kkrawat Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Jako że nadeszła wiosna to może i jak pokaże w końcu swoje a4.. Włoszka, rok 1998 z napędem jedynym słusznym..przyjechała jako zupełna seria na poobdzieranych 16" i łysych oponach..Dostała serwis pełen czyli to co zawsze: rozrząd z pompą, nowy olej Gulf 5w40 i wszystkie płyny. Z "wypasu" ma * 4 poduszki * podgrzewane i składane lusterka *4 szyby w prądzie *fotele kubełki niestety nie Recaro *kiera z eSki i gałka do kompletu *klimatronic *jakieś światełka w drzwiach i pod nogami No i przyszedł ten czas, że seria przestała starczać..Pojechałem do Goodhope i po programie wypluło 180KM i 267Nm..potem do komory silnika wpadł TIP made by Gregory i kompletny wydech z kwasu - DP 2,75" i dalej 2,5" z jednym przelotowym tłumikiem robionym pod wymiar a na końcu nowy seryjny tłumik od S4..Do tego nowy DV i świece NGK..Po tym wszystkim na rolkach nie byłem ale jedzie lepiej :gwizdanie: Ostatni zakup to IC z Alfy - za 2 tygodnie będzie juz siedział w błotniku z nowym nadkolem z S4..A potem jak będzie $$ to wpadnie większa suszarka.. Wpadły też większe hamulce -dzięki konsultacjom z Tomkiem (Devastation) na przód tarcze Speedmax 312mm na kompletnych zaciskach z A6, a na tył 256mm wentylowane z S4. Zawieszenie to seria 1BE - i na razie takie zostanie Doszedł daszek na klape z S4, lampy zespolone Valeo, dodatkowe zegary własnego pomysłu do środka i nowe kółka na zime 16" Stilauto, a na lato czarne 18" OZ Superturismo. Z planów to Carbon 3M do środka..potem się zobaczy... I tak wygląda całość.......... Nowe fotki na 2 stronie...wpadł inny zawias kit AP 60/40 i kilka mniejszych modów... i ciągle czekam /szukam/ na wieksze turbo i będzie korekta obecnego softu 185/280.. WERSJA ZIMOWA 2 fotki
mrogal Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Jako że nadeszła wiosna to może i jak pokaże w końcu swoje a4.. wloszka? za***iste kolo, daj to na glebe bedzie koxxx :kox: daszek skad brales? Rafalekx Pan do Ciebie :gwizdanie:
kkrawat Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Opublikowano 28 Marca 2011 Włoszka - sprowadzona z Włoch daszek z allegro..tylko trzeba uważać przy klejeniu go do klapy bo to laminat niestety..
mrogal Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Włoszka - sprowadzona z Włoch daszek z allegro..tylko trzeba uważać przy klejeniu go do klapy bo to laminat niestety.. to elegancki ma wypas wloszka cyknij pare fotek daszka z roznych perspektyw i daj linka z allegro
kkrawat Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Opublikowano 28 Marca 2011 nie pamiętam czy od niego kupowałem ale chyba tak http://allegro.pl/audi-a-4-combi-daszek-hit-cenowy-i1490888350.html zdjęcia jutro
bronekb5 Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 No piękna, takie mody planuję w przyszłości, oprócz tych wszystkich zegarów w nawiewach - jednak nie wygląda cudownie wg. mnie.. ale daszek super, gałka od polifta świetna, cud miód Gratuluję
rafalekx Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 wloszka? Rafalekx Pan do Ciebie :gwizdanie: italiano bliźniacze jak moje parę lat temu i czemu do mnie?
kkrawat Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 no właśnie też nie zrozumiałem czemu do Ciebie..
mrogal Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 wloszka? Rafalekx Pan do Ciebie :gwizdanie: italiano bliźniacze jak moje parę lat temu i czemu do mnie? bo italiano i bo blizniak 1
michu93 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 ładna sztuka tłumik troszkę wisi chyba, ale po za tym fajnie się prezentuje pewnie nie źle się odpycha ale na mieście jeszcze cię nie widziałem.. a trochę już tam czasu spędziłem
kkrawat Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Hmm muszę się temu przyjrzeć ale na fotkach chyba gorzej wygląda niż w realu..BTW w Ostrowie mi wydech robili i tak powiesili
michu93 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 w ostrowie wszystko tak robię pewnie ja w ostrowie się tylko uczę, także nie mam styczności z mechanikami zbytnio
swir88 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 NO jak pisali wyzej na glebe bys polozył maszyne to by było duzo lepiej
kkrawat Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Opublikowano 5 Maja 2011 No wiem, wiem... :gwizdanie: Na razie ogarniam środek tzn. listwy "drewniane" wywaliłem i mysle co tam wsadzić, większy SMIC od Alfy czeka na montaż, zawias trzeba zrobić bo pukać zaczął lekko, potem może HIDy i gleba na końcu.. - drogi u nas na wsi to jakaś pomyłka zresztą pewnie wiesz.. Wpadł carbon do środka - pomysłów było kilka co zrobić z listwami ale ze deska jest dwukolorowa to za bardzo nic nie pasowało...i został carbon Do tego doszły zaciski w srebrnym kolorze Foty z montażu smica od Alfy wkleje w sobote - mam nadzieje ze podpasuje :gwizdanie: i kilka fotek daszka Mrogal chciał [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 10:10_________________________________________________No i doszła jeszcze ramka grilla w czarnym macie
kkrawat Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Opublikowano 5 Maja 2011 dużo temp oleju cis oleju ładowanie aku doładowanie turbo
Pucek Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 No zauważyłem że aż tyle, jak w aucie mającym 500 koni Ps. Nie śmieję się, sam mam 2
kkrawat Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Opublikowano 5 Maja 2011 w liczniku nie miałem temp oleju i ładowania więc wstawiłem cały komplet VDO - może kiedyś wywale ładowanie aku i tam wstawie doładowanie turbiny
pepik Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Jak robiłeś ramkę na czarno farbą czy folią? Sam mam to w planie
Rekomendowane odpowiedzi