Flyer Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Panowie, jak mam a4 1.9tdi z multitronic'iem (50tys.przejechane) z 2004 roku to mam juz autko ze skrzynia bez wady fabrycznej czy niestety jeszcze z wada Bez "wady", ale przeglad skrzyni to zrob lepiej
audifan Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Opublikowano 1 Lutego 2008 A dokładniej to wymień olej metodą dynamiczną i filtr.
zuku Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Panowie, jak mam a4 1.9tdi z multitronic'iem (50tys.przejechane) z 2004 roku to mam juz autko ze skrzynia bez wady fabrycznej czy niestety jeszcze z wada? Kiedy audi to naprawilo? Pozdrawiam WITAM audi skrzynie multitronik poprawiło dopiero w modelu B7 i dołożyli 7sprzegło zmienili program w kompie od skrzyni i skrzynia ma wogóle 7 biegów .Wymieniaj olej lepiej czesto jak zaleca producent dokladnie tak jak pisze.
audifan Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Opublikowano 14 Lutego 2008 Poprawili... dołożyli siódmą tarczkę w sprzęgle, ale jak się nie będzie wymieniać oleju w odpowiednim terminie to też zacznie szarpać. Obecnie jest juz chyba trzecia generacja tej skrzyni, która ma 8 biegów w trybie pseudo-ręcznym.
Rekomendowane odpowiedzi