Kimi Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 A bo mnie wk***ia taka lanserka. Nawet jakbym napisał, że są najbardziej gównianą siecią komórkową, to i tak by odpisali, że "Dziękujemy za opinię, nasi specjaliści już nad tym pracują". Taka korporacyjna "poprawność". Że aż się rzygać chce
Bartas Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 teraz zle staniesz na zlocie to albo w trabe od admina Kimiego albo ban na nastepny zlot :polew:
Kimi Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 teraz zle staniesz na zlocie to albo w trabe od admina Kimiego albo ban na nastepny zlot :polew: Nie przesadzaj
klysek Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 POTRZEBUJE GOTOWY MODEL EKONOMETRYCZNY NA PONIEDZIALEK :gwizdanie: :gwizdanie: bawil ktos w cos takiego kiedys
Bartas Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 uzyj gogli ;p ja mialem gdzies ale zeby zapomniec o studiach wszystko wywalilem
DeeJay_Kill Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Witam z Sopotu:D Qrde, fajnie tutaj, nawet o tej porze roku :>[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 14:56_________________________________________________Aha - z Delfinka zostały jeszcze tylne lampy, podłużnice, drzwi kompletne, sub Bose - wszystko po promocyjnych cenach
bartek1605 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Witam z Sopotu:D Qrde, fajnie tutaj, nawet o tej porze roku :> bunkrów niema ale też jest fajnie
klysek Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 uzyj gogli ;p ja mialem gdzies ale zeby zapomniec o studiach wszystko wywalilem google c**ja daja Bartas szukaj dobrze moze cos hjeszcze massz :gwizdanie:
mar_92 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 oto cała prawda o naszych Paniach http://www.tapetomania.pl/tapeta/65/13/147496
Magdalenah Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 kurde nie chce nikt malutkiej suni? 1,5 roczku ma, bardzo grzeczna i spokojna, ktoś ją wyrzucił w lesie ;/ narazie jest u mnie ale mam drugiego psa i nie może zostać na stałe. Ja mam psa i kota i ogarniam, także bierz te sunie i nie marudź, dasz rade [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 19:08_________________________________________________ niech ktoś weźmie materac albo kocyk to się poturlacie :polew: :polew:[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 19:09_________________________________________________ widzialem wczoraj Delfinka. tak sobie smutno stal bez drzwi, maski, silnika, wnetrza... :polew: :polew: No niestety ale mam już jedną baaardzo dużą sunie i nie akceptuje innych piesków w domu, poza tym muszę liczyć się ze zdaniem innych lokatorów;/ Ten psiak leżał na działkach pod płotem przez tydzień, zapewne jakiś przyjemniaczek wyrzucił go z auta przy drodze ;/ Szkoda do schroniska oddać bo wiadomo ile tam psów mają, po miesiącu wszystkie pupile które ni znajdą domu są usypiane No dobra to kto nie ma psa? a może mieć? Miśki mają, ja mam a może się ktoś zlituje ? zima idzie, bądźcie Mikołajem w tym roku i przygarnijcie dziewczę - miło jej z oczu patrzy DJ ja biorę Bose :> [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 19:05_________________________________________________ oto cała prawda o naszych Paniach http://www.tapetomania.pl/tapeta/65/13/147496 chyba o Twojej :>
zlota1977 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 ku...rwa co sie tu dzieje :przebiegly: :przebiegly: :przebiegly: dobry wieczór [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 19:50_________________________________________________Kimi za co ta żółtaczka??????????
mar_92 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 kurde nie chce nikt malutkiej suni? 1,5 roczku ma, bardzo grzeczna i spokojna, ktoś ją wyrzucił w lesie ;/ narazie jest u mnie ale mam drugiego psa i nie może zostać na stałe. Ja mam psa i kota i ogarniam, także bierz te sunie i nie marudź, dasz rade [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 19:08_________________________________________________ niech ktoś weźmie materac albo kocyk to się poturlacie :polew: :polew:[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 19:09_________________________________________________ widzialem wczoraj Delfinka. tak sobie smutno stal bez drzwi, maski, silnika, wnetrza... :polew: :polew: No niestety ale mam już jedną baaardzo dużą sunie i nie akceptuje innych piesków w domu, poza tym muszę liczyć się ze zdaniem innych lokatorów;/ Ten psiak leżał na działkach pod płotem przez tydzień, zapewne jakiś przyjemniaczek wyrzucił go z auta przy drodze ;/ Szkoda do schroniska oddać bo wiadomo ile tam psów mają, po miesiącu wszystkie pupile które ni znajdą domu są usypiane No dobra to kto nie ma psa? a może mieć? Miśki mają, ja mam a może się ktoś zlituje ? zima idzie, bądźcie Mikołajem w tym roku i przygarnijcie dziewczę - miło jej z oczu patrzy DJ ja biorę Bose :> [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 19:05_________________________________________________ oto cała prawda o naszych Paniach http://www.tapetomania.pl/tapeta/65/13/147496 chyba o Twojej :> niektóre punkty u mojej się zgadzają, pewnie Twoja niema żadnego z tych punktów :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Opublikowano 12 Listopada 2011 ku...rwa co sie tu dzieje :przebiegly: :przebiegly: :przebiegly: dobry wieczór [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 19:50_________________________________________________Kimi za co ta żółtaczka?????????? Siema Aniu a no widzisz co tu sie dizeje nie panuje nad wszystkim :/
bartek1605 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 ku...rwa co sie tu dzieje :przebiegly: :przebiegly: :przebiegly: dobry wieczór [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 19:50_________________________________________________Kimi za co ta żółtaczka?????????? uważaj bo to zaraźliwe
DeeJay_Kill Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 powróciwszy z imprezy... Tym razem zawstydziłem Was, bo jak widać - zostałem najdłużej
Panda z Teksasu Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Ja bym wzioł tego psiaka z największą chęcia ale starych nie da się przekonać do tego niestety[br]Dopisany: 13 Listopad 2011, 07:47_________________________________________________I gdzie dzisiaj spocimy?
Rekomendowane odpowiedzi