Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

na wybory trzeba iść :wink4:

chociażby po to by zużyć kartę do głosowania :>

a ja pieprze w czapke i nie ide glosowac :gwizdanie:

nie pier$ol tylko idź weź kartę do głosowania i napisz na niej że ich pieprzysz w czapkę :polew: :polew: :polew:

i być dumny że wyraziłeś swoje zdanie :naughty:

Opublikowano

:hi:

na wybory trzeba iść :wink4:

chociażby po to by zużyć kartę do głosowania :>

a ja pieprze w czapke i nie ide glosowac :gwizdanie:

nie pier$ol tylko idź weź kartę do głosowania i napisz na niej że ich pieprzysz w czapkę :polew: :polew: :polew:

i być dumny że wyraziłeś swoje zdanie :naughty:

albo namaluje fiuta i napisze ze na niego bede glosowal bo jest najbardziej konkretny :decayed: jak to mialo miejsce na wyborach prezydenckich gdzie moj sasiad lekki alkus wyrazil swoja opinie :decayed:
Opublikowano

:polew:

:good:

Opublikowano

Magda mi to jeszcze tyle lat pracy zostalo ze naprawde:D i tak pewnie emeytury nie dozyje jak tak pojdzie:)

Panton to na kogo glosowac?:D ja chyba machne na Palikota :) gorzej nie bedzie a chociaz zabawnie:D

Klysek szacun dla sasiada:D

Moze wszyscy napiszmy na katach ze pieprzymy ich w czapke:D

Opublikowano

Magda mi to jeszcze tyle lat pracy zostalo ze naprawde:D i tak pewnie emeytury nie dozyje jak tak pojdzie:)

Panton to na kogo glosowac?:D ja chyba machne na Palikota :) gorzej nie bedzie a chociaz zabawnie:D

Klysek szacun dla sasiada:D

Moze wszyscy napiszmy na katach ze pieprzymy ich w czapke:D

sasiad konkret typas jest :decayed: kiedys przyjechala policja na interwencje a on bach pasta czarna do laczkow i caly radiowoz we fiuty :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: wiecej siedzial w wiezniu niz w domu :cool1:
Opublikowano

A wy myślicie, że co? pomrzecie po 50-tce? ni kuta ! nie ma tak dobrze, ktoś na te dzieciaki musi zaiwaniać, bo ja to na emerytów obecnych dopłacam, póki co , moja emerytura wg najnowszego newsa z zus to..........uwaga.....uwagaaaaa....330 zł ! starczy na parę flaszek i aby do kolejnej !

Dlatego kombinuję jak tu zdobyć inna emeryturę.....zagraniczną hahaha a najlepiej to samemu zakisić kasę, bo po ZUS-ie nie ma co spodziewać się cudownych inwestycji, które pomnożą nasze składki.

Co do wyborów.......nie wiem co powiedzieć....żadne POPiS...no i Pan wesołek nie ma szans u mnie, bo sytuacja śmieszna nie jest a kabarety to ja kocham ale w celach rozrywkowych, z drugiej strony....jak nie pojde to wygra jakiś PiS, bo babcie zawsze chodza do wyborów a wtedy chyba w trybie ekspresu stąd prysnę :kwasny:

Opublikowano

dokładnie... żaden POPiS..... lub jego odłamy typu Palikot (PO).....PJN (PiS)........oczywiście nie zagłosuje na SLD bo nie lubię czerwonych braci a jak widzę Kalisza to mnie zbiera na wymioty....

dlatego z czystym sumieniem swój głos oddam na ==> Nowa Prawica - Janusza Korwin-Mikke :good:

[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 16:02_________________________________________________ps: a dlatego, że poprzednie ekipy miały szansę PiS,PO i jego odłamy/koalicjanci i efekt chyba wszyscy widzimy chociażby na stacjach paliw...... a Korwin jako jedyny chce ciąć koszty przez ruszenie biurokracji, która w tym kraju jest wyjątkowo rozrośnięta i nie ludzka.... ja wiem, że zaraz odezwą się głosy, że to nie wina urzędników tylko przepisów itp.... więc trzeba te przepisy zmienić... uprościć i tyle a nie dostawiać kolejne stołki "bo mamy za dużo pracy i się nie wyrabiamy".... kolejny temat, którego nawet Prawy i Sprawiedliwy Kaczyński z Ziobro się nie czepił to "wymiar sprawiedliwości" szeroko rozumiany.... jeżeli ktoś z tym nie miał styczności to nie wie jakie to wielkie gówno śmierdzące na odległość.... prokuratorzy, sędziowie + chore przepisy (celowo stworzone) i postępowania sądowe/administracyjne, które ciągną się w nieskończoność to kolejny temat do ruszenia.... bo mamy taki burdel w tym kraju, że chyba szkoda pisać.....

Opublikowano

Oddałem dzisiaj tej pannie dowód i umowę, przy okazji sobie trochę pogadaliśmy - śmieszna dziewczyna, taka niezależna, etc - nie mój typ, ale na kawę bym się mógł umówić w zasadzie :wink4: Rozwaliło mnie jej zdanie "ja myślałam, że jak pójdę na politechnikę, to na moim kierunku będzie pełno facetów, a tu zonk!" :polew: jeszcze dowiedziałem się paru ciekawych rzeczy na jej temat:) A tak na marginesie... PZU nawet nie chce mi rzeczoznawcy wysłać - wszystko załatwione na telefon i chyba mi odszkodowanie wypłacą w przeciągu kilku dni... :wink4:

Opublikowano
Opublikowano

po raz kolejny stwierdzam "Małe dzieciaki są Zajebiaszcze !!!!!!!!!" :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

hahahaha :polew:

a7f953c6cf4689f999f32bc4a3df3261.gif?1317732148

Opublikowano

po raz kolejny stwierdzam "Małe dzieciaki są Zajebiaszcze !!!!!!!!!" :polew: :polew: :polew:

:good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:

Opublikowano
  • Autor

a ja sie odniose do tego co Pantonik napisal :)

wedlug mnie to jeden c**j :) czy sie zaglosuje na tego czy na tamtego uwazam ze wszyscy pra do stolka zeby napchac jape i tyle

gadanie gadaniem nikt nie realizuje swojego programu wyborczego zrobione sa tylko po to zeby na kogos glosowac bo obiecuje

ze bedzie tak super ze inni sa c**jowi a on jest ten prawy i uleczy polske gowno prawda dopcha sie napakuje kiermany i nic

sie nie zmieni ...

DJ kurde wezno moze nie ja ale ta sytuacje jakos wykorzystaj sensownie :D kawka kawka imprezka i sie zobaczy czy warto dalej

ale pobawic sie mozna nie ? :D

Opublikowano

"pobawić" się dziewczyną nie można :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

z[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 18:56_________________________________________________Katarzyna Lenart SLD

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem - ona tak samo da d*py pod względem politycznym, jak i pod zwykłym...

Opublikowano

stare od rana :polew:

Opublikowano

Siemano z wieczora :hi:

z[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 18:56_________________________________________________Katarzyna Lenart SLD

:facepalm: