g_egorz Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 wszystko zależy też w jakich warunkach jeździsz... filtr oleju to standard przy każdej wymianie co 15tyś powietrza - jak po polnych to obowiązkowo przy każdej wymianie! nie jest drogi, więc 20zł nie ma co szczędzić kabinowy - w zależności od kondycji, raz-dwa razy do roku paliwa - obowiązkowo przed zimą! byś nie płakał pewnego mroźnego poranka.. no i nie tankować ochłamów ps.jak wspomniano wyżej nie ma co szczędzić na takie rzeczy, jak dbasz tak masz a skoro stać Cie na takie auto to nie można żulić na jego utrzymanie :gwizdanie: ot moje zdanie. .. jaki powietrza kosztuje 20 pln... ?? .. byłem w lutym na przeglądzie z wymianą oleju w Audi Bełtowski .. - oleju - z olejem (czyli co 15) - powietrza - przy każdym przeglądzie (czyli co 15) - kabinowy i paliwa - przy dużym przeglądzie (czyli co 30)
bosmaneq Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 .. jaki powietrza kosztuje 20 pln... ?? przepraszam nie w tej linijce miałem to napisać oczywiście f.oleju kosztuje 22zł MANNa a powietrza równe 50
addassko Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 - oleju - z olejem (czyli co 15) - powietrza - przy każdym przeglądzie (czyli co 15) - kabinowy i paliwa - przy dużym przeglądzie (czyli co 30) popieram
japan Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Ja też się nie szczypie i wymieniam olej co 10.000-12.000 km, plus komplet filtrów do tego. Nie zbiednieje, a autko ma cykać
niuniek222 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Dokładnie autko ma cykac i nie ma na czym oszczedzać. Lepiej zmieniać częściej, napewno to nie zaszkodzi.
Biszczan Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 A jakiej marki filtry stosujecie najczesciej? Knecht? Mann? Filtron?
bosmaneq Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 A jakiej marki filtry stosujecie najczesciej? Knecht? Mann? Filtron? byl juz ten temat... prosze :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=198217.0
yanosho Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 filtr powietrza to zalezy czy duzo jezdzisz po polnych bo ja czasami po 5 tys mialem tyle piachu ze szok w filtrze lub wiosną gdy w miastach masa piachu na ulicach po zimie a filtr paliwa raz na dwie wymiany oleju lu przed zima
Rekomendowane odpowiedzi