DeeJay_Kill Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 immo. Do rozkręcenia plastiki kolumny kiery i przylutowania 2 kable.
Teofilow90 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 mam podobnie z immo tez se odpali i zgaśnie muszę czekac aż rozkoduje kluczyk ale zauważyłem ze najczęściej mi sie to dzieje jak gorąco jest
smol Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 OOOOOO Dj zabawy triche z tym jest ? no własnie czesto jak jest goraco to mi sie tak robi ---------- Post dopisany at 20:21 ---------- Poprzedni post napisany at 20:20 ---------- jakies konkretne te kabelki jak je rozpoznac
marcindlug Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 to sa kabelki ktore ida do cewki immo przy stacyjce. nie mozna ich pomylic z zadnymi innymi. na dodatek jest to mikroskopijna wtyczka i fajnie sie te kabelki lutuje
smol Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 ahaha dzieki za konkretna odpowiedz bedzie zabawa ---------- Post dopisany at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany at 21:18 ---------- Ja nie byłem
Seba_LDZ Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2012 Niw spimy zwiedzamy i pijemy:) Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
Seba_LDZ Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2012 Niw spimy zwiedzamy i pijemy:) Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
x3ntos Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Witam serdecznie. Czy możecie mi pomóc? Zastanawiam się nad zakupem tego samochodu: AUDI A4 1.8 TURBO SEKWENCJA ALU 18 ŁÓDŹ !! (2391206501) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jednak mam troszeczkę daleko a nie chce jechać na marne. Może znacie ten samochód, właściciela? Wiecie jak dbał o auto? Dziękuje i pozdrawiam
Gość SpongeBob Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Witam serdecznie.Czy możecie mi pomóc? Zastanawiam się nad zakupem tego samochodu: AUDI A4 1.8 TURBO SEKWENCJA ALU 18 ŁÓDŹ !! (2391206501) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jednak mam troszeczkę daleko a nie chce jechać na marne. Może znacie ten samochód, właściciela? Wiecie jak dbał o auto? Dziękuje i pozdrawiam nie znam ale osobiscie widzialem go na ulicy ze dwa razy
wjot1 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Witajcie, Mógłby się któryś z Panów wypowiedzieć na temat Audi A4, 1997r., 1781cm3, 125 KM - otomoto.pl ? Może ktoś zna/widział? Mam 220km w jedną stronę - szkoda na marne jeździć. Przy okazji - zna ktoś jakąś stacje diagnostyczną w tych okolicach czynną w niedziele? Bardzo dziękuje i pozdrawiam,
bartek1605 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 odpuść sobie przyjacielu ---------- Post dopisany at 01:32 ---------- Poprzedni post napisany at 01:29 ---------- Witam serdecznie.Czy możecie mi pomóc? Zastanawiam się nad zakupem tego samochodu: AUDI A4 1.8 TURBO SEKWENCJA ALU 18 ŁÓDŹ !! (2391206501) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jednak mam troszeczkę daleko a nie chce jechać na marne. Może znacie ten samochód, właściciela? Wiecie jak dbał o auto? Dziękuje i pozdrawiam przeleć się z tą dziwką do Nagazu na pomiar mocy i spr. stanu do Sztupeckiego
Rekomendowane odpowiedzi