Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ta niedzwiedz jest w pyte sa tam chyba 3 :D

no i Kimi widzial bar mleczny z prlu :D aka Rusalka :D

hehehe spoko krotko ale zawsze :)

kolego

Witam mógłby ktoś dla mnie sprawdzić tego Golfika :evil:

http://otomoto.pl/volkswagen-golf-golf-v-gti-dsg-15tkm-C19193426.html

albo sie myle albo widze tego golfa juz od ponad roku do sprzedania ale moge sie mylic choc jest

dosc charakterystyczny ja nie pomoge osobicie bo nie mam o tym kompletnie pojecia

ale daje info :)

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to jak jedzie to ma na - ?

bo widzisz moj drogi - jak zdejmiesz noge z gazu zeby np zmienic bieg to w kolektorze ssacym wytwarza sie podcisnienie czyli ujemny boost :)

Opublikowano

z wieciera :hi:

skończyłem nierówną walkę z amorami w moim bolidzie :heat:

namęczyłem się troszkę ale różnica w prowadzeniu ogromna jutro biorę się za wymianę wahacza

a dziś jeszcze bronka PYKnę i do wyrka :beer1:

Opublikowano

to jak jedzie to ma na - ?

bo widzisz moj drogi - jak zdejmiesz noge z gazu zeby np zmienic bieg to w kolektorze ssacym wytwarza sie podcisnienie czyli ujemny boost :)

:slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:

Musiałeś? Ale musiałeś? Teraz nie będę mógł zasnąć :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 22:12_________________________________________________

Seba, no misie pyły w pytkę, a ten bar... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

I te talerzyki z niebieską obwódką i pewnie jeszcze miały napis "Konsumy" - pamiętacie takie naczynia? :D :D :D :D[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 22:13_________________________________________________

chriss, no mnie też czekają amorki z tyłu, bo lewy padł całkowicie, a prawy trzyma się ostatkiem sił :disgust: :disgust: :disgust:

A na dziurach buja jak na pełnomorskim statku :D :D :D

Opublikowano

nie wiem jak w sedanie ale w avancie to jest trochę pierdolenia przy wym amorków

aha no i standardowo jeden zatrzask upierdolony :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

hehehe a jak jak chcecie poczuc prl to bar mleczny rusalka na starej pradze sie poleca :D

;)

dziwie sie ze nie ma jeszcze tego gwozdzia na srodku ktory trzyma lancuch do kotrego sa przypiete lyzki na koncach

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

hehehe a jak jak chcecie poczuc prl to bar mleczny rusalka na starej pradze sie poleca :D

;)

dziwie sie ze nie ma jeszcze tego gwozdzia na srodku ktory trzyma lancuch do kotrego sa przypiete lyzki na koncach

:polew: :polew: :polew:

:D

a są aluminiowe sztućce i talerze przykręcone do stolika takie jak w misiu :polew:

Opublikowano

Przy okazji Panton namierzony na Lutomierskiej przy Klonowej ok. 19:30 :naughty: :naughty: :naughty:

kurde normalnie jesteście jak wywiad CBA lub ABW.... gdzie się człowiek nie ruszy to już wszystko wiedzą... :gwizdanie:

Opublikowano

po prostu Cie lubia :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

zrobiłeś

Opublikowano

i wszyscy śpią :tongue4:

nuda..... :kwasny:

Opublikowano

Witam w ten wspaniały dzień tygodnia jakim niewątpliwie jest piątek:P

Panton jeździsz cały dzień autem to Cię namierzają:D ja tam znowu tylko Kłyska czasem spotkam hehe :P

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

Siemanko Bandziory :decayed: :decayed: :decayed:

BTW

Nie wiem jak tam stoicie z kaską ale jak by ktoś chciał to..... :slina: :slina: :slina: jeden z nie wielu który mi się "widzi"

Kimi zapewne pamięta co to za furacz :cool1: :cool1: :cool1:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=207181.0

Opublikowano
  • Autor

siema siema :D

Mario jaki dzis dzien tygodnia ?? :polew: :polew: :polew:

:wink4:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 06:34_________________________________________________kurde a ta b8 bym kupil tylko tej koncowy mi brakuje tych 2 tysi kurde moze opusci ...

:polew::decayed::naughty:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 06:36_________________________________________________hmm albo musze swoja pogonic za 200 tyś hmmm :mysli: :mysli: :mysli:

http://moto.wp.pl/gid,13466884,title,Volkswagen-Passat-CC-od-KBR-Motorsport,galeriazdjecie.html

mnie sie podoba :D[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 06:49_________________________________________________eee jak nikt ze mna nie gada to sobie ide :confused4:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 06:49_________________________________________________no bo co tu bede tak sam siedzial[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 06:50_________________________________________________a to jeszcze zapodam i lece

21763.jpg

[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 06:57_________________________________________________ee to spadam :P pa

Opublikowano

powitac :)

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

mario, pamietam pamiętam, w BT stała zaraz na brzegu tego parkingu, gdzie ja i bartek1605 mieliśmy auta. No furacz na żywca miażdży, to fakt :good: :good: :good: :good:

rkwon, Kate jest w pytkę, tylko trochę smutna :D :D :D

Opublikowano
  • Autor

ale chyba na tym zdjeciu mowisz ?? bo tak to ona wcale smutna nie jest :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

siemanko bandziory :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

rkwon, Kate jest w pytkę, tylko trochę smutna :D :D :D

czeka by ją rozweselić :sexinbed::D

witajcie z rana :hi:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 08:34_________________________________________________btw jakby tak zeswapować sobie to cudo do A4

http://moto.wp.pl/kat,89554,title,Nowe-TDI-od-Audi,wid,13467034,wiadomosc.html?ticaid=1c6af :decayed: