Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Przemalowanie całego auta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,szukam jakiegos lakiernika ktory przemaluje mi cale autko .Jestem z Piekar Slaskich. Najlepiej gdybym mogl w tym pomoc,tzn porozkrecac zderzaki klapy itd,a lakiernik tylko pomalowal. Zalezy mi zeby zbyt duzo nie wpakowac w to kasy .

Opublikowano

Nawet jak porozbierasz to z 2,5tys jak nie więcej zapłacisz

Opublikowano

2,5 tyś :shocked: za 2,5 tyś to można auto w szopie wałkiem pomalować :D nic tobie nie da to ze rozmontujesz auto ... praca lakiernika polega na po pierwsze : przygotowanie auta do malowania, czyli demontaż / oklejenie nie malowanych elementów , zmatowanie auta , w zależności od stanu szpachelek i prace blacharskie , później podładowanie ewentualne epoksydowanie przetarć gołej blachy co by rdza za szybko nie konsumowała elementu :cool1: później kolejna faza oklejania itp itd i można malować, ja tam w finanse nigdy nie wnikałem wole malować :kox:ale coś ok 4,5 -5 tyś trzeba liczyć jak nie więcej ( zależy czy jest zmiana koloru czy zostaje ten sam ) Więc jak chcesz żeby autko ładnie wyglądało a nie masz za dożo finansów to polecam porządną polerkę, koszt ok 300 -500 zł a efekt bajka ;] Pozdrawiam i czekam na inne sugestie forumowiczów :cool1:

Opublikowano

gdybys malował to w moim regionie to zapłaciłbyś za te przyjemność od 3-4 tys za wszystko

Opublikowano

chyba cie grzeje 4-5 tys?! dobry lakiernik ok 200-250 za element a masz ich 13 a jak cale auto to zawsze troche taniej to w 2500 powinienes sie zamknac teraz lakiernikow i blacharzy jak "mrowkow" zabijaja sie o klienta

Opublikowano

chyba cie grzeje 4-5 tys?! dobry lakiernik ok 200-250 za element a masz ich 13 a jak cale auto to zawsze troche taniej to w 2500 powinienes sie zamknac teraz lakiernikow i blacharzy jak "mrowkow" zabijaja sie o klienta

za taka kwote malują lakiernicy na lewo u siebie w garażu... u mnie wszedzie biorą 300 i w górę chyba ze robią to w garażach po godzinach...

Opublikowano

szagier przymierza się do przemalowania a6 c5 avant lakiernik krzyknął mu 3000zł w tym wymiana szyby przedniej (dodam że dobrze robi)

Opublikowano

ja znam cenę 500 - 550 za element :kox: oczywiście w Warszawie w dobrym warsztacie blacharskim.

Nigdzie gdzie byłem nie usłyszałem ceny 200- 250…

Opublikowano

Gdańsk około 350zł za element "w garażu" - 400 biorą "większe firmy" za element ... a nie chcesz okleić sobie auta folią ? :) efekt :kox:

Opublikowano

250 średnia cena w warsztatach w lubuskim, ale są firmy które biorą więcej, zrób polerkę najlepiej

Opublikowano

warszawa to zupelnie inne ceny i zarobki ;/

Opublikowano

2 tygodnie temu oddawałem Honde Accord 2004 sedana całą do malowania (na ten sam kolor) oprócz komory silnika . Jako że lakiernik jest mojim kolegą, koszt pomalowania wyszedł 2500zł :) Wydaje mi się że rozsądna cena.

Opublikowano

u mnie dobry lakiernik bierze od klientów po 250, ode mnie 200 przy malowaniu całego auta zapłaciłem 2200

Opublikowano

3000 w Lesznie za całe auto bez zmiany koloru i bez ruszania wnęk. Dodam, ze to u dobrych lakierników którzy mają duże warsztaty i dobre opinie.

Opublikowano

marcin a jak bys zalatwil jakiemus koledze z klubu to po ile ? ;]

Opublikowano

Też właśnie maluje auto i z tego co się orientowałem w lubuskim i wlkp to ceny wachają się od 250zł do 500zł za element w profesjonalnym zakładzie lakierniczym :gwizdanie: A dlaczego w ogóle chcesz malować :gwizdanie:

Opublikowano

u mnie dobry lakiernik bierze od klientów po 250, ode mnie 200 przy malowaniu całego auta zapłaciłem 2200

Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale masz A3, troche mniejsze auto i troche mniej roboty.... :wink4:
Opublikowano

Ja 3 miesiące temu malowałem całe w garażu i jest lux kolorek czerwony :tongue4:

Opublikowano

:polew:

Nie wiem czy zauważyliście że czasy, kiedy każdemu się wszystko opłacało jakiś czas temu minęły.

No i jeszcze jedno. Lakierowanie, a w zasadzie przygotowanie powierzchni to ciężka praca, ale tym lżejsza im mniejsze są wymagania klienta oraz cena usługi ;)

Opublikowano

Ja 3 miesiące temu malowałem całe w garażu i jest lux kolorek czerwony

sam w garażu u siebie malowałeś:P? :gwizdanie: