Kowi87 Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Zarąbista furka :kox: Fotki wrzucaj na www.imageshack.us
Iverson Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 ...no i jak fajnie b5 może wyglądać jednak: -gwint -lampki zespolone z hidem -grill na czarno -kierunki do zmiany -remap ...powinieneś zrobić te rzeczy w najbliższym czasie
P-U-M-A Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Super kolor no i ta felga. Też będe miał takie;)
Gość Damian A4 Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Kolega Webasto masz ori czy dokładane?
HARIBO Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ciężko powiedzieć czy jest to oryginał firma Eberspacher komputerek zamontowany jest pod podłokietnikiem pilot firmy Eberspacher brak znaczka audi na nim wiec chyba dokladane z drugiej strony w ksiazce serwisowej jest wbity przegląd webasta wiec ciezko powiedzieć Iverson bede robił te rzeczy wszystkie po kazdej dodam foty tylko gwintu raczej nie bedzie jak dla mnie stoi akurat nie lubie zbyt nisko i tak spadła duuużo. Nie wiem jakie lampy przód- nowe Depo czy używki jakies wsadzić osobiście jestem za używkami nowe mogą zbytnio sie odróżniać [br]Dopisany: 16 Marzec 2011, 21:39_________________________________________________ . Dodaje foty grill poszedł w czarny matt i fotki wnętrza i takie tam
HARIBO Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Wole sobie nakleić taką pierdółke s line niż zakladać zderzaki i takie tam z eski i na siłe robić z diesla eske.
P-U-M-A Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 No tak ale eska była w b5 a s-line niestety nie było. Ale to wszystko kwestia gustu.Bardzo fajne autko Lampy Polift z przodu zakup a i fajne kubełki też na takie poluje
bronekb5 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Fajna furka, bardzo ładnie robiona i z gustem.. Idź dalej z modami jak zakładasz a na pewno trochę upiększysz Detale są najważniejsze
HARIBO Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 W tym tygodniu to raczej kierunki tylko na białe zmienie z resztą musze poczekać do przyszłego miesiąca:( i ściągne Hak trzeba bedzie ciąc fleksem bo sie strasznie zapiekło kluczykiem nie moge go odpiąć
ezotop Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Furka naprawde super! Springi zakładałeś na ori amory?
HARIBO Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Nie kolego amorki też były zmienione na krótsze i o mniejszym skoku chyba. Gwinta chcialem ale drogo a to co mam udalo mi sie po okazji kupić
Rekomendowane odpowiedzi