Krist9 Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Mam mianowicie następujący problem,od jakiegoś czasu po odpaleniu auta i włączeniu świateł zapalają mi się kontrolka abs i asr +czerwony wykrzyknik.Po zgaszeniu auta i jego ponownym zapaleniu świeci sie tylko kontrolka ASR ,po odczycie z Vaga mam następujący błąd Missing message from abs controler.Dodam że dzieje się to nie [nie w każdy dzień ] zawsze tylko gdy zapalam światła.Znajomy podpowiedział mi abym przeczyścił klemy i rzeczywiście pomogło ale tylko na miesiąc. [mod]Gdzie jest prefix!!!! - poprawiłem (kolejne wylądują w koszu)[/mod]
Krist9 Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Opublikowano 27 Marca 2011 Tylko co mają światła z tym wspólnego.
Jaszczur87 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 a jakie masz światła może tanie HID'y i sieją na czujnik?
Krist9 Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Opublikowano 27 Marca 2011 Tak Hid'y ale wcześniej nic takiego się nie działo,tylko od jakiegoś czasu.
Krist9 Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Opublikowano 27 Marca 2011 Mam coś takiego 18259-Missing message from abs controler. P1851-35
Rekomendowane odpowiedzi