marcin_uk Opublikowano 8 Września 2006 Opublikowano 8 Września 2006 Witam wszystkich bywalców i przedstawiam moj A4 AVANT TDI Sport - 08/09/2006 powered by http://www.superchips.co.uk/superchips.php TAKI MALY APDEJT MOJEJ B6 - 09/02/2008 XENONY LUSTERKA S4 OEM NOWA FELGA NAKŁADKI NA PEDAŁY DOMALOWANIE ELEMENTÓW
_Kuba_ Opublikowano 8 Września 2006 Opublikowano 8 Września 2006 Witam w klubie, jak dla mnie to autko super się prezentuje, trzeba go będzie oglądnąć w realu.
arek2642 Opublikowano 8 Września 2006 Opublikowano 8 Września 2006 Piękna niunia, lakier wygląda jak z salonu
wojtas-audi Opublikowano 8 Września 2006 Opublikowano 8 Września 2006 Witamy w klubie, super furka, czemu na wykresie pisze VW Passat ??
Gość rob Opublikowano 8 Września 2006 Opublikowano 8 Września 2006 śliczny avancik, kolorek i chromy ładnie sie prezentują
marcin_uk Opublikowano 8 Września 2006 Autor Opublikowano 8 Września 2006 Witamy w klubie, super furka, czemu na wykresie pisze VW Passat ?? wiesz że nie mam pojecia dlaczego jest "pasek"? chyba z nie uwagi ,poza tym to poprzedni właściciel go zaczipował. pozdrawiam
wojtas-audi Opublikowano 8 Września 2006 Opublikowano 8 Września 2006 poza tym to poprzedni właściciel go zaczipował. To ile teraz ma ??
bushi Opublikowano 8 Września 2006 Opublikowano 8 Września 2006 Fiu fiu autko jak się patrzy tylko ten mały problem kierownica z prawej robisz czoś z tym??
Pikuś Opublikowano 8 Września 2006 Opublikowano 8 Września 2006 To ile teraz ma ?? wojtas-audi, no wiesz co czyzby jzu na wzrok padlo :?: :razz: Landa furka tylko mi w tym kolorze jakos nie podchodzi ale kolor w sumie nie najwazniejszy.
Elektron9 Opublikowano 8 Września 2006 Opublikowano 8 Września 2006 Niezła bryka tylko jakoś nie lubie czerwonego, ale są gusta i guściki.
spanky Opublikowano 8 Września 2006 Opublikowano 8 Września 2006 bardzo ładny Avancik TDI .... :twisted:
marcin_uk Opublikowano 8 Września 2006 Autor Opublikowano 8 Września 2006 Niezła bryka tylko jakoś nie lubie czerwonego, ale są gusta i guściki. jak sie nie kupuje nowego z salonu tylko z drugiej reki to sie na kolor tak do konca nie patrzy ,poprzednio mialem autko z salonu to byl piekny srebrny met.
pet3r Opublikowano 8 Września 2006 Opublikowano 8 Września 2006 prezentuje sie super, kolor jest dla mnie ok no i ten dieselek... ladnie musi smigac, szkoda tylko ze bez quattro
wojtas-audi Opublikowano 8 Września 2006 Opublikowano 8 Września 2006 H z kolorem, wazne ze OOOO i A4 :twisted: :mrgreen:
damos Opublikowano 9 Września 2006 Opublikowano 9 Września 2006 Auto piękne, ale przebieg momentu obrotowego tragiczny.... :mad: Na wykresie moc zamienila sie przebiegiem z momentem
Wihajster Opublikowano 9 Września 2006 Opublikowano 9 Września 2006 super autko ale szkoda ze kiera po prawej stronie :razz:
Pikuś Opublikowano 9 Września 2006 Opublikowano 9 Września 2006 damos, przyjzyj sie dobrze temu wykresowi, a nie piszesz, ze moc zamienilia sie przebiegiem z momentem. Wlasnie po chipie to i to przebiega praktycznie tak samo tylko na wiekszych wartosciach. Podpowiem, ze kolor niebieski jest przed modem, a czerwony po.
Rekomendowane odpowiedzi