Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

heheh no no dokladnie :) zobaczymy ile posiedzi na tej gieldzie :)

upgrade systemu hmm poki co jeszcze robia wiec wypowiem sie jak bedzie info ze juz jest skonczone wszystko ;)

poki co jest mizeria ;)

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dla mnie to forum powinno byc poprawne kontentowo - moge sobie nawet czytac je cale jak na irc'u - wazne, zeby dobrze sie korzystalo;)

Opublikowano

siema

zamienie zegary z fisem na zwykłe bo jak wyczytałem temacik na elektrodzie przez nie moze mi sie klima nie załączać

---------- Post dopisany at 23:57 ---------- Poprzedni post napisany at 23:57 ----------

siema

zamienie zegary z fisem na zwykłe bo jak wyczytałem temacik na elektrodzie przez nie moze mi sie klima nie załączać

Opublikowano

ze tak powiem wprost - nie pier**l, bo to nie jest przyczyna Twojego problemu;p

Opublikowano

nie spimy

---------- Post dopisany at 03:57 ---------- Poprzedni post napisany at 02:37 ----------

no to i ja ide spac

---------- Post dopisany at 03:57 ---------- Poprzedni post napisany at 03:57 ----------

no to i ja ide spac

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

god morgen folkens:hi::decayed:

Opublikowano
  • Autor

:0 ja juz od 5 napierdalalm :)

Opublikowano

to gdzie ta budowa?!:wink::decayed:

Opublikowano
  • Autor

heheh na bielanach :)

Opublikowano

wczoraj podobno byl u mnie swiety mikolaj i przyniosl kilka gratow, juz nie moge doczekac sie urlopu:decayed:

Opublikowano

No cóż poradzisz poprzednie forum to było forum i tyle w zasadzie mu wystarczyło. Teraz 100 milionów opcji których się w zasadzie nie wykorzysta bo i po co... Co do fejsa to cóż syf jak wszystko inne społecznościowe ja to już nic innego nie oglądam tylko reklamy i reklamy... Jedyne do czego się to może przydać to znaleźć kogoś do kogo nie masz numeru a potrzebujesz kontaktu ( o ile ma i KORZYSTA jeszcze).

P.S.

Jak tam budowa skowronku?

Opublikowano
  • Autor

sie robi sie :)

Opublikowano

Halo Halo, Siema Siema.

Mam takie pytanie do Was, wybiera się ktoś z Was do Nysy na VAGa na ten weekend? ja lecę z Łodzi właśnie z Ziomami, tak pomyślałem, ze gdyby ktoś od Was leciał to można by polecieć wspólnie, start jutro około w godzinach 14- 16 (jeszcze nie ustalone konkretnie).

---------- Post dopisany at 08:55 ---------- Poprzedni post napisany at 08:55 ----------

Halo Halo, Siema Siema.

Mam takie pytanie do Was, wybiera się ktoś z Was do Nysy na VAGa na ten weekend? ja lecę z Łodzi właśnie z Ziomami, tak pomyślałem, ze gdyby ktoś od Was leciał to można by polecieć wspólnie, start jutro około w godzinach 14- 16 (jeszcze nie ustalone konkretnie).

Opublikowano
  • Autor

Szczawiu powiem Ci ze masz troche fajnych zdjec :):thumbup1::thumbup1::thumbup1:

jakim sprzetem pstrykasz ??

Opublikowano

czesc zdjec robiona nikonem d40x, a czesc d90, ucze sie ciagle...

Opublikowano
  • Autor

no to sobie niech wszyscy popatrza jak sie zdjecia robi :) a nie mi tu beda gadac ze ja fotograf jestem :)

caly czas tlumacze ze ja tylko naciskam przycisk nic wiecej nie umiem :D a tam to juz cos widac :D

Opublikowano

podobno nie sprzet czyni mistrza:decayed: ale ja sie nie znam, bo teraz to sie narobilo tych fotografow... ja cykam hobbystycznie, for fun:wink:

Opublikowano
:siema: pora do roboty :decayed: bo o 13 do domu :grin:
Opublikowano

taki to pozyje:decayed: