sikszak Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 http://vaglog.rtnet.pl/sikszak_41127.html kto mi powie czym grozi taki wysoki kąt wtrysku? i czym jest on spowodowany
sikszak Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Opublikowano 28 Marca 2011 dwa lata temu rok temu miałem czołówkę ale ogólnie silnik nie ucierpiał wisko tylko wymieniłem, chłodnice i wiatraki
lukjar7 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 nie za bardzo rozumiem o czym rozmawiacie, przeciez to pd
A4_Dominik_WAW Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 W pd był kąt synchronizacji a nie wtrysku.
lukjar7 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 W pd był kąt synchronizacji a nie wtrysku. załapali
A4_Dominik_WAW Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Tutaj chyba nie ma czego łapać bo i tak patrzysz na wartości a nie na to co siedzi rzeczywiście w aucie tak ? Błąd w nazewnictwie który każdemu może się zdarzyć a jeżeli błąd wynika z niewiedzy to forum jest po to żeby komuś wyjaśnić o co chodzi. A wracając do tematu - patrząc na tą grupę 001 masz wszystko z autem
lukjar7 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Tutaj chyba nie ma czego łapać bo i tak patrzysz na wartości a nie na to co siedzi rzeczywiście w aucie tak ? Błąd w nazewnictwie który każdemu może się zdarzyć a jeżeli błąd wynika z niewiedzy to forum jest po to żeby komuś wyjaśnić o co chodzi. A wracając do tematu - patrząc na tą grupę 001 masz wszystko z autem Tak, masz racje, przepraszam i obiecuję się poprawić
A4_Dominik_WAW Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Tutaj chyba nie ma czego łapać bo i tak patrzysz na wartości a nie na to co siedzi rzeczywiście w aucie tak ? Błąd w nazewnictwie który każdemu może się zdarzyć a jeżeli błąd wynika z niewiedzy to forum jest po to żeby komuś wyjaśnić o co chodzi. A wracając do tematu - patrząc na tą grupę 001 masz wszystko z autem Tak, masz racje, przepraszam i obiecuję się poprawić Eee tam wszystko przecież jest w należytym porządku i nic się nie stało ważne że z autkiem jest wszystko dobrze.
przemik Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 W PD jest zarówno kąt synchronizacji jak i kąt wtrysku. Pierwszy jest "ustawialny" drugi nie. Amen. Skoro wszystko jasne to dziekuje za uwage.
Rekomendowane odpowiedzi