Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema Aniu :wink4:[br]Dopisany: 21 Październik 2011, 19:36_________________________________________________ale puchy :mysli:

Seba pewnie w drodze Kimi w Intercity a reszta pewnie drzemie :polew:

Ha ha jasnowidz :D

No w Intercity, w intercity...

W Bydgoszczy aktualnie :D

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:D
Opublikowano

Witam, ja dzisiaj byłem u machera i zwiększył mi dawki startowe :tongue4: silnik szybciej łapie, ale zobaczymy co będzie na zimnym :wink4: U Seby zróbcie bypasa ze zbiornika do filtra, a Dj sprawdzałeś może w delfinku rozrusznik? a konkretnie tulejki?

Opublikowano

znowu forum popsuli :polew:[br]Dopisany: 21 Październik 2011, 20:16_________________________________________________

panton, dj. rozumiem że wy macie jakiś dowód na to że to paliwo ucieka a nie nic innego? tak tylko się biernie przyglądam rozmowie :)

rem1k auto po 24h pali.... a po 48h nie pali.. moim zdaniem to nie wina zimnego silnika (przecież po jednej nocy jest zimny a pali) więc pozostaje paliwko... z tego co Sebka wypytałem w sobotę rano pod jego garażem to auto "chechła chechła" aż w końcu zapali... to chechłanie wygląda mi na brak paliwa.... aku zdrowy więc kręci ale, że paliwko gdzieś spierdziela to zanim zaciągnie paliwka silnik próbuje zapalić na tym co ma a ma powietrze tylko (tak mi to wygląda) na samo powietrze autko nie zapali dlatego Sebek go rano jorga jorga... tym jorganiem układ paliwowy wypełnia się paliwkiem a nie powietrzem i po pewnym czasie tego chechłania jak to określił Sebek auto w końcu ma paliwo i zaskakuje.... trochę mnie zastanawia że kilka razy zapłon problemu nie rozwiązał (pompa powinna paliwka napompować i auto powinno zagadać).... hmm..... ominąłbym wszystko i z butelko wężykiem podłączył się omijając ten cały układ..... i wtedy próbował odpalić... generalnie trzeba albo potwierdzić albo obalić teorie z paliwem.... bo może jest inna przyczyna - a ja jestem w błędzie i źle szukamy..... człowiekiem jestem tylko.... mylić się mogę

mała uwaga: paliwo jest spiętrzane przy pracy rozrusznika nie po przekręceniu kluczyka

Opublikowano

znowu forum popsuli :polew:[br]Dopisany: 21 Październik 2011, 20:16_________________________________________________

panton, dj. rozumiem że wy macie jakiś dowód na to że to paliwo ucieka a nie nic innego? tak tylko się biernie przyglądam rozmowie :)

rem1k auto po 24h pali.... a po 48h nie pali.. moim zdaniem to nie wina zimnego silnika (przecież po jednej nocy jest zimny a pali) więc pozostaje paliwko... z tego co Sebka wypytałem w sobotę rano pod jego garażem to auto "chechła chechła" aż w końcu zapali... to chechłanie wygląda mi na brak paliwa.... aku zdrowy więc kręci ale, że paliwko gdzieś spierdziela to zanim zaciągnie paliwka silnik próbuje zapalić na tym co ma a ma powietrze tylko (tak mi to wygląda) na samo powietrze autko nie zapali dlatego Sebek go rano jorga jorga... tym jorganiem układ paliwowy wypełnia się paliwkiem a nie powietrzem i po pewnym czasie tego chechłania jak to określił Sebek auto w końcu ma paliwo i zaskakuje.... trochę mnie zastanawia że kilka razy zapłon problemu nie rozwiązał (pompa powinna paliwka napompować i auto powinno zagadać).... hmm..... ominąłbym wszystko i z butelko wężykiem podłączył się omijając ten cały układ..... i wtedy próbował odpalić... generalnie trzeba albo potwierdzić albo obalić teorie z paliwem.... bo może jest inna przyczyna - a ja jestem w błędzie i źle szukamy..... człowiekiem jestem tylko.... mylić się mogę

mała uwaga: paliwo jest spiętrzane przy pracy rozrusznika nie po przekręceniu kluczyka

w benzynie pompa chodzi po włączeniu zapłonu, podejrzewam że w dieslu tez tak jest :wink4: u siebie nigdy jej nie słyszałem :naughty:

Opublikowano

nie wszędzie[br]Dopisany: 21 Październik 2011, 20:23_________________________________________________zrób testa na dyliżansie i się przekonasz

Opublikowano

w 1.6 na pewno chodzi na zapłonie :tongue4: teraz nie pójdę bo mi się nie chce, a poza tym to miałem chęć przyjechać na spota w ndz i chyba pupa z tego bo się rozchorowałem :confused4:

Opublikowano

a w moim dopiero przy rozruszniku :naughty:

Opublikowano

jasne :tongue4: miałem AHL i wcale tak nie było :naughty:

Opublikowano

akurat tera zgrywy nie robie[br]Dopisany: 21 Październik 2011, 20:31_________________________________________________żeby usłyszeć pompe wystarczy włączyć test elementów wykonawczych

Opublikowano

wiem, ale u mnie w AHL włączałem zapłon i było słychać pompe :tongue4:

Opublikowano

chyba bartek1605 ma rację :gwizdanie:

Opublikowano

sami specjaliści :gwizdanie:

dobry wszystkim :tongue4:

Opublikowano

AHL różniło się paroma pierdołami a to dla tego że zieloni tam więcej namotali i inny sterownik silnika :wink4:[br]Dopisany: 21 Październik 2011, 20:43_________________________________________________

jacy tam specjaliści po prostu użytkownicy

Opublikowano

taaaaaaaaa Seba o silniku a banerka jak nie było tak nie ma... :angry:

Opublikowano

nawal mu kokosów :polew:

Opublikowano

czaiła sie czaiła i wreszcie się przywitała :bicz: wiem że to lubisz :naughty:
Opublikowano

czaiła sie czaiła i wreszcie się przywitała :bicz: wiem że to lubisz :naughty:

zapomniałeś dodać SUKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

martwi się chłopak o kochankę :naughty: Bartek, mogło tak być :wink4:, nie kłócę się bo nie miałem ADP :tongue4:

Opublikowano

zapomniałeś dodać SUKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ajj lubie :gwizdanie: