bezimienny Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Ale mi to wada, dustans dobrać wedle potrzeby i masz koło idealnie tak jak chcesz. Co do lamp to widać że to chyba prazedliftowe S4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grn Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 tył przedlift, przód polift. tak, tylko dostań oponę 205/35 albo mniejszą żeby jakoś to wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 konsole byś sobie zmienił A ja mam w bdb stanie 1DIN poliftową w dobrej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grn Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 ktoś chętny na felaszki ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 dobra gleba, dobre foto:kox: ---------- Post dopisany at 19:59 ---------- Poprzedni post napisany at 19:57 ---------- gwint skręcony do sesji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 solidnie przyglebiona:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 On tak jeździ, jeden z nielicznych który nie skręca gwintu na maksa tylko na potrzeby sesji:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grn Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 gwint skręcony do sesji? nic nie skręcałem tak jeździ i takie 2 fotki na szybciora podczas wypadu nad jezioro w 4 osoby ^^ ---------- Post dopisany at 20:57 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ---------- On tak jeździ, jeden z nielicznych który nie skręca gwintu na maksa tylko na potrzeby sesji:thumbup1: o ale juz nie mam odwagi opierdzielić te 2cm z przodu i tyłu, teraz omijam jak mogę progi bo i tak nie da przejechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmus2006 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Powiem tak jedno z fajniejszych ( a dla mnie mega fajne ) Audi... Filmik na YT też fajny. A co do felaszek... chętny jestem ale inne kółeczko się pojawiło i pochłonęło troszkę kaski :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grn Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Powiem tak jedno z fajniejszych ( a dla mnie mega fajne ) Audi... Filmik na YT też fajny.A co do felaszek... chętny jestem ale inne kółeczko się pojawiło i pochłonęło troszkę kaski :decayed: ^^ for sejl wszystko: Audi A4, 1996r., 1900cm3, 90 KM - otomoto.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekS Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Może te 17 ze stage 2 masz jeszcze do opierdzielenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grn Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Może te 17 ze stage 2 masz jeszcze do opierdzielenia? nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pab_lo Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Mam pytanie odnośnie żarówek ostam night braker. Duża była różnica w oświetleniu drogi i jak wygląda sprawa z ich trwałością?Kolejne pytanko to odnośnie tylnych lamp w ledzie masz może jakiś filmik jak one świecą po ciemku? czy to są takie LAMPY DIODOWE AUDI A4 B5 SEDAN 94-00 RED WHITE LED (2901725057) - motoAllegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Auto zmieniło właściciela:whistling: Odnośnie ledów na tył, tak to są te z aukcji. Jak świecą? Zaje... To jedna z tych rzeczy, których właściciele avantów b5 zazdroszczą sedanom b5:kox: Ja mam takie, tylko że z czarnym paskiem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pab_lo Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Auto zmieniło właściciela:whistling:Odnośnie ledów na tył, tak to są te z aukcji. Jak świecą? Zaje... To jedna z tych rzeczy, których właściciele avantów b5 zazdroszczą sedanom b5:kox: Ja mam takie, tylko że z czarnym paskiem: http://s15.postimage.org/6x33daa57/P1030859.jpg Te czarne też są spoko tylko ja szukam jak najbardziej zbliżone do oryginału. Tu ładnie wyglądają na czarnym aucie a ja mam srebrne wiec te z białym wydaje mi się że lepiej podejdą. Jeszcze jedno pytanko, orientujesz się jaka tam jest wsadzona końcówka na wydech? jaka średnica bo myślę też to zmienić żeby tył już fajnie wyglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 U grn-a było to samo co u mnie:grin: KOŃCÓWKA WYDECHU, TŁUMIKA - KWASÓWKA PROMOCJA (2810873559) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Czy tematowe auto czasem nie jest na youtube? Oglądałem conajmniej kilkadziesiąt razy i ciągle próbuje doprowadzić moje do takiego wyglądu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 jest:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 jest:wink: Uznałem za wzór do naśladowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 to, ze wlasciciel auta sie zmienil to juz wiem ;d ale czy mnie oczy nie mylą, ktos kontynuuje ten projekt czy jak ;> ? 3:46 np. Przwija sie ta furka, na tych wlasnie tablicach WE HAVE THE PASSION on Vimeo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi