Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a nie chodzi o rurke zakonczona siatka ?

myślałem że chodzi Ci o tą rurkę wykończeniową którą srebrną mam u siebie

daj linka z allegro żebym wiedział o co Ci chodzi dokładnie, bo jutro będę w sklepie z car audio może będą meli coś takiego to Ci mogę kupić :wink4:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 17:17_________________________________________________wiesz już jakiej średnicy to ma być? :gwizdanie:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

byłoby ekstra :D średnica hm... nie wiem z 5 cm? tak mi się wydaje moze ten koleś będzie wiedział jaką śrędnice moc głośnika to 380 rms

Opublikowano

byłoby ekstra :D średnica hm... nie wiem z 5 cm? tak mi się wydaje moze ten koleś będzie wiedział jaką śrędnice moc głośnika to 380 rms

a skrzynia ile litrów? pewnie coś podpowie :wink4:

Opublikowano

jeszcze sprawdz ile masz miejsca na reflexa srednice i glebokosc

Opublikowano

litraż skrzyni lol ze 20 litrów bo to taki slim jest a szerokość moze z 10 cm

nie wiem czy nie lepiej skrzynie kupić 30 litrową z bass reflexem :D tylko zeby ktos mógł zagwarantować że to coś da:D

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Klysiu Ty machales :gwizdanie:

Opublikowano

Klysiu Ty machales :gwizdanie:

oczywisice :decayed: widzialem ze miales jkas taka mine jak bys diabla zobaczyl :tongue4:
Opublikowano

wkurwiony na leszczy z EPA :polew:

Opublikowano

Kamil, nie ładuj bassreflexu na oko, bo pogorszysz sprawę - napisz, jaki jest litraż skrzyni i przede wszystkim - jaki głośnik. Następnie co chcesz osiągnąć (wzmacniacz masz przecież dość mocny, a suby zamknięte (bez otworu) grają szybszym basem i nie buczą tak, jak br;] Napisz coś więcej w temacie, to się policzy średnicę i długość br, o ile oczywiście taki typ obudowy będzie zalecany do głośnika.

Opublikowano
  • Autor

siema DJ albo moze ktos jeszcze wie czy te tuby basowe co byly w avantach b6 mozna podlaczyc pod rca czy tylko pod kostke iso ??

bo pytanie padlo z allegro a ja w sumie nie wiem czy pod rca sie da :)

Opublikowano

Pany kto mnie pytał o czyszczenie i impregnacje tapicerki w audi a6 c6? Proszę o kontakt na priv

Opublikowano

Kamil, nie ładuj bassreflexu na oko, bo pogorszysz sprawę - napisz, jaki jest litraż skrzyni i przede wszystkim - jaki głośnik. Następnie co chcesz osiągnąć (wzmacniacz masz przecież dość mocny, a suby zamknięte (bez otworu) grają szybszym basem i nie buczą tak, jak br;] Napisz coś więcej w temacie, to się policzy średnicę i długość br, o ile oczywiście taki typ obudowy będzie zalecany do głośnika.

Wymiary skrzyni: Sony ... Wymiary Szerokość x Wysokość x Długość 162 x368 x778mm

głośnik:SONY XS-LB12S

parametry głośnika: Pasywny subwoofer 30 cm w obudowie

Stabilizujące ruch zamocowanie gumowe

Moc szczytowa 1500 W

Moc znamionowa 380 W

Membrana z wtryskiwanego polipropylenu

Co chce osiągnąć hm... pierdolnięcie :D a nie pierdnięcie stłumione jak jest teraz moze zmiana skrzynki w tym czy coś eh nie wiem

Opublikowano

ale ma cusie pod rejestracją:D[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 20:23_________________________________________________tak nawiązując do tematu jeszcze audio to moze jakby ktoś miał jakiegoś speca do doboru sprzetu i takich przeróbek to dajcie jakiś namiar się odezwe bo nie wiem co za japonczyk dobrał taka skrzynke do takiego głośnika :D

Opublikowano

Siemano Bandziory :hi: :hi: :hi:

Nic nie szukałem pod hasłem "baleron", na mistrzowie.org to znalazłem :D

Opublikowano
:hi: Kimi jak tam tydzien leci bo my tu ostrą rozkmine mamy :D co do mojego nagłośnienia :D[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 20:55_________________________________________________Ja to sie żegnam Panowie na dzisiaj rano przeczytam czy coś Wasze mądre głowy wymyśliły jak nie to na sprzedaż i kupno czegoś innego ładnie grającego z bass reflexem hehe :D