sokolnh Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 witam, mam pytanie czy regulcja elekt. świateł w b5 to była opcja ? mam dobrze wyposażone auto a nie mam tej regulacji dodam że auto bezwypadkowe
mcm Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 pewnie tak bo nie we wszystkich widziałem
ykk Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 8Q1 - headlight-range adjustment Takze mysle ze to bylo na wyposazeniu dodatkowym..
krzyniek Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 to jest opcja, ja mam i w swoich kodach mam ten nr co Ykk podał.
sokolnh Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2007 dzieki na info no to jak opcja, to trzeba bedzie sobie dorezac, szczególnie ze zenon za niedługo zagości :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 a mi się wydaje ze po I lifcie było to juz w serii a wczesniej hm..... moze i opcja
mydlo Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 dzieki na info no to jak opcja, to trzeba bedzie sobie dorezac, szczególnie ze zenon za niedługo zagości :gwizdanie: Skoro tak to pomyśl już nad autopoziomowaniem
Rekomendowane odpowiedzi