dzedaje Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Zakręciłem się jak tampon i nie wiem w która to ma być strone zakup zrobiłem a u gumiarza zapomniałem sie zapytac .. pomozcie.bo auto stoi na podnosniku... https://lh5.googleusercontent.com/_kA_L1xraomI/TY9J1GPlJYI/AAAAAAAAAEc/QpKWKVaKLYc/335725ee927d3adb1b64fd3a4f91cacb.jpg
michu93 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 jeżeli na oponie nie masz napisu rotation i strzałki z którejś strony opony to obojętnie w którą. Chyba, że się mylę.
A-rek Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 wyglądają mi na dwukierunkowe ale sprawdź co pisze na boku opony
ksiu85 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Jak niemasz zadnego napisu i strzalki tak jak kolega wyzej juz pisal to obojetnie jak zalozysz tylko wazne zeby napis OUTSIDE byl widoczny od zewnatrz
michu93 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Jak niemasz zadnego napisu i strzalki tak jak kolega wyzej juz pisal to obojetnie jak zalozysz tylko wazne zeby napis OUTSIDE byl widoczny od zewnatrz właśnie jeszcze tego słowa trzeba szukać, bo wtedy też jest opona kierunkowa.
dzedaje Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Opublikowano 27 Marca 2011 ble. nie znalazlem zadnych napisow..
I r o Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 jest to opona asymetryczna i nie ma siły że posiada napis outside (na zewnątrz) a od środka inside (czyli do środka)
dzedaje Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Opublikowano 27 Marca 2011 ok.biore bro i ide szukac napisow. :gwizdanie:
paweu1 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Tak jak kolega pisze jest to opona asymetryczna i nie ma siły że posiada napis outside (na zewnątrz) a od środka inside (czyli do środka) Szukaj napisu outside (na zewnątrz) a od środka inside (czyli do środka). Napewno taki jest
Rad8k Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Tak jak kolega pisze jest to opona asymetryczna i nie ma siły że posiada napis outside (na zewnątrz) a od środka inside (czyli do środka) Szukaj napisu outside (na zewnątrz) a od środka inside (czyli do środka). Napewno taki jest Nie koniecznie , ja mam semperit speed comfort (asymetryczne) i nie ma nic na nich napisane ( outside,inside ,rotation)-nic! Ja bym zakładał tak jak jest na zdjęciu kierunek ( 1.)
rafal_legnica Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 jak nie ma strzałki ani opisu, to znaczy ze sa dwukierunkowe
dzedaje Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Opublikowano 28 Marca 2011 dzieki Panowie. po 1 bro znalazlem napisy outside , opona michelinek energy e3a. i teraz taka ciekawostka przyrodnicza dla innych - prawa strona auta jest wg ( 2 ). - a lewa wg ( 1 ). i dlatego sie zakręciłem.. :>
I r o Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 dzieki Panowie. po 1 bro znalazlem napisy outside , opona michelinek energy e3a. i teraz taka ciekawostka przyrodnicza dla innych - prawa strona auta jest wg ( 2 ). - a lewa wg ( 1 ). i dlatego sie zakręciłem.. :> to super, że browar rozjaśnił zmysły a z tym kręceniem to norma, jeżeli asymetryk nie jest kierunkowy
Rekomendowane odpowiedzi