Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

pytanie z innej beczki czy pompowtryski takie jak u mnie w avb to sie da regenerowac ??

:embarrassed:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

w łódce jest chuuuujnia z jego dostaniem albo takie są teraz te sklepy i szroty :kwasny:

dziwne, przecież b5 trochę jest na szrotach :)

pytanie z innej beczki czy pompowtryski takie jak u mnie w avb to sie da regenerowac ??

:embarrassed:

myślę że każde się da :wink4: a już wiadomo że to pompki się skończyły?

Opublikowano
  • Autor

nie no w sumie to jeszcze nie tak pytam tylko moze to uszczelnaicze albo nie wiem co jeszcze ;P

Opublikowano

to po co się stresujesz :tongue4: mój zapala jak ciągnik, bo chyba świece nie grzeją, chociaż są sprawne i się nie przejmuję :wink4:

Opublikowano
  • Autor

to po co się stresujesz :tongue4: mój zapala jak ciągnik, bo chyba świece nie grzeją, chociaż są sprawne i się nie przejmuję :wink4:

heheh ty ale swiece to teraz chyba nie sa potrzebne :P albo pomylilem z tymi nagrzewaczami swiec :P bo wiem ze jedno tylko ponizej

jakiejs temperatury dziala ;)

Opublikowano
  • Autor

pierwsze zdjecia zabija system

dobrze ze ma na imie Lama bo jak bede sie w nocy darl Lama Lama to moge zgonic ze mi sie zoo snilo :P

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Joł :) Na ch*j straszycie Sebę - teraz chłopak nie może spać po nocach, bo mu się śnią korekcje na pierwszym i drugim pompowtrysku, a w konsekwencji budzi się cały upocony... "Honey, it was just a dream!" :decayed: Seba...zchilloutuj :good: Kanu - fajne lampki :decayed: Powróciłem właśnie z traski...qrde - znajomego odwiozłem na imprezę, dojechałem do domu, poczekałem ze 20 min, nawet zjeść normalnie nie mogłem i już z powrotem musiałem jechać;p 260km pękło :polew: Teraz pora na moje piwko:)

Aha - dzięki Pantonie za sprawdzenie cen tuszy - w końcu kupiłem HP, bo potrzebna jest na szybko - ori tusze po 35 zł (na allegro 29.90) i samo urządzenie 249, więc tragedii nie ma;)

Opublikowano

no problema :wink4:

Opublikowano
  • Autor

heheh za pozno ja juz spac od niedzieli nie moge :P

a co potrzebowales Bartku ?? :) w sensie z drukiem ?? jak bedzie potrzeba drukowac cos nie w kolorze to sie dogadamy i damy rade ;) mam laserka ;)

Opublikowano

nie ma co panikować tymi korekcjami Sebek.....serio przyczyn może być kilkla i wtryskiwacze nie muszą mieć coś z tym wspólnego...

Opublikowano
  • Autor

spoko zobaczymy :) wiem ze bedzie dobrze :D ucze sie nie Bartek ?? :D:evil::decayed::naughty: kupie sobie 2 wagony fajek i damy rade :P

Opublikowano

:polew:

Do tej pory śmieję się z kiepów wypalonych przy głowicy :decayed:

Opublikowano
  • Autor

sprzatne je obiecuje :)

Opublikowano

Sebek szkoda zdrowia na te faje...... :gwizdanie:

Opublikowano

Nie trzeba nic sprzątać, tylko tak, jak Panton prawi - rzucić :decayed: Dobrej nocy :hi:

Opublikowano

Siemka widziałem wczoraj a4 b5 avant czarny na EL z końcówką FN myślałem że to Dj ale Ty masz "chrom" relingi:D i nie wiem czy nie widziałem Marcina po 12 na drewnowskiej przy włókniarzy już :P

Coś ostatnio nie mam czasu nawet kurde na forum:(

Pierwsze zlecenie zakończono pomyślnie:P

Opublikowano
  • Autor

:hi: :hi: :hi:

no to gratki Kamilu :):good: :oklaski: :oklaski: :oklaski:

Opublikowano
:siema: do pracy rodacy :decayed: