przejściówkami na kable - też Ci polecam :-) http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/info/p1221
leon_stalowawola Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ale ta cena to prawdziwa? tyle euro? o matko...............
leon_stalowawola Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2011 nie nie chce felg z audi chyba że od r8
MatteoAlessandro Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 cena w € prawdziwa, na Alledrogo nie ma nawet jednego kompletu lamp po lifcie więc ta cena nie jest wcale taka zła jak za 2 nowe lampy i do tego jeszcze przejściówki na kable które umożliwiają poprawne działanie ledów co do felg R8 to właśnie takie założyłem do mojego Cabrio - ale "tylko" "18 :-) w tym wątku masz foty jak to wygląda http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=133014.0
leon_stalowawola Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Opublikowano 2 Maja 2011 hmy to nieee fele myslałem ;-) a przod mam b6 ty zrobiłeś b7 więc idziesz w dobrą stronę ;-) lampy za drogie [br]Dopisany: 01 Maj 2011, 11:55_________________________________________________czas ściągnąć folię .....dziś chcieli mi zabrać dowód ............za ciemne szybki za ciemne a szkoda
MatteoAlessandro Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 no niestety do folii prędzej czy później się przyczepią, trenowałem to przy poprzednich samochodach i zawsze miałem kłopoty a szkoda bo w sumie nie mogę się zgodzić że przyciemnione szyby powodują niebezpieczeństwo (oczywiście boczne i tylna a nie przednia)
leon_stalowawola Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Opublikowano 3 Maja 2011 w podpisie widzę coś podobndego............ja mam k4 tez 600
MatteoAlessandro Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 To choroba do sprzętów bez dachu :-)
jedrekx Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 hmy to nieee fele myslałem ;-) a przod mam b6 ty zrobiłeś b7 więc idziesz w dobrą stronę ;-) lampy za drogie [br]Dopisany: 01 Maj 2011, 11:55_________________________________________________czas ściągnąć folię .....dziś chcieli mi zabrać dowód ............za ciemne szybki za ciemne a szkoda szczerze mówiąc dla mnie przyciemnianie szyb w cabrio jest bez sensu...
leon_stalowawola Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Opublikowano 3 Maja 2011 hmy to nieee fele myslałem ;-) a przod mam b6 ty zrobiłeś b7 więc idziesz w dobrą stronę ;-) lampy za drogie [br]Dopisany: 01 Maj 2011, 11:55_________________________________________________czas ściągnąć folię .....dziś chcieli mi zabrać dowód ............za ciemne szybki za ciemne a szkoda tak kupiłem i nie chciało się mi ściągać.........a teraz muszę;-) szczerze mówiąc dla mnie przyciemnianie szyb w cabrio jest bez sensu...
Bart-S Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Leon - zmiana koloru felg wyszła temu autku naprawdę na dobre. Czarne nie pasowały ani do tego lakieru... Teraz jeszcze brakuje gleby no i może body S4 do końca? - kratki halogenów - tylny dyfuzor + jakieś fajne ścięte końcówki 90mm Nie widzą mi się drewniane dekory - ale nawet nie wiem co zaproponować w zamian do czerwonej tapicerki. Na koniec jakaś fajna kiera (może MF+TIP S4 z B7?) Generalnie gratuluję nadwozia Cabrio
MatteoAlessandro Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 też bym chętnie zmienił drewno na jakiś inny chrom/piano black czy carbon ale znalezienie używanego kompletu do Cabrio graniczy w PL z cudem albo ceny są totalnie z kosmosu
Rekomendowane odpowiedzi