Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Policja w sprawie kabla VAG OBD2 - KKL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a mnie się o oprogramowanie nawet nie pytali , tylko o kabel. dziś o 17 mam miłe spotkanie z dzielnicowym to się okaże

no chyba,że kabel to klon-wtedy wiadomo :gwizdanie:
Opublikowano

a to są nie "klony"

Opublikowano

a to są nie "klony"

starsze,np do 312,303,409,208-kabel możesz sobie zrobić sam,ale oprogramowanie jest crackowane-w nowszych już jest kabel klonowany,bo oprogramowanie możesz sobie ściągnąć ze strony producenta
Opublikowano

a to są nie "klony"

starsze,np do 312,303,409,208-kabel możesz sobie zrobić sam,ale oprogramowanie jest crackowane-w nowszych już jest kabel klonowany,bo oprogramowanie możesz sobie ściągnąć ze strony producenta

z tego co wiem to 312 i 409 też są crackowane, przynajmniej jakiś czas temu były :gwizdanie:
Opublikowano

kurde a już miałem sobiue kupić kabelek za całe 35 zł ale jak mają mnie póżniej ciągać po komendach itp to chyba sobie daruję

Opublikowano

a to są nie "klony"

z tego co wiem to 312 i 409 też są crackowane, przynajmniej jakiś czas temu były :gwizdanie:

no przecież napisałem :cool1::wink4:
Opublikowano

kurde a już miałem sobiue kupić kabelek za całe 35 zł ale jak mają mnie póżniej ciągać po komendach itp to chyba sobie daruję

Kupuj :good:

Potem panom powiesz że się zepsuł i wyrzuciłeś ........... a tak wogóle to od początku nie działał :gwizdanie:

Opublikowano

Potem panom powiesz że się zepsuł i wyrzuciłeś ........... a tak wogóle to od początku nie działał :gwizdanie:

niech kupi poza allegro ;):wink4:

Opublikowano

He he też nie głupi pomysł :decayed:

Opublikowano

:decayed:

pomyslałem o tym jak już napisałem a nie chciało mi sięusuwać tego inteligentnego pytania
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

odświeżam kotleta , panowie takie pytanie dalej was męczą wezwaniami na komisariat itp, bo mnie szlak trafia co 3 miesiące wezwanie w tej zakichanej sprawie. Jako ze mało kiedy jestem w miejscu zameldowania to nie mogę czasem odebrać wezwania , to policja mnie odwiedza pytają wiecznie o to samo. Dzisiaj dzwoni jakiś posterunkowy czy kij wie kto ze muszę złożyć wyjaśnienie co zrobiłem z płyta. I znów muszę zasuwać 30km w jedną stronę żeby powiedzieć im 4 raz to samo.

Opublikowano
odświeżam kotleta , panowie takie pytanie dalej was męczą wezwaniami na komisariat itp, bo mnie szlak trafia co 3 miesiące wezwanie w tej zakichanej sprawie. Jako ze mało kiedy jestem w miejscu zameldowania to nie mogę czasem odebrać wezwania , to policja mnie odwiedza pytają wiecznie o to samo. Dzisiaj dzwoni jakiś posterunkowy czy kij wie kto ze muszę złożyć wyjaśnienie co zrobiłem z płyta. I znów muszę zasuwać 30km w jedną stronę żeby powiedzieć im 4 raz to samo.

Powiedz im że płytę i kabel po jakimś czasie wywaliłeś do śmieci bo to nie działało albo nie umiałeś tego obsługiwać :decayed: i wszystko.

Opublikowano

Za każdym razem im to mówię, a później sie dowiaduje ze jednak o coś jeszcze nie zapytali ehh

Opublikowano

Ja sie juz z nimi bujam od jakiegoś roku :) Powiedziałem, że ja nic nie pamietam i tego kabla ani płyt nie mam

Opublikowano

Dobre - jak tak będą gonić za te kable to w Polsce będzie najwięcej psów co kable jedzą :):)

policja: - Gdzie masz kabel?

- "Pies zjadł..."

A ty:

- "tez pies zjadł";):)

...

...

No i wtedy będą sprzedawać Pedigree o smaku VAGa:):)