Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

oo wlasnie dobrze gada :D

sie nie przywitasz nie nic tylko nie bij :P w zebro ?? :P albo do avanta :D:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :wink4:

Opublikowano

Powitać;D

Opublikowano

:hi:witam :D

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Panowie mam takie drobne dojście z hurtowni 4Cars na zawieszkę kompletną na przód do naszych samochodzików firmy TRW za około 950-980 zł

Był by może ktoś zainteresowany ?? Jeśli tak to priv.

Im nas więcej będzie tym taniej wyjdzie, bo pójdzie hurtowo:D :cool1: :cool1: :rolleyes:

Opublikowano

Panowie mam takie drobne dojście z hurtowni 4Cars na zawieszkę kompletną na przód do naszych samochodzików firmy TRW za około 950-980 zł

Był by może ktoś zainteresowany ?? Jeśli tak to priv.

Im nas więcej będzie tym taniej wyjdzie, bo pójdzie hurtowo:D :cool1: :cool1: :rolleyes:

Rouville :naughty:
Opublikowano

Gdzie w Łodzi polecacie założyć instalacje gazową?! Słyszałem dobre opinie o NAGAZ Stefanowski. Zakładał tam może ktoś!?

drogo ale z tego co slyszalem to wiedza co robia :) niestety nie polece ci zadnego gazownika ktory zrobi dobrze i tanio

Mario jest tez u niego dwumas ale mozna zalozyc jednomas bedzie mniej problemowy aczkolwiek slyszalem opisnie ze moze telepac autem

tak czy siak ja zalozylem dwumas do siebie :)

w silniku poprzecznym dwumas jest potrzebny natomiast we wzdluznym juz mniej. z racji tego ze gdzies trzeba generowac koszty to ksiegowi z audi postanowili wrzucic dwumas do wzdluznych

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

marcindlug, w warsztacie jest wątek o wymianie kratek na te z anglika, z tego co kojarzę, jak go przeglądałem, to tak, boczne trzeba rzeźbić, dlatego zestawy podświetlanych kratek od wersji z kierownicą po lewej stronie są wyraźnie droższe, bo pasują P&P :P

Opublikowano

Jak skasujesz pięć ostatnich znaków wypowiedzi, to pogadamy :tongue4: Szamkowóz ma już skręconą skrzynię z jednomasem+prawie nowym sprzęgłem, przeswapowaną klimę (na szczęście stara łapa pasuje do AVF'a) i niedługo będzie do tego wszystkiego miał silnik pod maską:D Szaleństwo... A teraz DJ idzie odpocząć i spać;)

DJ widzę że zapieprzasz z robotą :decayed: :decayed: :decayed:

:hi:[br]Dopisany: 19 Lipiec 2011, 12:22_________________________________________________

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

marcindlug, w warsztacie jest wątek o wymianie kratek na te z anglika, z tego co kojarzę, jak go przeglądałem, to tak, boczne trzeba rzeźbić, dlatego zestawy podświetlanych kratek od wersji z kierownicą po lewej stronie są wyraźnie droższe, bo pasują P&P :P

dokładnie trochę rzeźby jest, poza tym kratka środkowa od angola też jest inna od europejczyka :gwizdanie:

Opublikowano
:hi: bry...:kawa:
Opublikowano
  • Autor
:hi: :hi: :decayed::naughty: :naughty:
Opublikowano

porą śniadaniową zajrzałam :tongue4: ja wiem ...dla szczęśliwców to pora obiadowa

Opublikowano

dokładnie trochę rzeźby jest, poza tym kratka środkowa od angola też jest inna od europejczyka :gwizdanie:

a Twoje sa europejskie czy uk ? bo zawsze moge skoczyc do DJ i zdemontowac ;) a musisz wiedziec Szamku ze jest sporo chetnych na czesci z Twojego auta... ;P

Opublikowano

a Twoje sa europejskie czy uk ? bo zawsze moge skoczyc do DJ i zdemontowac ;) a musisz wiedziec Szamku ze jest sporo chetnych na czesci z Twojego auta... ;P

europejczyki, jak chcesz to mam zwykle europejczyki mogę Ci opylić, wrezasz sobie może jakoś podświetlenie :decayed:

jakie części z mojego auta? :mysli: to co było pod maską jest tylko na sprzedaż :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

europejczyki, jak chcesz to mam zwykle europejczyki mogę Ci opylić, wrezasz sobie może jakoś podświetlenie :decayed:

jakie części z mojego auta? :mysli: to co było pod maską jest tylko na sprzedaż :naughty: :naughty: :naughty:

zwykle europejczyki to ja tez mam ;) jada juz do mnie poliftowe angliki - 50pln to nie tragedia nawet jezeli brac pod uwage niedogodnosci zwiazane z zakladaniem "do gory nogami" ;)

jezeli chodzi o czesci to sprawa wyglada tak:

bartek1605 chce kompresor klimy

wito505 chce lampy

DJ i ja chcemy kierownice

ja chce fotele przod, mieszek i reczny i w sumie to wzialbym pas przedni bo ja mam ulamane uchwyty lamp te przy chlodnicy

oczywiscie planujemy podlozyc Ci przedliftowe/zwykle graty i wmowic ze tak bylo ;)

Opublikowano

zwykle europejczyki to ja tez mam ;) jada juz do mnie poliftowe angliki - 50pln to nie tragedia nawet jezeli brac pod uwage niedogodnosci zwiazane z zakladaniem "do gory nogami" ;)

jezeli chodzi o czesci to sprawa wyglada tak:

bartek1605 chce kompresor klimy

wito505 chce lampy

DJ i ja chcemy kierownice

ja chce fotele przod, mieszek i reczny i w sumie to wzialbym pas przedni bo ja mam ulamane uchwyty lamp te przy chlodnicy

oczywiscie planujemy podlozyc Ci przedliftowe/zwykle graty i wmowic ze tak bylo ;)

:polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano
  • Autor
:polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

a Twoje sa europejskie czy uk ? bo zawsze moge skoczyc do DJ i zdemontowac ;)a musisz wiedziec Szamku ze jest sporo chetnych na czesci z Twojego auta... ;P

Ciiichooooo :angry: :angry: :angry:

To miała być tajemnica :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

:D :D :D :D :D :D :D :D

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: