kunbo Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Witam. Mam taki problem, otóż podczas jazdy przy spryskiwaniu przedniej szyby wentylator jakby lekko szybciej przez chwile pracuje i w kabinie zaczyna śmierdzieć tak jakby klima była zagrzybiona. Taki sam zapach mam jak włączę obieg zamknięty. Przy włączaniu/wyłączaniu klimy nie mam tego objawu. Czy ktoś miał podobny problem? Dodam, że nie dawno wymieniałem filtr przeciwpyłkowy na ten z węglem aktywnym i nie mam żadnych błędów na klimie.
andy_sky Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 czas pomyśleć o odgrzybieniu :gwizdanie:
szkopek Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 masz smierdzacy plyn w zbiorniczku od spryskiwaczy,pewnie zadko ich urzywasz a plyn jak za dlugo stoi w zbiorniczu to wali tak ze masakra .Proponuje ci wylac to co masz,potem zalej swierzy plyn i bedzie git
majkel_majki Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Na moje Kolego masz coś w klimatroniku ustawione tak, że przy załączeniu spryskiwacza automatycznie przełącza na obieg zamknięty żeby nie zaciągało zapachu płynu i po chwili wraca na otwarty. Klima prawdopodobnie nadaje się do dezynfekcji.
Rekomendowane odpowiedzi