grn Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 pierwsza fotka w hdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU_Angel Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Sorki ale Grn. nie może tego zrobic, booo różowy znaczek OOOO jest tylko jeden... kolor juz zarezerwowałem i koniec kropka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grn Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 jestem rad, ze chociaż pozwoliłeś i pomalowałeś mi dekielki, razem z kostką :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 pierwsza fotka w hdr zdecydowanie za mocny ten hdr, oryginał lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU_Angel Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 jestem rad, ze chociaż pozwoliłeś i pomalowałeś mi dekielki, razem z kostką :> :> hehe nadal kolorek na kostce brukowej pod domem został ?? hehe przynajmniej wiesz gdzie znacze teren... buahaha Inni obsikuja, a ja maluje na róż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grn Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 no to apdejt, w końcu, na szybko, byle czym przyfocone :torba: jacyś chętni na feelgii;> 215/35/18 7,5J, opony prawie nowe toyki t1r + fullruny po 8mm (z włoskami) - PM only Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Dopiero co kupiłes już zmieniasz:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuternik Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 dobrze że nie mieszkam już na porębie bo by nas mylili:) GRN dajesz do tego dystans? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grn Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Jak by samochód miał dalej ze mną zostać, to koniecznie 15mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@co Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Łajza czepiła sie sprzedawania, ogarnie sie blachę pare plastrów i będzie robiło robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 on tak co roku:polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grn Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 dość tej padliny, patrzeć już nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuternik Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 kto się czubi ten się lubi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Kuternik just like Twoje wozidło albo odwrotnie. fajne autko ---------- Post dopisany at 07:41 ---------- Poprzedni post napisany at 07:38 ---------- grn podeślij mi na pw cenę za autko- może byłby chętny i więcej foto na meil jakby się dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuternik Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 dwa takie autka w ostrowcu to za dużo Marcinie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU_Angel Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 No uparł sie że chce sprzedać..... draniu Ty... na Majówce w Ułężu masz być, swoja padliną... I bez wykrętów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grn Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 A miałem już nic nie robić przy nim Mam dosyć bydlaka! Nudy <ziewa> z czy bez i tak będę na majovwce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 konsole byś sobie zmienił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grn Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Na drugim zdjęciu widać wadę tych felg :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Masz przedliftowe lampy czy mi się wydaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi