Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaki zrażony???? lubię się droczyć.... :tongue4:

a co do oświadczyn to na spocie będzie za***iście zaskoczona..... a generalnie o to chodzi.... nom i się nie wycofa - przypilnujemy :decayed:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zabiorę ją ze sobą na spot już po wszystkim, ale ten pomysł z oświadczynami na spocie nie jest taki głupi, no i wreszcie - kto lepiej ma zadbać o "TAK" jak nie Wy ?! :decayed:

Panton - ważne, że pozytywnie, cały czas do przodu :)

Opublikowano

obstawiam że na spocie nawet z gabloty nie wysiądzie :polew:

Opublikowano

Bartuś - jak wysiądzie to zrobisz mi zawieszenie z przodu albo rozrząd (pozostawiam Ci wybór) jak się coś zepsuje, a jak nie wysiądzie - Ty zdecyduj co mam zrobić :tongue4:

Opublikowano
  • Autor
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Panton jakoś do mnie zrażony jesteś od samego początku :kox:

To nie pomysł - to przezzzznaczenie hehehe

Kimi, ja tylko tak dla siebie o tej rojnej pisałem :) Jeśli masz możliwości z karnetem to czemu nie?! A co Ty właściwie tam robisz w tym GD ? Bo to mnie ciekawi od momentu kiedy zacząłem się udzielać i czytać

Zaspokoję Twoją ciekawość zatem - pracuję jako programista w Wirtualnej Polsce, któraż to niefortunnie dla mnie łodzianina z dziada-pradziada ma siedzibę właśnie w GD :kox: :kox: :kox:

Zabiorę ją ze sobą na spot już po wszystkim, ale ten pomysł z oświadczynami na spocie nie jest taki głupi, no i wreszcie - kto lepiej ma zadbać o "TAK" jak nie Wy ?! :decayed:

No i oczywiście na ślubie masz wtedy "oprawę", jaką miał chriss w maju (możesz zobaczyć zdjęcia w galerii).

10 A4-ek stojących w rządkach pod kościołem + eskorta w drodze sala->dom Panny Młodej->kościół->sala - niech Ci chriss sam opowie wrażenia :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Spoko, na razie nic nie stuka nic nie puka :tongue4:

Kimi tak mnie zachęcasz, że szybko to przyspieszę! Oglądałem już zdjęcia ze ślubu i naprawdę to robi wrażenie, jak tyle pięknych aut "wiezie" Nas na Nową drogę życia ..

Programista WP - brzmi fantastiko. Czyli co właściwie robisz ? :>

Opublikowano

Bartuś - jak wysiądzie to zrobisz mi zawieszenie z przodu albo rozrząd (pozostawiam Ci wybór) jak się coś zepsuje, a jak nie wysiądzie - Ty zdecyduj co mam zrobić :tongue4:

ja moge ją przewieźć co najwyżej swoją strzałą :naughty:

Opublikowano

nie dawaj pierscionka ...... lepiej wypij za jego cene :polew: :polew:[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 22:12_________________________________________________Kimi mozesz sie smiac ale na poczatek polecil bym Ci fitness, masakryczne cwiczenia :)

Opublikowano
ja moge ją przewieźć co najwyżej swoją strzałą

Ona nie wsiada do nieznajomych gablot, gdzie siedzą ciemne typy :decayed: :decayed:

Przywiązana do jednej niuńki, patrzy na inne, ale najbardziej podoba jej się jedna hehe. Nie a tak na serio, to pokazywałem jej ten filmik, co jest na górze to najbardziej jej się podobała czerwona b7 ...

Opublikowano
gdzie siedzą ciemne typy :decayed: :decayed:

mam jasną cere :polew:

Opublikowano

hmmm...ciekawe rzeczy można przeczytać od tych kilku stron...."pingwin" - gratuluję z całego serca;) :>

Opublikowano

Dj zrobi podklad muzyczny na spocie :gwizdanie:

Opublikowano

No widzisz. Ja nie piszę, nie piszę, ale jak już zacznę to torpeda !:)

Opublikowano

Dj zrobi podklad muzyczny na spocie :gwizdanie:

się keyboard weźmie najwyżej :tongue4:

Opublikowano

Spoko, na razie nic nie stuka nic nie puka :tongue4:

Kimi tak mnie zachęcasz, że szybko to przyspieszę! Oglądałem już zdjęcia ze ślubu i naprawdę to robi wrażenie, jak tyle pięknych aut "wiezie" Nas na Nową drogę życia ..

Programista WP - brzmi fantastiko. Czyli co właściwie robisz ? :>

Ja akurat pracuję w zespole tzw. Produktów Płatnych i Akcji Specjalnych (jak sami siebie określamy - jesteśmy od Special Ops, czyli tacy trochę "komandosi" Wirtualnej Polski :D )

Nasza praca polega na szybkich zleceniach w postaci tworzenia serwisów dla klientów WP (w większości są to serwisy reklamowe, markowe, zamawiane przez firmy jako reklama - i pisząc "firmy" mam tu na myśli raczej koncerny międzynarodowe z polskimi oddziałami, a nie warzywniak pana Kazia ;) )

Dodatkowo zajmujemy się wdrażaniem nowych rozwiązań, które w ciągu kolejnych miesięcy staną się standardowymi modułami we wszystkich serwisach WP (np. forum, czat, jakieś standardowe moduły typu wiadomości itepe).

To tak w największym skrócie.

Tak naprawdę, to praca w tym zespole to za***ista sprawa, bo nie jest się ograniczonym do jednego serwisu WP, ale ma się styczność praktycznie ze wszystkimi mechanizmami portalu - od "zaplecza" (backendu) w postaci aplikacji JavaEE połączonych z bazami Oracle i MySQL, aż do frontendu (czyli tego, co widzi internauta wpisujący dowolny adres w domenie wp.pl).

Nauki jest przy tym od cholery, ilość technologii stosowanych w WP po prostu miażdży, ale doświadczenia i wiedzy, jaką stamtąd wyniosę, nie da się przeliczyć na żadne pieniądze :naughty: :naughty: :naughty:

nie dawaj pierscionka ...... lepiej wypij za jego cene :polew: :polew:[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 22:12_________________________________________________Kimi mozesz sie smiac ale na poczatek polecil bym Ci fitness, masakryczne cwiczenia :)

Wcale się nie śmieję, mają tam właśnie taki program BS:

BS (Body Sculpting - rzeźbienie ciała) - ćwiczenia o umiarkowanej intensywności, wzmacniające i ujędrniające wszystkie grupy mięśniowe. W czasie zajęć wykorzystuje się taki przybory jak stepy i ciężarki. Niezbyt szybkie tempo sprzyja koncentracji na technice i dokładności wykonywanych ćwiczeń. Zajęcia dla osób na każdym poziomie zaawansowania.

Opublikowano

KIMI, przeczytałem Twoją odpowiedź i to nawet 2 razy i wiesz co? Pozazdrościć wiedzy! KOMPLETNIE nie wiem o czym do mnie piszesz :tongue4: ale naprawdę praca :good: Teraz, jak za każdym razem jak wejdę na WP to będę widział Kimiego i a4 b5 hehehe.

Czyli jesteś informatykiem .. szacunek !!

Ja tylko pracuję w hurtowni opakowań jednorazowych czyli - jak jesteś na chinolu gdzieś w Łodzi, zgierzu, aleksandrowie, pabianicach i okolicach innych to wiedz, że styropian z którego jesz, widelec, którym nadziewasz kurczaka w cieście i nóż, którym go kroisz, przeszedł w moje ręce :polew: :polew:

oczywiście to taka przenośnia.

Wypisuję faktury, obsługuję klienta na miejscu, zbieram zamówienia. Jeżdżę również do klientów z towarem, ale zanim pojadę to muszę go sobie naszykować, czyli jestem człowiek orkiestra. Sam sobie wypiszę fakturę, naszykuję towar, zawiozę i sam ze sobą się rozliczę.

Lubię swoją pracę - 8 godzin zlatuje mi jak z bicza strzelił. <- czy ktoś słyszał o jakiejś ofercie pracy dla studenta ? :slina:

Opublikowano

mnie po shape-ie wynosza :polew: :polew:

Opublikowano

Wiecie co? Z przykrością sprawdziłem ilość miejsca z na tylniej kanapie w mojej b5. Przez przypadek miałem okazję wrzucić fotelik dla dziecka i wiecie co? To dziecko nabawiłoby się skrzywienia stóp, bo ich pozycja byłaby kompletnie nienaturalna, poprostu byłyby ściśnięte. Kurde, a chciałem już zawsze jeździć tej wielkości autem .. będę musiał kupić coś innego :wink4: większego

Opublikowano

Autosan H10