Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to zależy od prawidłowego sformułowania :wink:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale oni Bartku ustalają wyposażenie i wartość jak ubezpieczasz więc nie ma tu manewru moim zdaniem;/ No ten gość z idczaka mówi że czekamy na pismo oficjalne i będziemy coś kombinować, jakoś odwoływać się bo mi zależy żeby auto było naprawione i idczaką też bo kasę przecież na tym robią. Już i tak pisałem prośbę żeby drzwi były naprawione a nie wymieniane bo to nam pozwoliło zejść z ceną naprawy o około 3 tysiące, ale dalej lipa i tak się nie zmieściliśmy ;/

Opublikowano

Qwa wyższy jest koszt naprawy niż auto warte , a to nie można auta zaprowadzić do innego serwisu i naprawić oczywiście na oryginalnych częściach. Idczak to ma za***iste marże :mysli:

Opublikowano
ale z tego co wiem my razem z chlopakami z Tomaszowa mamy sie zebrac pod Leclercem i wlaimy pozniej pod M1

---------- Post added at 10:34 ---------- Previous post was at 10:33 ----------

jakie lampki :mysli:

Witam to co lecler czy jak wkoncu chopaki ..... Kasacia uuuuu lipton połowe wiekszą dostaniesz zależy co dobre jest to rozbite sprzedasz i kupisz sobie coś matiz tico

:D nie żart sry

---------- Post added at 17:47 ---------- Previous post was at 17:43 ----------

Qwa wyższy jest koszt naprawy niż auto warte , a to nie można auta zaprowadzić do innego serwisu i naprawić oczywiście na oryginalnych częściach. Idczak to ma za***iste marże :mysli:

Zgadzam sie idczak brał by za chlep 30zł jak by miał piekarnie a wiec masz mozliwośc go zabrać jeszcze czy już papiery podpisane ??? A i czemu do idczaka pojaechałeś

Opublikowano

ubezpieczalnie celowo jeszcze zaniżają wartość pojazdu

Opublikowano

bo chciał mieć na ori częściach i miał AC;]

Opublikowano
bo chciał mieć na ori częściach i miał AC;]
chyba wpis do książki

---------- Post added at 18:10 ---------- Previous post was at 18:06 ----------

2269edb1a7417584.jpg

Opublikowano

---------- Post added at 10:34 ---------- Previous post was at 10:33 ----------

jakie lampki :mysli:

prosilem kogos z okolicy zeby pomogl mi wyrezac reflekotry zespolone, bo sam jestem za nerwowy na takie prace i jeszcze cos polame :) i bartek1605 sie zgodzil

Opublikowano

Frugo trzeba czekac i kombinowac napewno cos wymysla bo wola zgarnac kase

---------- Post added at 19:44 ---------- Previous post was at 19:31 ----------

mam nadzieje ze teraz bedzie w sobote cieplo bo ja znowu przeziebiony jestem

Opublikowano

No ja też mam nadzieje że coś wymyślą żeby było dobrze. Dlaczego Idczak? A bo inny warsztat by dostał 5600 tak jak firma ubezpieczeniowa zrobiła wycenę i by kombinowali żeby się w tej kwocie zmieścić czyli zamienniki, części używane itd a idczak to autoryzowany warsztat i ubezpieczyciel ich kalkulacje musi przyklepać, no i tk jak Dj powiedział mam AC więc mi zależy żeby było zrobione dobrze i na ori a koszty mnie nie interesują byle się zmieścić i nie przekroczyć 70% wartości auta co daje całkowitą

Opublikowano
No ja też mam nadzieje że coś wymyślą żeby było dobrze. Dlaczego Idczak? A bo inny warsztat by dostał 5600 tak jak firma ubezpieczeniowa zrobiła wycenę i by kombinowali żeby się w tej kwocie zmieścić czyli zamienniki, części używane itd a idczak to autoryzowany warsztat i ubezpieczyciel ich kalkulacje musi przyklepać, no i tk jak Dj powiedział mam AC więc mi zależy żeby było zrobione dobrze i na ori a koszty mnie nie interesują byle się zmieścić i nie przekroczyć 70% wartości auta co daje całkowitą

a duzo przekroczyło Ci to 70%, jak cos to dogadaj sie z Idczakami ze np rezygnujesz z lakierowania jakiegos elementu zeby oni wyslali taka zmiane a dogadasz sie z nim ze np zaplacisz Ty za to to dadza Ci spory rabat wtedy na to malowanie, no musisz gadac i kombinowac, moj kolega wlasnie tak zrobil koles mu walnal z tylu i zagadal tam do kolesia i przy okazji mu robia co inego a jada czesciowo z tamtej szkody a jakis tam procent on pokrywa

Opublikowano
Frugo trzeba czekac i kombinowac napewno cos wymysla bo wola zgarnac kase

---------- Post added at 19:44 ---------- Previous post was at 19:31 ----------

mam nadzieje ze teraz bedzie w sobote cieplo bo ja znowu przeziebiony jestem

Ty to Tomasz coś słabo dogrzewany jesteś :] a co będziecie mieli w sobotnio-niedzielnym programie nocnym ?:] demonstarcję koni mechanicznych ? :D

Opublikowano
Ty to Tomasz coś słabo dogrzewany jesteś :] a co będziecie mieli w sobotnio-niedzielnym programie nocnym ?:] demonstarcję koni mechanicznych ? :D

no wlasnie ide od kilku dni do Ciebie i Kolezany na strzemiennego no i Jasiu tez moze walnac jak by chcial ale ciagle cos mi wypada

Opublikowano

i jakość dojść nie możesz :D a my czekaaaamyyy Ala pytała kiedy znowu idziemy bandą w miasto haha powiedziałam że za rok chyba hehehe

Opublikowano

stare forum, wróć :(

Opublikowano

kolejne wyjście będzie w sobote wieczorem :wink:

Opublikowano

Dj pierwszy raz sie z Toba musze zgodzic :]

Opublikowano

no Magda, Bartek dobrze mowi w sobote tylko powiedz ze tym raem to troche innego rodzaju bedzie wyjscie

Opublikowano

my będziemy trzeźwi :polew: