Opublikowano 28 Marca 201115 l Tak oto dzisiaj staneła na parkingu obok mojego Ciornego padła młodsza siostra...CZERWONA RS4 w AVANCIE...rok 2007 Jestem drugim wlascicielem Full wypas z LEDAMI WLACZNIE fotki jutro jak umyje...
Opublikowano 28 Marca 201115 l Wygrales w totka? Dawaj foty... a ten Twoj post jakos tak bez emocji... chyba, ze nie mozesz sie pozbierac
Opublikowano 28 Marca 201115 l pierwszy post Kercziego wygląda tak jakby nie chciał nic wspominać o RS4.. pokazuj, pokazuj
Opublikowano 29 Marca 201115 l Autor no i czas na fotki, niestety jeszcze nie przerejestrowany a tutaj mały spocik i furak Wąskiego w wersji DTM :polew: Furak ma opcje odpalania z pilota zapalane lampki, klakson i alarm, po zalaczeniu ruszenie furaka lub stukniecie odpala alarm. :kox:
Opublikowano 29 Marca 201115 l Ale że w RS4 były takie małe felgi tego nie wiedziałem, z tyłu stoi B6 ale felgi ma jakieś takie chyba o rozmiar większe :> Było zostawić tylko pierwsze foto RS i ciekawe ile osób by się pomyliło
Opublikowano 29 Marca 201115 l dobre klekoty spalina czy elektro ?[br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 14:30_________________________________________________chodzi o Wąskiego bo z tego co widzę to elektro
Opublikowano 29 Marca 201115 l Autor Relingi ida do zdemontowania, Cale auto przejdzie gruntowny tuning, autka ELEKTRO...[br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 14:35_________________________________________________powiedzcie mi czy isc w CARBON czy w czarny MAT ??? tutaj probka...