Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

nom Mario ze zgierza leci tzn bo juz sam nie wiem Mario masz transport ??

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zdjecie nr. 38 mega koks :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

czyli ze ktore :P

[br]Dopisany: 23 Październik 2011, 17:01__________________________________________________DSC8487.JPG

_DSC8543.JPG

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 23 Październik 2011, 17:02_________________________________________________dobra ja sie ewakuuje :P:hi:

Opublikowano

nom Mario ze zgierza leci tzn bo juz sam nie wiem Mario masz transport ??

:no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:

Opublikowano

panowie weźcie ktoś ogarniający kompa :Dznajomek chce coś tam sprawdzić. Podjedzie dodatkowa 4-ka

Opublikowano

Rutinoscobin robi robotę :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:hi: mi znowu nie uda sie dotrzeć bo akurat siłownie mam w tych godzinach, generalnie te niedzielne wieczory zawsze czymś zajęte mam albo trzeźwieje po sobocie;/

-Masz też klub i agencję, które Ci kupiłem, dlatego spotkasz się z nimi przy realu i zrobisz tak, żeby było milo. Weźmiesz najlepsze panienki, najlepszy alkohol i tyle koksu, ile zdołasz unieść - czy to jasne? Jeśli któryś z nich odkręci kran w realu, ma z niego płynąć ON Verva! A jeżeli będą chcieli iść do muzeum lotnictwa, to zabierzesz ich do muzeum lotnictwa, KU**a JEGO MAĆ! :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: ja podjadę ale się spóźnie

Opublikowano

Dzięki Madzia I Pantonik :hi: za chęć podrzutki na spocika - świat się nie zawali jak mnie nie będzie :wink4: będę za tydzień :cool1:

Tak jak pykałem esesmanem, posiedzę troszkę z dzieciakami i będzie gitez majonez :good: a będę z wami wszystkimi duchowo na spocie :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Siemano :hi:

Wygląda na to, że z powodu zmian w rozkładach jazdy pociągów, za tydzień, czyli 30 października, po po raz ostatni w tym roku będę obecny na spocie (przyjeżdżam do EL na 4 dni, do wtorku 1. listopada, więc nie muszę nigdzie się w niedzielę spieszyć).

Ale potem, przez najbliższe klika miesięcy niestety, nie będę w stanie na spotach się pojawiać, gdyż wszystko mi się czasowo przesunęło i o 18 w niedzielę będę już musiał zawijać na Widzew na dworzec ;( ;( ;( ;( ;(

Opublikowano

to bida Kimiasku ;( ;( ;(

Opublikowano

no to Kimi bedzimey sie mijac na dworcu ja wysiadam przed 18 z pociagu z warszawy dlatego tez dzis nie jechalem bo juz nie mialem kompletnie sily

Opublikowano

żebym wiedział to bym cie Mariano zgarnął, akurat byłem w twoich okolicach

Opublikowano

Nie można wysłać PW do 'DeeJay_Kill', limit PW osiągnięty. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

żebym wiedział to bym cie Mariano zgarnął, akurat byłem w twoich okolicach

:hi: :hi: Magdalenah i Pantonik też chcieli to zrobić ale odpuściłem :wink4: :wink4: - posiedzieć troszkę z dzieciakami - BEZCENNE :wink4:

Opublikowano

pierwszy po spocie :tongue4: Szamek - już można wysłać pw;)

Opublikowano

Drugi.. :tongue4:

Opublikowano

trzeci? :evil:

Remik - ku@#$#$%@! je@#$$% w dupkę jego zaje$#@@#$~! MAĆ ! Ja też chcę mieć taki samochód! Musiałeś go tak z bliska pokazać? Jak kiedyś tam mi gdzieś mignął na ulicy to było fajnie, ale tak bliskie spotkanie zakręciło mi w głowie !! :slina: :slina:

Opublikowano

pjngwjn - słyszałem, że można takie kupić w salonie, bądź na rynku wtórnym... :>

Opublikowano

pogadaj z remika mechanikiem :polew:

Opublikowano
pjngwjn - słyszałem, że można takie kupić w salonie, bądź na rynku wtórnym...

Słyszałem, że masz drugi etat jako Święty Mikołaj :cool1: , zatem:

Drogi Święty Mikołaju,

Mam na imię Kamil, mam XX lat, pracuję i uczę się. Cały rok byłem bardzo bardzo grzeczny, nigdy nie naważyłem bigosu. Zawsze zapinałem pasy w moim samochodzie, zawsze chłodziłem turbinę, wymieniałem płyny i filtry na czas. Teraz już wiesz, że umiem zadbać o auto. W związku z tym na te święta bardzo poproszę o rem1ko-wóz.

Takie auto to setki tysięcy kostet.