danielom Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Witam, nareszcie udało mi sie dojść do zrobienia lepszych zdjęć swojego autka, dodatkowo nałożyło się to z umyciem dzisiejszym więc przedstawiam ją Wam Z wypasu: -4 poduszki -2 szyby el -el regulacja lusterek -climatronic -regulacja lędźwi -hak ori -podłokietnik przód i tył -kluczyki scyzoryki -domykanie szyb z pilotka Przeprowadzone mody: -zmiana kierunków na białe zrobione -montaż tempomatu zrobione -montaż fisa zrobione -lampki boczków przednich białe zrobione -lampy tył zrobione -wpadł gwint -felunek 17' zrobione -hamulce 312mm przód -zderzak tył i klapa polift zrobione -konsola 1din polift oraz tunel zrobione - rozpórka dolna ori zrobione -soft seria, wynik: 142KM/327Nm zrobione - kratki polift podświetlane, reczny w skorze polift, mieszek polift zrobione - podświetlenie klamek wewnętrznych zrobione - wtryski 216' z nowymi końcówkami FratelliBosio -przednie lampy polift zrobione - -Turbo AVF zrobione Planowane mody: -sciema szyb -FMIC Pozdrawiam Tak to wyglądało kiedyś: Nowe zdjęcia na aktualnym setupie: I kolejna zmiana dla komfortu: I jeszcze nowsze: I nowy modzik: I jeszcze cos nowszego :kox: Same nowości ostatnio wpadaja: Przy okazji zdjęcie FIS'a który został założony już kupę czasu temu Do modów na wygode doszło: Finał kombinacji: Coś nowego na pokładzie dla przyjemniejszego brzmienia
Polko_V Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 o witam kolege z Zor moze dojde tezdo tego aby opublikowac swoje 4 Qlka autko zaradne tylko powodzenia w modach i bezawaryjnosci zyczyc
danielom Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Opublikowano 30 Marca 2011 a bo zdjalem dzis poduszke bo chcialem poprawic manetke z tempomatu i zablokowalem sobie kierownice, chcialem odblokowac i pyk zaplon a braklo czasu na wpiecie Vaga
danielom Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2011 zaraz skleroza skasuje sie przy okazji [br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 15:00_________________________________________________pomalowalem w koncu dekle, choc jeszcze zostalo mi troche do dokonczenia.. [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 19:40_________________________________________________No i wpadl fis
Grodek Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Ile kolego wyszło złotówkowo załozenie fisa?
barto-team Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 fajny avanturnik :> do zoabzcyska gdzieś na trasie bo dość często tam latam :>
danielom Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Opublikowano 16 Lipca 2011 Ile kolego wyszło złotówkowo załozenie fisa? Mnie osobiscie 200zł w tym licznik i manetka, sprawe z immo kolega mi zrobil po kosztach fajny avanturnik :> do zoabzcyska gdzieś na trasie bo dość często tam latam :> A dzieki, ja dziennie do Pawłowic do pracy smigam 81 [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2011, 09:05_________________________________________________doszły tylne lampy polift
pawelwor Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Kolego usuń wiadomości ze skrzynki Co do tarczek: one są jeszcze na klej, wystarczy trochę mocniej ciągnąć, ale z wyczuciem oczywiście i ładnie odchodzi.
danielom Opublikowano 11 Września 2011 Autor Opublikowano 11 Września 2011 licznik " dawca" to miał być uk-nsi wiec zrezgynowalem z pomyslu. szkoda ze nie wiedzialem od razu o tym ze sa inne ale co zrobic, czlowiek uczy sie na bledach
danielom Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Opublikowano 3 Marca 2012 Trzeba by jakieś nowe fotki zrobic
danielom Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Opublikowano 12 Maja 2012 I zrobione ---------- Post dopisany 12-05-2012 at 11:46 ---------- Poprzedni post napisany 22-03-2012 at 16:20 ---------- no i doszly nowe plany właściwie w trakcie realizacji ---------- Post dopisany at 11:46 ---------- Poprzedni post napisany at 11:46 ---------- no i doszly nowe plany właściwie w trakcie realizacji
radimm Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Mistrzu, o ile w dół go sciągnałeś? Fałdny Avancik, wymieniaj jeszcze lampy na poliftowe z przodu i bedzie kilka lat młodsza furka
danielom Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Opublikowano 12 Maja 2012 Jak napisane, czekaja na remont i silniczki, kostki juz mam Na gwincie obnizone o ok 50mm wzgledem serii.
radimm Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 doczytalem z lampami potym jak napisalem posta fajnie fajnie przypomina mi troche mojego paździocha - kolor i buda ta sama
Polko_V Opublikowano 13 Maja 2012 Opublikowano 13 Maja 2012 aż korci mnie, aby temat mojej kozy:whistling: założyć no Danielu..."zbieraj się" na te lampy:wink:
danielom Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Opublikowano 13 Maja 2012 poki co w pierwszej kolejnosci konsola, tunel. Bedzie na handel podlokietnik
Rekomendowane odpowiedzi