klysek Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 a ty Mario miales na kawe zajezdzac w tygodniu
MarianekZg Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 a ty Mario miales na kawe zajezdzac w tygodniu toc to się weekend jeszcze nie skończył przeca
Magdalenah Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 Madzia kwestia chęci u mnie to bardziej skomplikowane ostatnio, nie mam partnera na ktorego mogę liczyć także chcieć a móc....ale nie mam zamiaru się tu publicznie umartwiać pyknąć zawsze można
klysek Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 a ty Mario miales na kawe zajezdzac w tygodniu toc to się weekend jeszcze nie skończył przeca ale teraz to adres lodzki przeciez jak masz zyczenie wsiadaj zajezdzaj mam co nie co w bareczku
MarianekZg Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 a ty Mario miales na kawe zajezdzac w tygodniu toc to się weekend jeszcze nie skończył przeca ale teraz to adres lodzki przeciez jak masz zyczenie wsiadaj zajezdzaj mam co nie co w bareczku no niestety nie ogarnę już dziś nic w tym temacie ---------- Post dopisany 29-09-2012 at 08:25 ---------- Poprzedni post napisany 28-09-2012 at 22:49 ---------- :hi:
ddam1987 Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 Cześć koledzy! Mam problem ze swoja a4 ;/ a dokładniej z pompa wtryskową, muszę oddać pompę do uszczelnienia bo leci z niej ropa. Byłem u pompiarza na Przyjacielskiej 3 w Łodzi to powiedział mi że za wyjęcie pompy, uszczelnienie jej to 1 000 zl dla mnie to za dużo. Powiedział mi że leci spod nastawnika może zrobić to bez wyjmowania pompy za 300 zł ale nie daje gwarancji czy za miesiąc nie pójdą uszczelki w innym miejscu:/ więc interesuje mnie uszczelnienie całej pompy już od razu. Możecie mi kogoś polecić ?? Gdzie naprawiacie swoje pompy ??
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 Witam. Oświadczam, że żyję i już jestem po urlopie;D
klysek Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 Witam. Oświadczam, że żyję i już jestem po urlopie;D i jak bylo jakias hiszpanka przywieziona
Seba_LDZ Opublikowano 29 Września 2012 Autor Opublikowano 29 Września 2012 Cześć koledzy!Mam problem ze swoja a4 ;/ a dokładniej z pompa wtryskową, muszę oddać pompę do uszczelnienia bo leci z niej ropa. Byłem u pompiarza na Przyjacielskiej 3 w Łodzi to powiedział mi że za wyjęcie pompy, uszczelnienie jej to 1 000 zl dla mnie to za dużo. Powiedział mi że leci spod nastawnika może zrobić to bez wyjmowania pompy za 300 zł ale nie daje gwarancji czy za miesiąc nie pójdą uszczelki w innym miejscu:/ więc interesuje mnie uszczelnienie całej pompy już od razu. Możecie mi kogoś polecić ?? Gdzie naprawiacie swoje pompy ?? mysle ze na ta chwile moge Ci polecic przyjezdzanie regularnie na spoty siema all
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 Hiszpanka została na miejscu, ale zaręczyłem się już czwartego dnia pobytu;D Czekam teraz tylko na filmik;p
Seba_LDZ Opublikowano 29 Września 2012 Autor Opublikowano 29 Września 2012 osz w morde no to gratuluje DJ
klysek Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 Hiszpanka została na miejscu, ale zaręczyłem się już czwartego dnia pobytu;D Czekam teraz tylko na filmik;p ty Polski byczku
marcindlug Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 jadę po auto ze dwa zbiorniki dziś wypale bez absolutnie żadnego sensu
klysek Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 jadę po auto ze dwa zbiorniki dziś wypale bez absolutnie żadnego sensu bogatemu wszystko wolno
Seba_LDZ Opublikowano 29 Września 2012 Autor Opublikowano 29 Września 2012 u czyli w niedziele bedzie juz na spocie zestrojona maszyna ??
klysek Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 u czyli w niedziele bedzie juz na spocie zestrojona maszyna ?? na czym
Gość SpongeBob Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 u czyli w niedziele bedzie juz na spocie zestrojona maszyna ?? na czym oj wypraszam sobie ja tez chce zawitac jutro na spota
Rekomendowane odpowiedzi