Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:bicz3: o wy podłe ! aż biedny Pontonik się pod ziemie zapadł :) Kimi a ty w tej swojej WP nie masz żadnej centrali do podłączenia ?

aha i :hi: bry oczywiście[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 13:27_________________________________________________

Mój idol :kox: :kox: :kox:

kimi_raikkonen.jpg

Szkoda, że wycofał się z F1 ;([br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 11:35_________________________________________________

2900 :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

2900 ? to stawka za co? za noc ? :mysli:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

za godzine :D

:hi: Madziu :)

Opublikowano

Spoko, na razie nic nie stuka nic nie puka :tongue4:

Kimi tak mnie zachęcasz, że szybko to przyspieszę! Oglądałem już zdjęcia ze ślubu i naprawdę to robi wrażenie, jak tyle pięknych aut "wiezie" Nas na Nową drogę życia ..

Programista WP - brzmi fantastiko. Czyli co właściwie robisz ? :>

Ja akurat pracuję w zespole tzw. Produktów Płatnych i Akcji Specjalnych (jak sami siebie określamy - jesteśmy od Special Ops, czyli tacy trochę "komandosi" Wirtualnej Polski :D )

Nasza praca polega na szybkich zleceniach w postaci tworzenia serwisów dla klientów WP (w większości są to serwisy reklamowe, markowe, zamawiane przez firmy jako reklama - i pisząc "firmy" mam tu na myśli raczej koncerny międzynarodowe z polskimi oddziałami, a nie warzywniak pana Kazia ;) )

Dodatkowo zajmujemy się wdrażaniem nowych rozwiązań, które w ciągu kolejnych miesięcy staną się standardowymi modułami we wszystkich serwisach WP (np. forum, czat, jakieś standardowe moduły typu wiadomości itepe).

To tak w największym skrócie.

Tak naprawdę, to praca w tym zespole to za***ista sprawa, bo nie jest się ograniczonym do jednego serwisu WP, ale ma się styczność praktycznie ze wszystkimi mechanizmami portalu - od "zaplecza" (backendu) w postaci aplikacji JavaEE połączonych z bazami Oracle i MySQL, aż do frontendu (czyli tego, co widzi internauta wpisujący dowolny adres w domenie wp.pl).

Nauki jest przy tym od cholery, ilość technologii stosowanych w WP po prostu miażdży, ale doświadczenia i wiedzy, jaką stamtąd wyniosę, nie da się przeliczyć na żadne pieniądze :naughty: :naughty: :naughty:

nie dawaj pierscionka ...... lepiej wypij za jego cene :polew: :polew:[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 22:12_________________________________________________Kimi mozesz sie smiac ale na poczatek polecil bym Ci fitness, masakryczne cwiczenia :)

Wcale się nie śmieję, mają tam właśnie taki program BS:

BS (Body Sculpting - rzeźbienie ciała) - ćwiczenia o umiarkowanej intensywności, wzmacniające i ujędrniające wszystkie grupy mięśniowe. W czasie zajęć wykorzystuje się taki przybory jak stepy i ciężarki. Niezbyt szybkie tempo sprzyja koncentracji na technice i dokładności wykonywanych ćwiczeń. Zajęcia dla osób na każdym poziomie zaawansowania.

Kimi czy mam rozumieć, że odpowiadasz za wszystkie te wku* wyskakujące mi reklamy na WP ? :disgust: hyhy[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 13:35_________________________________________________

za godzine :D

:hi: Madziu :)

Sebuś to chyba trochę drogo za takiego skandynawa ? :mysli:

Opublikowano

wygłodniałe chłopaki.... nie da się ukryć... ja się nie odzywam bo jestem robotą zaebany po uszy - czasu brak... ale wszystkie pomysły czytam i mocno im kibicuję :D

Opublikowano
  • Autor

Madzia za jakosc sie placi :P;):kox: :kox: :kox:

Opublikowano

giełda pięknie się wysrała :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

- Kochanie! Jeśli śpisz, prześlij mi swe sny. Jeśli się śmiejesz, prześlij mi swój uśmiech. Jeśli płaczesz, prześlij mi swoje łzy. Kocham cię!

- Kochanie! Sram. Co Ci przysłać?

Opublikowano

- Kochanie! Jeśli śpisz, prześlij mi swe sny. Jeśli się śmiejesz, prześlij mi swój uśmiech. Jeśli płaczesz, prześlij mi swoje łzy. Kocham cię!

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Madzia

2900 - to aktualny numer strony naszego wątku :cool1: (została setka do 3000 :kox: :kox: :kox:)

A jeśli chodzi o reklamy na WP - nie, to nie ja za nie odpowiadam, tylko "małketyng" i mnie one też wkurzają :disgust: :disgust: :disgust:

:D :D :D

Opublikowano
  • Autor
:decayed:
Opublikowano

:laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:

Opublikowano
:siema: ale kuzwa stron od wczoraj nastukaliscie :kox:
Opublikowano
  • Autor

nie spimy piszemy :D[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 17:28_________________________________________________http://www.sadistic.pl/super-seksowna-modelka-vt88267.htm

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:siema: ale kuzwa stron od wczoraj nastukaliscie :kox:

Nie marudź :D

Kurde - jak jest mało stron, to narzekacie, że się nic nie dzieje; jak dużo - źle, bo za dużo

Weźta się w końcu na coś zdecydujcie :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Kimi :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:

Opublikowano
  • Autor
:good: :good: :good:
Opublikowano

nie spimy piszemy :D[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 17:28_________________________________________________http://www.sadistic.pl/super-seksowna-modelka-vt88267.htm

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ale jaja :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano
  • Autor

doslownie :D:decayed::kox:

Opublikowano

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: