Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bartas zapomnialem ci powiedziec ze wrocilem do domu a moj brat sie pyta "Tomek jak mial na imie ten taki dziadek co odjezdzal czarnym kombi z opuszczona szyba :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a czemu dziadek ?

moze wydales mu sie stary :kox: i zapamietal twoja senstencje na temat grzania rak " że bedzie nam cieplej w rece jak ktos c**ja wyjmie" :polew:
Opublikowano

no dziadek by tak nie powiedzial :gwizdanie:

Opublikowano

Koledzy co myślicie o tym oleju do mojego autahttp://allegro.pl/liqui-moly-top-tec-4200-5w-30-5l-warszawa-i2047300745.html :mysli:

Opublikowano

no dziadek by tak nie powiedzial :gwizdanie:

:decayed: ogolnie pozytywnie zapadles mu w pamieci :decayed:
Opublikowano

dziadek mróz[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 21:40_________________________________________________

Koledzy co myślicie o tym oleju do mojego autahttp://allegro.pl/liqui-moly-top-tec-4200-5w-30-5l-warszawa-i2047300745.html :mysli:

bedzie hulał
Opublikowano

Klys podaj te żeczy do rozkodowania radika :wink4:

Opublikowano

Klys podaj te żeczy do rozkodowania radika :wink4:

1. Jest to radio z odtwarzaczem CD. Po włączeniu pojawia się SAFE (radio zakodowane)

2. Równocześnie naciśnij przyciski TP i RDS. Trzymaj dopóki nie wyświetli się 1000 (parę sekund)

3. Używając przycisków 1, 2, 3, 4 wpisz kod. Przycisk 1 oznacza pierwszą cyfrę kodu, przycisk 2 drugą cyfrę itd. Przyciskając każdy przycisk zmieniasz tę cyfrę.

4. Po wpisaniu całego kodu, ponownie naciśnij TP i RDS i przytrzymaj 2-3 sekundy.

5. Jeśli kod był prawidłowy, przechodzi w tryb normalny.

Opublikowano

a wiec tak: kierowca uciekl wiec nic mu sie nie stalo ale pasazerka niestety nie zdazyla wyciasc ale tez jej sie nic nie stalo poobijana bo akurat jakos w dupe zawadzil ze ich obrucilo potem na tory tak ze kobita dostala drugie zycie

egzamin jeden do przodu bo mialem gotowca :D drugi mysle ze ok a trzecie to sie okaze :D

Opublikowano
  • Autor

melduje ze dolecial :)

czas operacyjny 2:10

takze nei jest zle ;)

Opublikowano

takze nei jest zle ;)

pijesz juz lyche :decayed:
Opublikowano

takze nei jest zle ;)

teraz jak cos widzisz przed soba to czas operayjny skrociles o polowe :decayed:

Opublikowano
  • Autor

heheh powiem Ci Marcin ze cos w tym jest :naughty: :naughty: :naughty: nie lecialem wiecej jak 150

slisko jest i wogole ;)

Klysiu jasne ze wale dzisaj tylko 2 drinki tylko jutro do pracy :P hehe 2x 250 :P:D jest moc :D

Opublikowano

po takiej dawce łyskacza bym się złamał - nie trenuję;p

Opublikowano
  • Autor

eee tam :)

co to jest :P DJ ja Ci kiedys mowilem :D usiadziemy pogadamy pomyslimy a jak bedzie trzeba przelozymy z mojego do Twojego :P;):good: :good: :good:

przyjdzie taki dzien :)

Opublikowano

przyjdzie, tylko jak sam wiesz - dla mnie się on szybciej skończy, jak nam potowarzyszy jaś wędrowniczek :tongue4:

Buenas noches!

Opublikowano
  • Autor

ale kupe robia na plakaty drugiego spota yhhhh

jak ktos ma fb to zobaczy http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/431607_2819271316026_1086205252_32673377_440804860_n.jpg

nie to zebym zrobil lepsze :P :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 00:36_________________________________________________

przyjdzie, tylko jak sam wiesz - dla mnie się on szybciej skończy, jak nam potowarzyszy jaś wędrowniczek :tongue4:

Buenas noches!

spoko loko :) bedzie dobrze nic sie nie boj Andrzeju :D

Opublikowano

ale kupe robia na plakaty drugiego spota yhhhh

jak ktos ma fb to zobaczy http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/431607_2819271316026_1086205252_32673377_440804860_n.jpg

nie to zebym zrobil lepsze :P :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 00:36_________________________________________________

Buenas noches!

spoko loko :) bedzie dobrze nic sie nie boj Andrzeju :D

może będzie cieplej :gwizdanie: :disgust:

BTW

:hi: :hi: :hi: